kıss hicran tarifini ver bakayım şunun:))
Hayırlı Cumalar herkese..Bir kaç gündür bakamadım gelen giden çok bu aralar,üstüne bulaşık makinem su kaçırdı yine bütün mutfağımı su bastı berbat durumdayım valla ne yapcam bilmiyorum bugün servis gelicek bakıcak benim bulaşık makinem hergün full zaten işim hiç bitmiyor off offf...Eşime dedim zaten akşam plastik tabakta ye yemeğini yada ekmek arası ekmeğin altınada tabak yok elini tutarsın sonra gider kırıkları dökersin tamam dedi oda :roflol:İşin şakası ama valla elimiz ayağımız makineler olmuş ya biri bozulunca bütün düzen kaçıyor sanki...
tam çıkkıyordum kız burdamıydın sen
nasıl tarif edeyimki bacım altım 3 nolu tığı elime nakonun bebe yününden de aldım çektim 5 zincir birleştirdim sonra içini ikili trabzan 2.sırada her tığı üstüne alıp çektiğimde örmeden yeniden daldırdım oluşan daireye 4 defa ve 4 ten sonra 1 zincir çektim öle öle daireyi döndüm 4 sırada bir boşluğa iki defa aynı işlemi aralara 1 zincir çekerek yaptım genişlesin diye sonrakilerde gene tek boşluğa tek 4 lü yaptım kafasına uyacak büyüklüğe gelincede üstüne almadan batıp çektim tıla ipi ufak trabzan döndüm öle 5-6 sıra bitti işte:kedi: fıstık modeli mi diyolar ne tam bilmiyom bu şekle
anlatabildimmi bacım =)
ahanda yakından gör belki anlarsın ben pek anlamam modelden deneye yanıla yaparım bişiiler öle aklıma esince işte =)
bu arada kızlar ceylinin beresi kenarına çiçekte kondurdum bitti taktım foto çetim eh cemi işi ancak bu kadar olur pek eciş bücüş oldu ama :kedi: bidahaki daha güzel olur =)
ogluşumun yeni resimlerinden bir iki tane teyzeleri.
http://img98.imageshack.us/img98/9088/resim049o.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/8229/resim021.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9363/resim057c.jpg[/QUOT
oyy ben bu kuzuyu inşallah şubat tatilinde görücem benim numaramı yazdın dimi aslıcım msnden yazmıştım açınca görürsün diye aldınmı?
ayy canım benim üşenmemiş yazmış bana kıssssssssssssss ben ne anlarım tığdan yünden bende o marifetler yok anacımm :kedi:
ben tatlının tarifini dediydim gıııııııııııııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir
oyyy kuzumm benimmm maşallah çok yakışmışşşş tü tü tüüü nazar değmesin.
allahtan anlamıyomuşun hicran bu işleri anlasan ne çıkarırıdın bilemicem garii
ülenn ben bi paşamı gördüm:)koca gözlü gül yüzlü paşam...ozanegemiz nekadar büyümüş annesi..böyle uzun zaman foto görmeyınce farkı daha cok anlıyo ınsan..en güzel aşk serenatın ozanın bitanecik yavrukuşun çok ballı olmuş annesi..rabbim nazardan saklasın..bizim yerimizede öp kokla emi..
emoş gelicekmiş nasipse bi buluşma ayarlıyalım işallah istanbul sıvayın donlarıı:)
hicrancım ...anam bacım...be hatunkızz...ne maharetli kadınsın..ellerin dert görmesin..çok güzel ve zevkli olmuş..zeytingözlün güle güle giysin...ne arada bunlara vakit buluyosun sen ben seni anlayamadım:))bana tarifin logaritma gibi geldi fallah:)
anca kocayı ve yavruyu yatagına yatırabıldım..evı topladım..bi ev hergun bu kadar nasıl dağılır...no comment...beynim sulanmış haldeyim kusura kalınmaya valla yorgunluktan...
işallah duygucum..iltifat deil valla gördüğümü söyledim..ben deil 13 sene 133 senede çalışsaydım iki yakamı birleştiremezdim..bakalım amin canımbenim önce bi sermayesız başlayalım..
BETÜL APLLAAA:)eh betül apla uzun süre girmez artıkın emme işallah implant olayını gerçekleştirmiştir diyerektene bendeniz kaçarr...ne terbıyesızım banane dimi ama:)yok yav ben bi spiral taktıramadım misal:)bi türlü bikaç yüzlük toparlayamadıkda..eh ama allahtan en garantili şekliyle korunuyoss:)no fikfik.. no vikvik:)ben daha fazla saçmalamıyayım eniyisi:)...sürmenaj oldumm galibaa yaa:)
gunaydin kizlarr Betulcum gozunaydin canım esın geliyomus....
Ben çok giremiyorum malum artık.
Emel im gelirsen mutlaka görüşelim canım
Hicrancim ne yakışmış ceyline bere öyle maşallah sanada pek maharetlisin :)
umuuttt bı gelmedin askolsun diyorumm
buarada benim dogumgunum bugün 27 oldum saka gibi :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?