2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada revanimide yaptım yedi tuba hanım ama güzel olmuş neme lazım sadece biraz şerbeti fazla kaçırdım 3 bardak yapacağıma 4 yaptım koymuş bulundum tabi ocağa olsun dedim bişolmaz ama çok geldi süzdürdüm accık mecburen =))

herkes bi yerlere kaçtı betülde gitti gene bi yerlere sanırım kimse yazmıyo bn yazıkça yazıyom sayfa ilerliyo =)))))))))))

kıss hicran tarifini ver bakayım şunun:))

tam çıkkıyordum kız burdamıydın sen
nasıl tarif edeyimki bacım altım 3 nolu tığı elime nakonun bebe yününden de aldım çektim 5 zincir birleştirdim sonra içini ikili trabzan 2.sırada her tığı üstüne alıp çektiğimde örmeden yeniden daldırdım oluşan daireye 4 defa ve 4 ten sonra 1 zincir çektim öle öle daireyi döndüm 4 sırada bir boşluğa iki defa aynı işlemi aralara 1 zincir çekerek yaptım genişlesin diye sonrakilerde gene tek boşluğa tek 4 lü yaptım kafasına uyacak büyüklüğe gelincede üstüne almadan batıp çektim tıla ipi ufak trabzan döndüm öle 5-6 sıra bitti işte:kedi: fıstık modeli mi diyolar ne tam bilmiyom bu şekle

anlatabildimmi bacım =)

ahanda yakından gör belki anlarsın ben pek anlamam modelden deneye yanıla yaparım bişiiler öle aklıma esince işte =)

Son düzenleme:

güldürdün beni duygu allah tuttuğunu altın etsin emi:roflol::roflol:

ayy canım benim üşenmemiş yazmış bana kıssssssssssssss ben ne anlarım tığdan yünden bende o marifetler yok anacımm :kedi:
ben tatlının tarifini dediydim gıııııııııııııııııııııııııı akannehirakannehirakannehir

bu arada kızlar ceylinin beresi kenarına çiçekte kondurdum bitti taktım foto çetim eh cemi işi ancak bu kadar olur pek eciş bücüş oldu ama :kedi: bidahaki daha güzel olur =)

oyyy kuzumm benimmm maşallah çok yakışmışşşş tü tü tüüü nazar değmesin.

allahtan anlamıyomuşun hicran bu işleri anlasan ne çıkarırıdın bilemicem garii

ülenn ben bi paşamı gördüm:)koca gözlü gül yüzlü paşam...ozanegemiz nekadar büyümüş annesi..böyle uzun zaman foto görmeyınce farkı daha cok anlıyo ınsan..en güzel aşk serenatın ozanın bitanecik yavrukuşun çok ballı olmuş annesi..rabbim nazardan saklasın..bizim yerimizede öp kokla emi..

emoş gelicekmiş nasipse bi buluşma ayarlıyalım işallah istanbul sıvayın donlarıı:)

hicrancım ...anam bacım...be hatunkızz...ne maharetli kadınsın..ellerin dert görmesin..çok güzel ve zevkli olmuş..zeytingözlün güle güle giysin...ne arada bunlara vakit buluyosun sen ben seni anlayamadım:))bana tarifin logaritma gibi geldi fallah:)

anca kocayı ve yavruyu yatagına yatırabıldım..evı topladım..bi ev hergun bu kadar nasıl dağılır...no comment...beynim sulanmış haldeyim kusura kalınmaya valla yorgunluktan...

işallah duygucum..iltifat deil valla gördüğümü söyledim..ben deil 13 sene 133 senede çalışsaydım iki yakamı birleştiremezdim..bakalım amin canımbenim önce bi sermayesız başlayalım..

BETÜL APLLAAA:)eh betül apla uzun süre girmez artıkın emme işallah implant olayını gerçekleştirmiştir diyerektene bendeniz kaçarr...ne terbıyesızım banane dimi ama:)yok yav ben bi spiral taktıramadım misal:)bi türlü bikaç yüzlük toparlayamadıkda..eh ama allahtan en garantili şekliyle korunuyoss:)no fikfik.. no vikvik:)ben daha fazla saçmalamıyayım eniyisi:)...sürmenaj oldumm galibaa yaa
:)

iyi geceler kızlarr ceylin hanıma süt verem diye kalktım bi bakem dedim süt soğuyana dek herkese allah rahatlık versin gayrıııı

:roflol::roflol::roflol: ayyyyyy pardonnnnn herhalde uykum gelmiştiiii ondandırr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten kafa yerinde deelki bu aralar gene kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tatlı şöle bacım
4 yumurtayı 1 su bardağı şeker ile çırpıyon 150 gr margarini yani pakette işaretli yerden hallolur eritip ılımış halde bu karışıma katıyon iyice krema kvamına gelene kadar çırpıyon (benim mikser bozuldu ben elle hallediverdim o işi ) sonra 1 bardak un bir bardak irmik 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya da katıyon iyice karıştırıveriyon ben bazen içine vanilya yerine portakal kabuğu hatta suyunu katıyom süpper oluyor mis gibide kokuyor sonracığıma canımcım yağlanmış kare borcama koyuyom 150 C de üzeri kızarana dek pişiriyom kek gibi kürdan ile kontrol ediyom içi pişmişmi diye ama öle fazlacana kabarmıyo bekleme kek gibi ayrıca çok yapacaksan malzemeyi x 2 yap ki kalabalık misafire yetsin benim yaptığım 2 şer dilimden 6 kişi yer ona göre

tabii şerbeti unutmamak lazım bu malzemeye ve kare borcama 3 bardak su 3 bardak şeker kafi geliyor kaynamaya başlayınca 5-6 damla limo suyu koyuyom içine şerbetin soğuduktan sonrada üzerine döküyom hindistan cevizi ve fındık ilede süsledinmi okkkkkaydirigubbakcemile5

oyyy kuzumm benimmm maşallah çok yakışmışşşş tü tü tüüü nazar değmesin.

allahtan anlamıyomuşun hicran bu işleri anlasan ne çıkarırıdın bilemicem garii

kız valla atmasyon yapıverdim zaten zor bişii değilki 2 gündür yapıyordum tv seyrederkene alıyordum elime akşamları çıkıverdi işte ve resimde göründüğü kadar hoş durmuyor açıkçası:kedi:kaydirigubbakcemile3 ama fena da değil hanii galiba bende baktıkça beğenmeye başladım :lepi: benim sinirler bozuk olunca örgüye sararım daaa

:roflol::roflol: benden öğretmen olmaz zaten değilmiii aman ne bilim kız aklıma geleni yazdım valla öle dikkat ederek açıklamadm örneği .kaydirigubbakcemile3 hoş zaten yanlış tarifi vermişim revaniyi istemiş kızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla hangi ara vakit derken yazdığım gibi anam tv seyrederken alıyom elime işte zaten 2 günlük olay aslında bu tarz şeyleri eline alıp bir kerede örmeye kalkan herhalde 2 saate kalmaz bitirirdi o derece yani işin erbabı 1 saate çıkarır o ayrı kaydirigubbakcemile3 hem napiim kız kafa dağıtıyor strese bire birmiş ya örmek

terbiyesssiiiizzzzzzkaydirigubbakcemile3 sanane len benim dönürümün doğum kontrolünden kaydirigubbakcemile3 hem o düşünmüştür mutlaka yaş tahtaya basmaz ayrıca aslan büyüdü yaw yapsın bi dene daha demiii:jeyyar::jeyyar:

kız şu spiral olayını sağlık ocakları takıyomuş diye biliyom kalite kaliteymiş bu tarz şeyler ama benim tanıdığım birkaç kişi yıllardır kullanıyor sorun çıkmmış hani bedavadan takmışlar ben bi kz taktım ayvayı yedim benim lanet olası bünye kaldırmadı implant mıdır ne halttır onu bende düşünüyordum ama vazcaydım zaten benim durumlar sakt bide o ilaçtı neyindi iyice vücuda almak istemiyom allah nasip kısmet ederde işlerde düzelirse zaten bu bir kaç aya herşeyi yoluna sokup haziran temmuz ben dr gidecem ceyline bi küçük kardeş lazım demüüü:jeyyar: allah izin verirse tabii

Son düzenleme:
ulen siz yatarken bile gelip yazıyomda yazıyom varmı len beni geçecek olann heyyyytttt beeeeeee
ben giemde kızın sütü buz gibi olmadan yetişem çenem düştü bu saatte hade uykuda kaçtı netçez bakem

gunaydin kizlarr Betulcum gozunaydin canım esın geliyomus....
Ben çok giremiyorum malum artık.
Emel im gelirsen mutlaka görüşelim canım
Hicrancim ne yakışmış ceyline bere öyle maşallah sanada pek maharetlisin :)
umuuttt bı gelmedin askolsun diyorumm
buarada benim dogumgunum bugün 27 oldum saka gibi :s

canım allah bebişilerınle uzun önürler versın doğum gunun kutlu olsun...

tünaydınn..
hicrancım işallah..bu yaza zaten yavrular hepten meydana çıkmış olucak gerisi allah kerim..ben bayılmadan taktıramam o spirali..o yüzden ana sağlıklara gitmedim..implant bana daha itici geldi..bide ilaç deidğin gibi..yaşımda genç deilki artık herşeyi kaldırsın..allah isteyene muradını versin işallah..tabiki harika olur ceyline bir kardeş..

müjdecim annemler antepteydı..bende karşıya hiç geçemedim..bide eşim baya bi astımmış..sigarayı bile bırakmak zorunda kaldı adam arada tıkanıyo ilaç kullanıyo..oyuzden şu bikaç haftadır bakkal harici biyere gidemedim..ama sözüm söz..yahu o iki dünya güzelini görmek seni gömek ne mutluluk..demek 27 oldun:)hakıkaten bana şaka gibi geldi..ben o yaşlarda ooooooooo:)30 a nasıl geldıgmı anlamamış bi aklıevvel oldugumdan 27 bıle bana küçük gelıyo..negüzel gencecik anne oldun..27 yaşında iki cocuk annesi olmak...tadını çıkar:)doğum günün kutlu olsun..tüm sevdiklerinle nice yaşlara...

valla bende acayıp bi yorgunluk var..vucudu geçtim kafam arada gıdıyo..buzdolabını acıyorum sonra neden actıgımı unutuyorum:)gayet patavatsız ve sallabaş oldum ayrıca..bi değişim gerek.bi nefes..15 tatile ismeti bir veya iki günlüğünede olsa ananesine bırakıp bbişiler yapabilsek keşkem..ah keşkemm..

Günaydın hepinize arkadaşlar...
Dün akşam misafirlerimiz vardı.Uzun süre muhabbet ettik.Gelenler öğrenciler ve idealist tipler olunca siyasetten dine,geleceğe dair ne varsa konuştuk.Yine her zamanki gibi ülkeyi biz kurtardık:)
Akşam fotoları gördüm maşallah paşalara adam olmuşlar artık,)
Çalışma olayına gelince galiba Allah mecbur bırakmadığı sürece ben kızımdan kolay kolay ayrılamam.ınsan doğduğundan beri tüm gün onunla vakit geçirince sanki elin ayağınmış gibi oluyor.Sanki bensiz yapamazmış gibi(ki aslında yapamayacak olan benim)
Dil bilmek önemli galiba.En azından ev otururken yapabileceğin bi uğraşın oluyor,ayrıca sana para da kazandırabiliyor.Çeviri gerçekten iyi bi uğraş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…