2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kıvılcım canımm çok çok geçmiş olsun canımmm
dualarım seninle ve meleğinle canımm
aklına hiçç kötü şeyler getirme olurmu?
Allahımın izniyle kavuşacaksın sağlıkla meleğine canımm

Kızlar şeker testi için doktorunuz randevu verdi mi???

size hangi haftada yapılacak bu test?
bana doktorum tam 25. haftanın sonuna randevu verdi
aç karnına gel dedii..

aç karnına gel dedii..

canımm benim doktorum özellikle şeker testinden bahsetmedi,en son kendi doktoruma 7 hafta önceydi gittiğimde,ayrıntılıya yolladı , cumarteside kendisiyle randevumuz var, 24+2 olucaz sanırım cumartesi yapar şeker yüklemesini

anladım canım hemen hemen aynı haftada oluyor demekki 25. haftalarda falan..

Ariazoni,cinsiyet sayfası başka bir konuda açıldı burdan karışmasın diye
eylül anneleri listesi konusundan bakabilirsin...

aç karnına gel dedii..

cnm benimde 25.haftada yapacak aç karnına gideceğim bende a.s.

aç karnına gel dedii..

herkese merhabalarrr güzel anneler ve tatlı bebişlerimizzz. gül canımm senin sorunun yanıtını bugün ben yaptırdım hayatım ben bu hafta 25.nci haftanın içindeyim bugün şeker yüklemesi yapıldı. herkes çok kötü bir tadı var şöyle böyle dediler ama valla yapan kıza dedimki ellerinize saglık çok güzel olmuş limonata gibiydi yanımda bir limon götürdüm 330 mllik suyum vardı onuda aldılar karışımı ona yaptılar ve içtim,içmeden önce bir kanımı aldılar bide içtikten bir saat sonra aldılar sonuçlarıda hemen verdiler. normal degerler içindeydi 135 çıktı drda iyi sonucun dedi çok şükür. bu arada hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. banada eşimden birazcık olsunn grip bulaştı burnum tıkandı sesim biraz degişti ama o kadar inşllah daha fazlada hasta olmam. bugün çenem yine çok düştü sanırım.birde esracımm nasıl oldun tatlımm umarım daha iyisindir. a.s.

Kızlar hamileliğimin başlarında bana 20 li haftalar çoook uzak gelirdi...
Burdan 20 küsürlü haftalarda olanları okuduköa ahhh daha çok var derdim..

Zaman ne çabuk geömiş,şimdi de 30 lu haftalar uzak geliyor
ayy sonlarına yaklaşmışlar diyorum,6 aylık oldum deyince
Bana ne kadar çabuk geçmiş o kadra oldun mu sen diyorlar,ahh siz bide bana sorun ,
hemen kucağıma almak istiyorum kızımı

Canım beniim geçmiş olsun inşallah bizim sonuşlarda normal çıkar..

Aslıcım limon da sıkılabiliyor mu içine?
Değerleri değiştirmezmiymiş?*

gül canım sana katılıyorum bende aynen öyle düşünüyordumm şimdide herkes son 3 ay geçmek bilmez diyorlar bakalım bazende karnıma bakıp bebişim saglıkla gel zaman çabuk geçsin biran önce seni kucagımıza alalım diyorumm. takvimimde dikkat ettim 3 günüm kalmış 90lı günlere geçmeme. :dance:

Canım beniim geçmiş olsun inşallah bizim sonuşlarda normal çıkar..

Aslıcım limon da sıkılabiliyor mu içine?
Değerleri değiştirmezmiymiş?*

canım drum bana giderken yanında limon götürüp git demişti bende öyle yaptım labaratuvara gidince kızda bir limon ve bir şişe su istedi ben limonu getirdim sonra elimdeki su yeterli olurmu dedim tamam dediler. drum ve bazı arkadaşlar içimi zor oluyor tadı çok tatlı oluyor demişlerdi ama hiçte öyle gelmedi bana kanı alırkende parmaktan alıyorlar.

vayyyy...3. trimestere girmişsin bile seeen...
Ben de yakında gireceğim ay hiç böyle düşünmemiştim
Hayırlı olsun canıım..Ben hala annemlerdeyim akşam üstü İskenderuna geöeceğim
off yarın okul,valla artık hiç çekilmiyor dimii...

gül canım hiç sormaa gerçekten de hiç çekilmiyor havalar birde çok ısındı birden sıcaga şimdiden gelemiyorum. bide bizim haftaya müfettişler gelirse vayy halimize inşllah gelmezler. bende iki okulun not işlemlerini bitirdim birtek yöneltme kaldı şimdi arkadaşımdayım ve biraz girmeye çalışacagımm.

Ben de aynen bir yandan da yöneltme işlemlerini yapıyorum
Ben 3. yazılıları yapmadım daha...Bu hafta yapacağım
Yani not işim biraz uzun sürecek..

Aslıcım merhaba sen bu şekeri içince başında dönme oldumu bazı kişilerde glikoz yüklenince baş dönmesi yapıyomuş bende ona göre yanımda ya eşimi ya kardeşimi götürücem cnma.s.

doktorum bana aç gel de demedi,ama sanırım uzun zaman önce görmüştü beni o yüzden dememiştir
bende cumartesi aç karnınamı gidiyim yani kızlarr??

MERHABA KIZLAR ÇOK YOĞUNUM GENEEEEEEklava:GELEMİYOM YANINIZA

ASLICIM İİYİM GÜZELİM DÜZELDİM ÇOK ŞÜKÜR.VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .BENDE AYIN 30 GİDİCEM ŞEKER YÜKLEMESİNEŞeniz

kızlar özelde yaptırdınız sanırım şeker yüklemesini fiyatı ne kadar testin ben sürekli ssk hast. gittim tahlillere özelde pahalı diye yaptıran arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim sağolun şimdiden:)

Aslıcım merhaba sen bu şekeri içince başında dönme oldumu bazı kişilerde glikoz yüklenince baş dönmesi yapıyomuş bende ona göre yanımda ya eşimi ya kardeşimi götürücem cnma.s.
canım banada yalnız gitme mutlaka yanında birisiyle git dediler ama kimsem olmadıgı için eşimde çalıştıgından dolayı kendim gitmek zorunda kaldım ama belki benim yapımdanmı oldu bilmiyorum bana hiçbirşey olmadı gayet güzeldi iyi geçti herkes çok korkutmuştu beni ama hiçte anlatılanlar gibi olmadım.
kızlar özelde yaptırdınız sanırım şeker yüklemesini fiyatı ne kadar testin ben sürekli ssk hast. gittim tahlillere özelde pahalı diye yaptıran arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim sağolun şimdiden:)
arkadaşım benim drum normalde araştırma hastanesinin dru ama hastaneye gelme ilk önce randevu alıyorsun sonra tekrar geliyorsun işin uzar bir yerde yaptır demişti bende evimin yakının bulunan kadın dogum hastanesine gittim ilk önce sabah erkenden baktım sıra almak için bile saatlerce beklemem gerekecekti bende yakında bulunan bir poliklinige gittim idrar tahlili ve şeker yüklemesi için sadece 14 ytl verdim ama bu fiyat heryerde degişiyordur sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir.
esracımm iyi olmana çok sevindimm hayatımm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…