merhaba kızlar herkez nasıl ben çok uzun zamandır nete giremiyorum.perşembe aşırı derecede kanamam oldu 2 gün hastanede yattım.kalan 3.ayıı yatarak geçiricem.kızlar dua edin çok korkuyorum.hayırlısıyla kızımı kucağıma alıyım.
kızlaarrrrrr merhabaaaaa 2 haftadır yoktummm okuyamadımmm neler yaptıklarınızııı umarım iyisinizdirr.... ben ev tasıdımmm sonundada kendimi acilde buldumm :S 8 e 3 tansiyonla maleseff enfeksiyonda kapmışımmm...daha yeni kalktımmm yataktannn...bu arada bugun bebegimin odasının siparişini verdim yaklasık 2 ay sonra gelicekk .))))
iyi akşamlar kızlar...
ya ben hamileliğimin başında çok aşırı kola tükettim... şimdi de ara sıra içiyorum... bi de kahvaltılarda çay içiyorum... sizce bebişime bi zarar vermiş midir... ben çok zararlı olduğunu bilmiyordum...
iyi akşamlar kızlar...
ya ben hamileliğimin başında çok aşırı kola tükettim... şimdi de ara sıra içiyorum... bi de kahvaltılarda çay içiyorum... sizce bebişime bi zarar vermiş midir... ben çok zararlı olduğunu bilmiyordum...
merhaba kızlarrr
dream81 canımm bende cumartesiyi bekliyorum heyecanla
iyişallah önce sen sonra ben güzel haberler veririz burdan
ama bugün tedirginim biraz
bugün çok az hareket etti kızım
iyişallah herşey yolundadır
iyi akşamlar kızlar...
merhaba arkadaşlar
Gülşah güle güle kirlet eviini canım yaptırmışsın temizliğini :))
Gülsüm canım birşey olmaz Allahın izniyle.. bana açık çay içebilirsin dedi doktorum.. kola da çok canın çekerse abartmadan içebilirsin dedi.. yani aşırı tüketmek zararlıymış.. sadece bebek için değil bizler için de aslında en iyisi kolayı hiç içmemek ..sen içini ferah tut canım birşey olmaz inşAllah..
Sonnuda yaptırdım mervecim valla oh be dünya varmış keşke hiç kirlenmese,inşallah bebişiminde güzel haberlerini getiririm size inşallah bu hafta dr.da bişey çıkmaz tekrar saol canım
canım inşAllah bebeğinin sağlıklı olduğu haberini alacaksın vee renkli üç boyutlu olarak bebişini göreceksin elini yüzünü görüyorsun çok güzel bir duygu canım.. ben de cuma günü yeniden giriyorum ayrıntılıya yüzüne ve kalbine tam bakamamıştık arkasını dönmüştü bebişim.. inşAllah pozisyonunu değiştirmiştir :)
Mervecim canım inşallah bu sefer görürsün,senin bebişte çok inatçı çıktı valla annesi sana kök söktürüyo şimdiden:roflol:,aman canları saolsun iyi olsun inşallahta bebişlerimiz gerisi boş valla:dance:a.s.
Kızlar bugün 4 boyutlu ultrasona tekrar girdim.Geçen girdiğimde sırtını dönmüş inat etmiş pozisyon değiştirmemişti.Bu sefer daha iyi pozlar verdi ama doktor tam bir fırlama geliyor dedi.Zaten 12 saat uyanıksam 10 saatinde hareketini hissediyordum,hatta gece bile.kafamçokkarıştı.Uyumadığı belli 24 haftalık oldu hâlâ 500 gr bile değil.Uyuda büyü oğlum yaww.Bide cdsini verdi doktor.Dudakları ince burnu yuvarlak dedi.Bana hiç benzemeyecek anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?