2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlaarrrrrr merhabaaaaa 2 haftadır yoktummm okuyamadımmm neler yaptıklarınızııı umarım iyisinizdirr.... ben ev tasıdımmm sonundada kendimi acilde buldumm :S 8 e 3 tansiyonla maleseff enfeksiyonda kapmışımmm...daha yeni kalktımmm yataktannn...bu arada bugun bebegimin odasının siparişini verdim yaklasık 2 ay sonra gelicekk .))))

çok geçmiş olsun canımm...inşallah hayırlısıyla,sağlıkla,vaktinde bebeğine kavuşursun..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok geçmiş olsun mujdes .. yeni evinizde güle güle oturun inşAllah canım bebeğin de odasında güzel günlerde yatsın..hayırlı olsun..

Nbr.kızlar nasılsınız bizim bilgisayar 2 gündür bozuktu bende giremedim,inşallah herkesler iyidir bebişler ve sizler tabi,benimde bugün temizlik vardı heryer temizlendi sonunda çok mutlu oldum valla,inşallah perşembede dr.a gidicez çok heyecanlıyım oğluşumu görmek için Allah ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

merhaba kızlarrr
dream81 canımm bende cumartesiyi bekliyorum heyecanla
iyişallah önce sen sonra ben güzel haberler veririz burdan

ama bugün tedirginim biraz
bugün çok az hareket etti kızım
iyişallah herşey yolundadır

canımm aklına getirme öyle kötü şeyler sakın
hem hamileliğin başlarında anne bilmeden zarar vermesin diye vücut doğal olarak korurmuş,sanırım belli bir haftaya kadar anneden plesenta yoluyla beslenmeye başlamıyor meleklerimiz
benim doktorum kolayı çayı kahveyi abartmamak kaydıyla yasaklamadı mesela
ama sen çok tüketmemeye çalış olurmu canımm, arada sırada oda canın çok çekerse iç özellikle kahve ve kolayı, çayıda açık içtikten sonra günde bir iki bardak içebilirsin demişti bana

merhaba arkadaşlar
Gülşah güle güle kirlet eviini canım yaptırmışsın temizliğini :))
Gülsüm canım birşey olmaz Allahın izniyle.. bana açık çay içebilirsin dedi doktorum.. kola da çok canın çekerse abartmadan içebilirsin dedi.. yani aşırı tüketmek zararlıymış.. sadece bebek için değil bizler için de aslında en iyisi kolayı hiç içmemek ..sen içini ferah tut canım birşey olmaz inşAllah..

canım stres yapma birşey olmaz.ancak kolayı çok çok az iç.çayı da günde 2 fincan izin veriyorlar ama çok açık iç.ben de kahvaltıları asla çaysız yapamıyorum.ancak çayın uzun süre demlenmemesine dikkat et.5 dk demlet hemen iç.çünkü içindeki zararlı maddeler uzun süre bekleyince ortaya çıkıyormuş.bir de çay içindeki maddeler yiyeceklerle aldığın demirini emilimini engelliyor.örneğin sabahları yumurtanın demirini...yemeklerden en az yarım saat sonra içmeye çalış canım.ya da çok açık iç..
bazıları sigara içiyor bu dönemde. bizim içtiğimiz çay en masumlarından..ama dediğm gibi içersen zararlı olmaz pek..

İnşallah hayatım güzel haberleri veririz bi an önce,hareketler içinde endişe etme henüz bebişlerin hareketleri çok tutarlı değil benimde çok hareketliydi pazar günü birden yavaşladı çok korktum ama şükürler olsun bugün hareketliydi teyzesi endişelenme bazen çok durgun oluyolar yaramazlar hepsi iyi olsunlarda ben daha ne isterimki...

Canım bende ara sıra tüketiyorum kola olsun gazoz olsun vede çay tabiki ama çok aşırıya kaçmadığı sürece çok arar verdiğini düşünmüyorum sonuçta hamişiz ya canımız herşeyden çekiyo sende bundan sonra çok fazla tüketmemeye çalış merak etme bebiş iyidir

Sonnuda yaptırdım mervecim valla oh be dünya varmış keşke hiç kirlenmese,inşallah bebişiminde güzel haberlerini getiririm size inşallah bu hafta dr.da bişey çıkmaz tekrar saol canım

Sonnuda yaptırdım mervecim valla oh be dünya varmış keşke hiç kirlenmese,inşallah bebişiminde güzel haberlerini getiririm size inşallah bu hafta dr.da bişey çıkmaz tekrar saol canım

canım inşAllah bebeğinin sağlıklı olduğu haberini alacaksın vee renkli üç boyutlu olarak bebişini göreceksin elini yüzünü görüyorsun çok güzel bir duygu canım.. ben de cuma günü yeniden giriyorum ayrıntılıya yüzüne ve kalbine tam bakamamıştık arkasını dönmüştü bebişim.. inşAllah pozisyonunu değiştirmiştir :)

Mervecim canım inşallah bu sefer görürsün,senin bebişte çok inatçı çıktı valla annesi sana kök söktürüyo şimdiden:roflol:,aman canları saolsun iyi olsun inşallahta bebişlerimiz gerisi boş valla:dance:a.s.

valla öyle canım inatçı kime çektiyse :smiley-cool: cuma gelse de ben de iyice rahatlasam canım inşAllah ikimiz de sağlıklı olduklarını görürüz bebişlerimizin..

hepimiizin bebişlerine sağlık versin Rabbim...
iyi geceler canım yarın görüşürüz Allaha emanet ol a.s. a.s.

Kızlar bugün 4 boyutlu ultrasona tekrar girdim.Geçen girdiğimde sırtını dönmüş inat etmiş pozisyon değiştirmemişti.Bu sefer daha iyi pozlar verdi ama doktor tam bir fırlama geliyor dedi.Zaten 12 saat uyanıksam 10 saatinde hareketini hissediyordum,hatta gece bile.kafamçokkarıştı.Uyumadığı belli 24 haftalık oldu hâlâ 500 gr bile değil.Uyuda büyü oğlum yaww.Bide cdsini verdi doktor.Dudakları ince burnu yuvarlak dedi.Bana hiç benzemeyecek anlaşılan.

canım gözün aydın maşallah maşşalah annesi bebişin sağlıklı olsunda
oynasın hophop:roflol:
pek bi keyifli olacak seninki afacan geliyor mert geliyorr

günaydın kader arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm
canım arkadaşlarım benimmmmm
umarım meleklerimizde ii dirrrr
hadeeeeeeeeeeee güzel haberlerle toplanalımmmmmmmm
gelin artıkkkkkkkk

herkese günaydınlar kaç gündür giremiyorum bende epey birikmiş yazılar düğünlerimiz kınalarımız oldu telaşlıydık bol bol oynadık güzel kızımla annesi gibi oynak olsun istiyorum alışsın büyüyünce karşılıklı oynucaz inşallah

günaydın hamişler ve sevgili yeğenlerim :))) nasılsınız bugün benim ayağıma kramp girmiş sabah uykudan uyandırdı halen ağrısı var((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…