2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

günaydın canımmmmmmm hoşgeldinnnnn
ayyyy o teleş bizdede varrrr geçec cumartesi çeyiz serdik bu hafta çeyizi gidecek benim görümcemin
8 haziranda düğünümüz varrrrr 7 dede kına gecemizzzzz
ohhhhh bende oğlmla dans ederim artıkkkkkkkkkk:roflol:

günaydın hamişler ve sevgili yeğenlerim :))) nasılsınız bugün benim ayağıma kramp girmiş sabah uykudan uyandırdı halen ağrısı var((((

günaydın canımmmmmm valla benim ayama cumartesi günü bir karamp girdi
halaaaaaaaa ağrıyo valla yer etti herhalde hatta bu sabah aynı yerden gene vurdu
napıcaz bilimiyorummmm.baksana herkese olduğuna göre normal birşeyyy

aaaaaaaa kızlar b, cööööööööööööööööööö dediinz kayboldunuzzzzzzz
benim patron ankarad aiş var ama yapan yokkkkk amannnnnnnnnnnnnnn
benmi kyrtarıcam burayıııı

Merhaba kızlar ,günaydınlar ;

mavii06 çok sevindim, bebeğini iyi görmüşsün ne güzel.. Bende bu akşam gideceğim,22.30'a verdi randevuyu yalnız..Çok geç ya , inşallah uyumam o saate kadar :teytey:
Ne kadar sürdü seninki. Yarım saat falan dediler bana. Çok korkuyorum inşallah herşeyi iyi çıkar yavrumun.Ben tamizlikle falan çok yordum ,moralim de pek iyi değildi, inşallah onu üzmemiş ve yormamışımdır.
Bakalım akşamı iple çekiyorum.

kolay gelsin...

kızlar benim kramplar biraz daha önce girmeye bailamıştı..doktorunuza söyleyin...olması çok normal ama ilaç veriyor o acıyı çok çekmiyorsun saplanıp çıkıyor şiödi artık :) kalsiyum ve magnezyum verdi hergün içiyorum...

kızlar yürüyüşe başladınız mı ben daha başlayamadım iş yerinde sürekli oturuyorum kalkıp gezcek yerim yok akşamları 8,30 gibi evde oluyorum yemek yap ye saat 10 oluyo o saatten sonrada bi yere çıkmak gelmiyo içimden ayaklarımda şişmeye başladı offffffffsenağlama

Günaydın herkese kızlar,nasılsınız bugün çalışanlar çokmu yoğunsunuz ama arada gelin mutlaka,peki çalışmayanlar nerdesiniz bakalım,kızlar ya benim bi sorunum var cep tlf.nuyla çok konuştuğumu farkettim özellikle eşimin ailesi tel.açtığında kapamak bilmiyor bense çok endişeleniyorum bebişim zarar görecek diye sabahta annem aradı cep tel.çok konuşma bebeğe çok zararlıymış dedi iyice panik oldum iyimidir bebeğim çokmu zarar verdim ona başkaları yüzünden acaba kendimi çok kötü hissediyorum napiyim sizce of çok panik oldum valla:1no2::çok üzgünüm:

herkese günaydın
nasılsınız bakalım ? valla benim bu sıkıntılar geçmeyecek galiba.neyseki artık sadece sabahları oluyo ve geçiyo.napalım katlanıcaz artık.

gülşahcım evet cep tlf.ları zararlıymış ama o kadarcıktan bişey olmaz.korkma içini ferah tut canım.her dakika elinde değil ya. ya ben napayım hem kendi cep tlf.hemde şirket tlf. var.günde kaç kez konuşuyorum.allahın izniyel bişeycik olmaz bebişlerimize.allah onlarıda bizleride korsun her türlü kötülükte inş.

Geçmiş olsun halimecim sanada inşallah iyisindir,valla evet heran elimde değil annemlede hoperlörünü açıp uzaktan konuşuyorum ama işte insan endişeleniyo of hayırlısıyla bi bebişlerimizi kucağımıza alsaydık valla herşeyin bi zararı var aslında Allah yardımcımız olsun ve meleklerimizi korusun inşallah...

dream81 selam;

Valla bende iş yerinde hep konuşuyorum,sonra cepten ama inşallah bişey olmaz.Ayrıca TV fabrikasında Üretim Planlamada çalışıyom.İki tane bilgisayarda çalışıyom, ayrıca arada bi karşıma TV alıp inceliyom. Bir de bu yetmezmiş gibi altımızda trafo varmış sakıncalı olabilir dediler. Doktora sordum bişey olmaz dedi ama bayağı bi oda büyüklüğündeymiş doktor anladı mı bilmiyorum ben anlatırken. Ayrıca burada bi arkadaşda trafonun yaydığı etki erkek spermleri öldürüyomuş dedi ve başka bi arkadaşında yanımızda oturan kızı oldu.Şimdi benimde kızım olacak ,söylentimi bilmiyorum ama Allah korusun bebişlerimizi..

Moralmanda herşey ters gidiyo ,zaten çok hassaslaştım.Canım hep sıkkın, ağlamaklıyım , bebeğimi üzmek istemiyorum ama çevremde de hep telaşlı ve ters gidiyo işler...
Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah canım bende çok stresliyim önümde olan biten herşey beni etkiliyo sürekli baş ağrısı sinirlilik bide sıcaklar bastırdı iyice bunalıyorum artık dediğim gibi Allah yardımcımız olsun inşallah içimizi ferah tutmaktan başka çarede yok sanırım

Bir haftadır temizlik yapmaktan baldırlarım ağrıyor gece tuvalete zor yürüyorum.Bişey olmaz korkma.Geçen gittiğimde organ incelenmesiyle beraber yarım saat sürmüştü ama bu sefer sadece 4 boyutluya girdiğim için 15 dk sürdü.Herşeyi normal çıkar inşallah ferah ol sen.a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaa bugün hava çok sıcakk şöyle püfür püfür esen bir yerde uzansam daha ne isterim kiii insan hamişş olunca da herşeyden şikayet ediyor canımmmmmmma.s

bu yaz işimiz zor gibi hanımlar sıcaklar başladı artık. ben sabahları işe yürüyerek geliyorum 30 dak. sürüyo. bütün gün ise oturuyorum. benimde ayaklarım son günlerde çok şişiyor.inaşşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

esra canımm merhabalarrr yaa sorma güzelimm yaa benimde başladıı dün ilk defa çok şiddetli bir şekilde girdi ve gece bagırmamak için kendimi zor tuttumm yürüyemedimm ne yapacagımı şaşırdımm ve dedigin gibi hala bacagım agrıyorr.
izmirgüzelii canımm ben okulda arada ayakta oldugum için çalıştıgımdan eve geldigimde benimde halim olmuyor okullar tatil olsun yürüyüşe hemen başlayacagımm. benimde şimdiye kadar hiçbir şişligim yoktu çok şükür diyordum sanki biraz biraz başladılar gibi geliyorr inşllah çok fazla olmaz şişlikk.eve gidince ayagının altına bir yastık koyup dinlen canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaa bugün hava çok sıcakk şöyle püfür püfür esen bir yerde uzansam daha ne isterim kiii insan hamişş olunca da herşeyden şikayet ediyor canımmmmmmma.s

ebruucumm selam tatlım. evdeyimm geceleri artık uyku tutmuyor pek uyumam geç saatleri buluyor sabahlarıda erken kalktıgım için kaç gündür uykumu alamıyorum üstüne üstlük dedigin gibi canım havada çok sıcak senin dedigin gibi yapmayı düşünüyorum gölge odaya gidip bir güzel camı açıp uyuyayımm diyorumm. yerimseniben

slmmm kıssslarr nabersınız :dance:
nıye kımse gelmıyor artık yaa allaha llah
heeeeeeeeeeeyyyyyyyy hamiiişşleerrrrrr nerelerdesinisss bakemm klava:heeee uyusuklar sisii yaz geldı kaytarıyomusunus kısslarrrrklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…