herkese günaydınlar kaç gündür giremiyorum bende epey birikmiş yazılar düğünlerimiz kınalarımız oldu telaşlıydık bol bol oynadık güzel kızımla annesi gibi oynak olsun istiyorum alışsın büyüyünce karşılıklı oynucaz inşallah
günaydın hamişler ve sevgili yeğenlerim :))) nasılsınız bugün benim ayağıma kramp girmiş sabah uykudan uyandırdı halen ağrısı var((((
günaydın canımmmmmm valla benim ayama cumartesi günü bir karamp girdi
halaaaaaaaa ağrıyo valla yer etti herhalde hatta bu sabah aynı yerden gene vurdu
napıcaz bilimiyorummmm.baksana herkese olduğuna göre normal birşeyyy
Merhaba kızlar ,günaydınlar ;
mavii06 çok sevindim, bebeğini iyi görmüşsün ne güzel.. Bende bu akşam gideceğim,22.30'a verdi randevuyu yalnız..Çok geç ya , inşallah uyumam o saate kadar :teytey:
Ne kadar sürdü seninki. Yarım saat falan dediler bana. Çok korkuyorum inşallah herşeyi iyi çıkar yavrumun.Ben tamizlikle falan çok yordum ,moralim de pek iyi değildi, inşallah onu üzmemiş ve yormamışımdır.
Bakalım akşamı iple çekiyorum.
kolay gelsin...
esra canımm merhabalarrr yaa sorma güzelimm yaa benimde başladıı dün ilk defa çok şiddetli bir şekilde girdi ve gece bagırmamak için kendimi zor tuttumm yürüyemedimm ne yapacagımı şaşırdımm ve dedigin gibi hala bacagım agrıyorr.günaydın canımmmmmm valla benim ayama cumartesi günü bir karamp girdi
halaaaaaaaa ağrıyo valla yer etti herhalde hatta bu sabah aynı yerden gene vurdu
napıcaz bilimiyorummmm.baksana herkese olduğuna göre normal birşeyyy
izmirgüzelii canımm ben okulda arada ayakta oldugum için çalıştıgımdan eve geldigimde benimde halim olmuyor okullar tatil olsun yürüyüşe hemen başlayacagımm. benimde şimdiye kadar hiçbir şişligim yoktu çok şükür diyordum sanki biraz biraz başladılar gibi geliyorr inşllah çok fazla olmaz şişlikk.eve gidince ayagının altına bir yastık koyup dinlen canım.kızlar yürüyüşe başladınız mı ben daha başlayamadım iş yerinde sürekli oturuyorum kalkıp gezcek yerim yok akşamları 8,30 gibi evde oluyorum yemek yap ye saat 10 oluyo o saatten sonrada bi yere çıkmak gelmiyo içimden ayaklarımda şişmeye başladı offffffffsenağlama
kızlarrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaa bugün hava çok sıcakk şöyle püfür püfür esen bir yerde uzansam daha ne isterim kiii insan hamişş olunca da herşeyden şikayet ediyor canımmmmmmma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?