kılar sasğlık ocağından geliyorum şimdi... bebeğimin kalbi çok yavaş atıyomuş...senağlama 2 gündür eskisi gibi kıpırdamıyo... çok korkuyorum ya... yarın doğumevine gideceğim... nolur dualarınızı eksik etmeyin... inşallah bişey olmamıştır bebişime... senağlama
kılar sasğlık ocağından geliyorum şimdi... bebeğimin kalbi çok yavaş atıyomuş...senağlama 2 gündür eskisi gibi kıpırdamıyo... çok korkuyorum ya... yarın doğumevine gideceğim... nolur dualarınızı eksik etmeyin... inşallah bişey olmamıştır bebişime... senağlama
Bizim cuma günü tayinimizin nereye çıkacağı belli olacak yani bundan sonraki 6-7 yıl nerede yaşacağımızı öğreneceğiz,benim kuşum da orada büyüyecek inşallah...
Allahım hakkımızda hayırlısı neresiyse oraya çıksın inşallahh
Off allahım ne olur bize onların acısını yaşatma, bu kadar yaklaşmışken onlara alma onu bizden...
Bizim cuma günü tayinimizin nereye çıkacağı belli olacak yani bundan sonraki 6-7 yıl nerede yaşacağımızı öğreneceğiz,benim kuşum da orada büyüyecek inşallah...
Allahım hakkımızda hayırlısı neresiyse oraya çıksın inşallahh
Off allahım ne olur bize onların acısını yaşatma, bu kadar yaklaşmışken onlara alma onu bizden...
cnm istanbula gelme gıbı bı durumunuz olabilermiiii kıssss:icecream::icecream:
uzun zamandır moralim çok bozuk... o yüzden olabilirmiş... ama bi ultrasona girmeden bişey diyemeyiz dediler... bugün gidemem ki... ilgilenmezler doğrudüzgün şimdi... mesai saati dışında olunca bişey yapmıyorlar... sağolun kızlar... dua edin hepimizin bebişleri için...
kızlar benim eller ayaklar şişmeye başladı bilee...
Yüzüklerim dar geliyor artık,ayakkabılarım da ,aslında çok tuzlu da yemem..
Napacaazz???
ayy inşallah,ilk sıraya İstanbul yazdık valla...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?