2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

mavii06 ;
sen ayrıntılıda net görebildin mi bebeğini? Yani doktorun baktığı ultrasondan, farklımıydı ayrıntılı olan ?
Sadece organlara mı bakıyor? Boy kilo söylüyor mu? Yüzünü görebildin mi?
Çok merak ediyorum inşallah yüzünü de görebiliriz.

cnm benimmm uzulme lutfen doktorun nededı pekı bu normal bır durummuymus??
nıye kalbı yavas atarmıs pekı bişi demedımı yaa

Gülsüm geçmiş olsun bitanem ya neden yavaş atıyomuş nedenini falan söylemedilermi,korkma canım Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah dualarım seninle korkma ve içini ferah tut arkadaşım inşallah yarın iyi haberlerini duyarız canım

Selam bacılaarrr!!!

Nasılsınız?? Kuzucuklar nasııl?Benim ki tekmeleyip duruyor ama
tam birine göstericem bak diye,kesiyor eşşek sıpasıı...

Gülsüm geçmiş olsun şimdiden,Benim bir arkadaşıma da olmuştu panik olmuştuk doktora gitmişti hemen,NTS ye bağladılar,ertesi gün de kontrol ettiler bişey çıkmadı sonradan düzene girdi kendiliğinden..bişeycik çıkmaz inşallah canım benim,sen kendini strese sokma...

canım yaa dur bakalım birde doktorun baksın sağlık ocağındakilere güvenmem ben onlar pretisyen hekim...Allahım sen bebişlerimizi koru yarabbim..Dua edicem glsm, neolur rahat tut içini :1no2:

Bizim cuma günü tayinimizin nereye çıkacağı belli olacak yani bundan sonraki 6-7 yıl nerede yaşacağımızı öğreneceğiz,benim kuşum da orada büyüyecek inşallah...

Allahım hakkımızda hayırlısı neresiyse oraya çıksın inşallahh

Son düzenleme:
geçmiş olsun gülsüm allah korusun bebeğini de ,üzülme ne diyelim
kızlarrrrrr sonunda çıktınız ortaya nerelerdesiniz yahuu

CNM dualarımız seninle tabiiki
ilk başta iyi düşünmeye çalış ve bol bol dinlen kalkıp kendini yorma
ve yarın bize iyi haberlerle gel hatta keşke bugün gitseydin için rahat ederdi imkanın varsa git derim ben

Hakkınızda hayırlısı olsun gülcüm inşallah,benimde eşim kamu kuruluşunda ve bizde bebiş doğduktan sonra taşınmayı düşünüyoruz Allah ım nerde mutlu ve huzurlu olacaksak oraya taşınalım diye dua ediyorum inşallah sizin içinde öyle olsun canım

Off allahım ne olur bize onların acısını yaşatma, bu kadar yaklaşmışken onlara alma onu bizden...

Dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım,bazen herşeyden şikayet ediyorum ama içimde onu taşıdığım için kendimce dünyanın en şanslı insanıyım,kimisi tırnağını bile bulamazken Allah ım bizlere bu güzel duyguyu yaşatıyor ve sonuna kadarda hepimizin hamileliği kazasız belasız iyi gider inşallah,onu içimde hergün hissediyorken Allah acılarını hiçbirimize yaşatmasın ve meleklerimizi hep korusun...

cnm istanbula gelme gıbı bı durumunuz olabilermiiii kıssss:icecream::icecream:

Off allahım ne olur bize onların acısını yaşatma, bu kadar yaklaşmışken onlara alma onu bizden...

nolur bole yazma ınan ıcım tıtredı okuyunca yaa
bende cok dua edıyorum ve hep bır korku sardı içimi acaba bebeğime kavusabılecekmıyım dıye dedıgın gıbı allahım onları bızlerden almasın yolun yarısındayız hayırlısıyla bı dogursak varya dunyalar bızım olacak yaa
onların mınıcık ellerıne dokunucaz sevıcez opmeye kıyamayıp koklıcaz valla off yıne duygulandım valla senağlama
rabbım onların acılarını yaşatmasın hıcbırımıze kızlar:çok üzgünüm:

kızlar benim eller ayaklar şişmeye başladı bilee...
Yüzüklerim dar geliyor artık,ayakkabılarım da ,aslında çok tuzlu da yemem..
Napacaazz???

Aslında moral çok önemli her konuda üzülüp canımı sıktığım zaman direkt olarak bebişimde etkileniyo sende bundan sonra öncelikle bebişini ve kendini düşün canım inanıyorum bebişin iyidir yarın bende dr.a gidicem ikimizde iyi haberlerle geliriz inşallah

kızlar benim eller ayaklar şişmeye başladı bilee...
Yüzüklerim dar geliyor artık,ayakkabılarım da ,aslında çok tuzlu da yemem..
Napacaazz???

Canım bütün gün ayaktaysan ondan oluyodur büyük ihtimal evde olduğun zamanlarda bolbol ayaklarını uzatıp dinlen belki bi faydası olur

ben çıkıyorum..
Gülşah ayaklarımı yukarı doğru uzatayım biraz..
Sonra da yürüyüşe çıkacağım,çok sıcak buralar valla allah kurtarsın bizii

gülsümm canım çok geçmiş olsunn kendini sıkıntıya sokma allahın izniyle hiçbirşey yoktur inşllah dedigin gibi üzüldügün için olabilir bebişlerimiz hissediyorlarr o yüzdende hareketleride degişiyor. gül canımm sorma kramplarr ve şişlikler başladı artıkk. seren kızz msnye gelebilme imkanın varsaa gel şekercimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…