2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

çok geçmiş olsun canım ama üzme kendini busefer daha çok etkilenir..hem belkide geçici i durumdur sağlık ocağındakiler net bişey söyleyemezler nedeolsa..yarına güzel haberlerinş bekliyoruz inşallahh..

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla vaktinde bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz...

kızlar merhaba:)hepınız ıyısınızdır umarım.Bugun biz oğluşumla doktora gıttık.Benım oglum 500 gr olmus kocaman olmus yaa:))ılk olarak bu kadar net gordum anlasılır bıcımde cok etkılendım valla:)omurilik,ğöğüs kafesi hepsını gordum cok degısıktı..Doktor suana kadar gelısımınde hıc bır sorun olmadıgını soyledı kılosununda cok ıyı oldugunu soyledı.26.haftada seker yuklemesı,hemogram bırde ıdrar tahlılı ıstedı,sonuclar cıkınca bana getırceksın dedı.Bakalım ınsallah onların sonucuda ıyı cıkar.Cunku bugun cok kılo aldım dıye fırcayı yedim:)ıste boyle arkadaslar.İnşallah hepimizin bebişleri cok saglıklı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim...

arkadasım cok gecmıs olsun.Moralını yuksek tutmaya calıs.Allah koruyacak bebısını ınsallah.Dedıklerı gıbı gecıcı bır durum olabılır.ultrasona gırmeden uzme kendını canım benım..

Merhaba Kızlarrr

Öncelikle glsm32 canım içini ferah tut... Allah büyük... Bebişlerimizi koruyor.....

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.... Ve ayrıntılı ultrason günümüz...
Doktora gittik... Oğlumun kalbi,midesi,beyni,böbrekleri,damarları herşeyi ayrıntılı olarak incelendi.Kalbinde minik bir leke varmış. incelemeyi yapan uzman dr önemli olmadığını böyle şeylerin zamanla kaybolduğunu söyledi... İçim rahat etmedi.. Kendi dr uma da hemen raporları götürdüm... O da aynı şeyleri söyleyince içim rahatladı.... Oğlumun bir sürü resmini aldık.... Ben babasına , babası bana benzetiyor oğlumuzu :teytey:

Allah ıma şükürler olsunnn iyi haberlerini aldım......
Allah hepimizin bebişini korusun.... Kızlar eminim ki bir sürü melek bebeklerimizi koruyor....

Hayırlı olsun cansu desene iki mutluluğu bi arada yaşıyorsun bugün;öncelikle evlilik yıldöniminiz kutlu olsun,sonrada bebişinin iyi olduğuna çok sevindim benimde yarın randevum gerçekten çok heyecanlıyım senin gibi iyi haberleri getiririm inşallah,bi ömür boyu eşinle mutlu olmanı dilerim,bebişinide Allah ım analı babalı büyütsün inşallah ve buradaki bütün bebişleria.s.

Maşallah duygu bebişine ben en son gördüğümde oğluşumu 16+4tü,üzerinden bir ayı geçti onu görmek için sabırsızlanıyorum inşallah benim oğluşumda kocaman olmuştur,iyi haberlerini aldığıma çok sevindim,kilona dikkat et dr.un kızdıysa bolbol yürüyüş yap tavsiye ederim,dediğin gibi inşallah hepimizin bebişleri hep sağlıklı olura.s.

Çok saoll canımmm.. Aminnn inşallah hepimiz bir ömür kocalarımızla ve bebişlerimizle mutlu sağlıklı yaşayalımm
İnşallah sende yarın bebişini güzel iyi göreceksin.... Acayip oluyor insan ya.. Sanki kucağıma vermişler gibiydi.. Ağlamaktan pek bişi de soramadım ordaki doktora... :teytey:

Arkadaşlar yaa 1 saat evvel peçeteye şeffaf akıntının yanında sütlü kahve gibi bir leke de geldi.Çok tedirginim.Çok çok az geldi yani başka biri olsa belki farketmezdi ama ben gördüm.Şimdi birşey yok sizce birşey olmuş olsa kanama yada pembe leke de olmazmıydı?

Sakin ol sedacım sonuçta kan değil telaşlanma zaten bak geçti diyorsun fazlamı ayakta kalıyosun yoksa bence dinlen güzelim eğer endişede duyuyorsan dr.unu ara sor ama bu dönemlerde akıntı koyu olurmuş galiba korkma güzelim nolur

Bence de endişelenme canım... çok değilmiş bak... ama için rahat etsin dr unu ara sor..

Selam şekerleer..
Ben bugün yürüyüşe çıkamadım aam onun yerine evimi temizledim
Aslında çok hareketliyim ama iştahım da çok açık,sizinki nasıl?

Canım her an bişeyler yemek istiyor,kilolar aldı başını gittiiiii

Ayrıntılıda net gözükmüyor,4 boyutlu ultrasonda net gözüküyor canım.Ayrıntılıda organları inceleniyor.Sonra 4 boyutluda dış görünüşüne bakıyoruz.50 ytlye çok uygun bir yer benim gittiğim,hemde 2 sefer gittim sadece bir kez ücret aldı.Boyunu kilosunu ayrıntılı ultrasondada söylüyorlar.Bugün durup durup cdsini izledim.Doyamıyor insan seyretmeye.

canım geçmiş olsun .. geçici bir durumdur, sen sıkma canını... inşAllah yarın bize bebeğinin çok sağlıklı olduğunu haber vereceksin gülsümcüm

merhaba arkadaşlarım... nasılsınız bugün havalar iyice ısındı dışarıda yanıyor insan resmen ağustosta ne yapacağız biz yaa

Sedacım kanama veya lekelenme bile olsa ; şöyle dolu dolu olursa korkarım ben dedi benim doktorum ki sen azıcık kahverengi lekelenme diyorsun birşey yoktur canım telaş etme..

selam gül aynen canım yemek yiyorum aradan bir saat geçmiyor yeniden aç hissediyorum meyvalarla geçiştiriyorum çoğu zaman yoksa duba olurum herhalde öyle selvi boylu da değilim :smiley-cool: dikkat etmem lazım..

Maşallah tombiş olacak senin oğlan.Ben 23+5 olmama rağmen 500 gr bile değil oğlum.Yarım kilo oldumu dedim doktora daha değil dedi.:bbo:

cansu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım Allah nice nice yıldönümlere ulaştırsın sağlıkla ve bebeğinizle inşAllah canım..

Mavili senin bebeğin de sırtı dönükmüş değil mi ilk gittiğinde benim de öyleydi cuma yeniden gideceğim bakalım yüzünü gösterecek mi hanımefendi :))

1) Gebelikte akıntının nedeni nedir?

Gebelikte vajina ve rahim ağzında yoğun bir kan akışı hızlanması mevcuttur. Bunun sonunda genişleyen damarlardan sızan serum, vajinal mukozayı da geçerek vajinaya doğru akar ve akıntıyı arttırır. Ayrıca gebelikte hormonal faliyetlerle rahim ağzı salgısı ve vajinal salgılarda ciddi bir artış görülür ve bunun sonucu olarak da gebelikte akıntı doğal olarak mevcuttur. Buna ek olarak gebelikte de her gebe olmayan kadında olduğu gibi cinsel hastalıklarla ya da cinsel olmayan yollarla bulaşan bazı mikrobik akıntılar olur. Her kadında görülen, vajinanın normal bakterilerinden biri sayılan mantar mikrobu gebelikteki hormonların etkisiyle artar ve bazen hiç sebepsiz bu mikroptaki artış kaşıntılı, yanma ve acılı bir mantar enfeksiyonu meydana getirebilir.

2) Herhangi bir genital enfeksiyon olmadan da akıntı gelebilir mi?

Gerek vajinanın kanlanmasının getirdiği kanın serum kısmının sızıntısı gerek hormonlara bağlı rahim ağzı, vajinanın kendi doğal salgısının artışından dolayı gebelikte ciddi miktarda akıntı olabilir ve bütün gebeler hiçbir mikrobik sorunları olmasa da devamlı pedle gezecek kadar bütün gebelik boyunca akıntıda artış hissedilebilir.

Azıcık lekeyi sakın kafana takma canım.Benim ilk aylarda iki sefer kanamam oldu.Doktorlar yoğun olmadığı sürece çok korkma dediler.Seninki sadece bi leke.

cansuu canımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn bebişinizle birliktee daha nice uzun senelere tatlımm. bu arada bebişimizde iyiymiş maşallah.
gül canım inşllah çok yormamışsındır kendini tayininiz belli olunca bizede hemen haber verr. kiloları hiç sorma zaten canım aldı başını gidiyorr.
sedacımmm sende içini ferah tutt önemli birşey degildir inşllah allahım bebişlerimizi korusunn bence dru ara istersen rahatlarsın canım.

Saolun arkadaşllarrrr
Hepimiz eşlerimiz ve bebilerimizle nice nice güzel yıllar geçirelim inşşş

Benim bebiş de 19+4 iken 400 gr dı.. 22+5 olduk 556gr olmuş...Ben daha çok bekliyordum.. Ama doktor gayet güzel dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…