kılar sasğlık ocağından geliyorum şimdi... bebeğimin kalbi çok yavaş atıyomuş...senağlama 2 gündür eskisi gibi kıpırdamıyo... çok korkuyorum ya... yarın doğumevine gideceğim... nolur dualarınızı eksik etmeyin... inşallah bişey olmamıştır bebişime... senağlama
uzun zamandır moralim çok bozuk... o yüzden olabilirmiş... ama bi ultrasona girmeden bişey diyemeyiz dediler... bugün gidemem ki... ilgilenmezler doğrudüzgün şimdi... mesai saati dışında olunca bişey yapmıyorlar... sağolun kızlar... dua edin hepimizin bebişleri için...
Merhaba Kızlarrr
Öncelikle glsm32 canım içini ferah tut... Allah büyük... Bebişlerimizi koruyor.....
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.... Ve ayrıntılı ultrason günümüz...
Doktora gittik... Oğlumun kalbi,midesi,beyni,böbrekleri,damarları herşeyi ayrıntılı olarak incelendi.Kalbinde minik bir leke varmış. incelemeyi yapan uzman dr önemli olmadığını böyle şeylerin zamanla kaybolduğunu söyledi... İçim rahat etmedi.. Kendi dr uma da hemen raporları götürdüm... O da aynı şeyleri söyleyince içim rahatladı.... Oğlumun bir sürü resmini aldık.... Ben babasına , babası bana benzetiyor oğlumuzu :teytey:
Allah ıma şükürler olsunnn iyi haberlerini aldım......
Allah hepimizin bebişini korusun.... Kızlar eminim ki bir sürü melek bebeklerimizi koruyor....
kızlar merhaba:)hepınız ıyısınızdır umarım.Bugun biz oğluşumla doktora gıttık.Benım oglum 500 gr olmus kocaman olmus yaa:))ılk olarak bu kadar net gordum anlasılır bıcımde cok etkılendım valla:)omurilik,ğöğüs kafesi hepsını gordum cok degısıktı..Doktor suana kadar gelısımınde hıc bır sorun olmadıgını soyledı kılosununda cok ıyı oldugunu soyledı.26.haftada seker yuklemesı,hemogram bırde ıdrar tahlılı ıstedı,sonuclar cıkınca bana getırceksın dedı.Bakalım ınsallah onların sonucuda ıyı cıkar.Cunku bugun cok kılo aldım dıye fırcayı yedim:)ıste boyle arkadaslar.İnşallah hepimizin bebişleri cok saglıklı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim...
Hayırlı olsun cansu desene iki mutluluğu bi arada yaşıyorsun bugün;öncelikle evlilik yıldöniminiz kutlu olsun,sonrada bebişinin iyi olduğuna çok sevindim benimde yarın randevum gerçekten çok heyecanlıyım senin gibi iyi haberleri getiririm inşallah,bi ömür boyu eşinle mutlu olmanı dilerim,bebişinide Allah ım analı babalı büyütsün inşallah ve buradaki bütün bebişleria.s.
Arkadaşlar yaa 1 saat evvel peçeteye şeffaf akıntının yanında sütlü kahve gibi bir leke de geldi.Çok tedirginim.Çok çok az geldi yani başka biri olsa belki farketmezdi ama ben gördüm.Şimdi birşey yok sizce birşey olmuş olsa kanama yada pembe leke de olmazmıydı?
Arkadaşlar yaa 1 saat evvel peçeteye şeffaf akıntının yanında sütlü kahve gibi bir leke de geldi.Çok tedirginim.Çok çok az geldi yani başka biri olsa belki farketmezdi ama ben gördüm.Şimdi birşey yok sizce birşey olmuş olsa kanama yada pembe leke de olmazmıydı?
mavii06 ;
sen ayrıntılıda net görebildin mi bebeğini? Yani doktorun baktığı ultrasondan, farklımıydı ayrıntılı olan ?
Sadece organlara mı bakıyor? Boy kilo söylüyor mu? Yüzünü görebildin mi?
Çok merak ediyorum inşallah yüzünü de görebiliriz.
kılar sasğlık ocağından geliyorum şimdi... bebeğimin kalbi çok yavaş atıyomuş...senağlama 2 gündür eskisi gibi kıpırdamıyo... çok korkuyorum ya... yarın doğumevine gideceğim... nolur dualarınızı eksik etmeyin... inşallah bişey olmamıştır bebişime... senağlama
Selam şekerleer..
Ben bugün yürüyüşe çıkamadım aam onun yerine evimi temizledim
Aslında çok hareketliyim ama iştahım da çok açık,sizinki nasıl?
Canım her an bişeyler yemek istiyor,kilolar aldı başını gittiiiii
kızlar merhaba:)hepınız ıyısınızdır umarım.Bugun biz oğluşumla doktora gıttık.Benım oglum 500 gr olmus kocaman olmus yaa:))ılk olarak bu kadar net gordum anlasılır bıcımde cok etkılendım valla:)omurilik,ğöğüs kafesi hepsını gordum cok degısıktı..Doktor suana kadar gelısımınde hıc bır sorun olmadıgını soyledı kılosununda cok ıyı oldugunu soyledı.26.haftada seker yuklemesı,hemogram bırde ıdrar tahlılı ıstedı,sonuclar cıkınca bana getırceksın dedı.Bakalım ınsallah onların sonucuda ıyı cıkar.Cunku bugun cok kılo aldım dıye fırcayı yedim:)ıste boyle arkadaslar.İnşallah hepimizin bebişleri cok saglıklı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim...
cansuu canımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn bebişinizle birliktee daha nice uzun senelere tatlımm. bu arada bebişimizde iyiymiş maşallah.Merhaba Kızlarrr
Öncelikle glsm32 canım içini ferah tut... Allah büyük... Bebişlerimizi koruyor.....
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.... Ve ayrıntılı ultrason günümüz...
Doktora gittik... Oğlumun kalbi,midesi,beyni,böbrekleri,damarları herşeyi ayrıntılı olarak incelendi.Kalbinde minik bir leke varmış. incelemeyi yapan uzman dr önemli olmadığını böyle şeylerin zamanla kaybolduğunu söyledi... İçim rahat etmedi.. Kendi dr uma da hemen raporları götürdüm... O da aynı şeyleri söyleyince içim rahatladı.... Oğlumun bir sürü resmini aldık.... Ben babasına , babası bana benzetiyor oğlumuzu :teytey:
Allah ıma şükürler olsunnn iyi haberlerini aldım......
Allah hepimizin bebişini korusun.... Kızlar eminim ki bir sürü melek bebeklerimizi koruyor....
gül canım inşllah çok yormamışsındır kendini tayininiz belli olunca bizede hemen haber verr. kiloları hiç sorma zaten canım aldı başını gidiyorr.Selam şekerleer..
Ben bugün yürüyüşe çıkamadım aam onun yerine evimi temizledim
Aslında çok hareketliyim ama iştahım da çok açık,sizinki nasıl?
Canım her an bişeyler yemek istiyor,kilolar aldı başını gittiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?