2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Sağolun kızlar...Şimdi biraz daha sakinim bir daha olmadı, daha doğrusu daha akıntı gelmedi hiç. Böyle durumlarda boğazım düğümleniyor, iş arkadaşlarına bile benim hamile olduğunu anlatan eşimi, annemin bebeğime bir hevesle ördüğü hırkaları (ilk torun olacak), onun o şevki geliyor boğazımdaki yumru daha da büyüyor.Teşekkürler herkese umarım kötü hiç birşeyle karşılaşmayız...

canım cok sagol,ınsallah senınde bebısın kocaman olmustur:))bende bugun doktorda cok bekledıgım ıcın sınırlendım ama sonra onu bır gordum dunyalar benım oldu yaa:)sende gorunce kocaman emınım cok hosuna gıdecek.kiloya gelınce kendımı hıc tutamıyorum canım meyve bol yıyorum yuruyuste yapıyorum ama bunun yanında tatlıyıda cok kacırıyorum sorun ordakendıme hıc hakım olamıyorum evde olmamında etksı var sanırım cok sıkılıyorum...fisfisfis

Kızlar günaydınlar;

Gülsümcüm inşallah bugün her işin rast gider ve güzel haberler alırsın.Allah bebeğini ve bebeklerimizi korusun.Moral çok önemli gerçekten, kendini bırakma sakın..

Gerçi hamile olduğumuzdan mıdır bilmem ben çok hassaslaştım çok alıngan ve hassas oldum .Ama herkes beni hiç hamile değilmişim gibi davranıyor.Benimde çevremde o kadar şey oluyoki çok saldım kendimi bu aralar..Her şey ters gidiyo..

Bende akşam 22.30'da gittim ayrıntılı ultrasona. 23.45 gibi çıktım.Doktor baktı iyi dedi her şey için, fakat son adet tarihine göre bir-iki hafta büyük dedi.Eminmisiniz dedi.Şaşırdım kndi doktorum böyle dememişti hiç, önceki ultrasonlar yanınızda mı dedi, onlarada baktı ve 21.haftada 23.haftalık gibi ölçmüş doktorunuz dedi. Ben şu anda 23+1'im 24. haftaya yeni girdik çok kafama takıldı.İnternetten araştırıyorum hep, okuduklarımı da adama sordum.Bi sorun yok bir-iki hafta büyük yada küçük olabilir dedi.Ama benim doktorum hiç böyle bişey demedi.21.haftada 452 gr.'dı, şimdi ise 719 gr. dedi. Bana çok gibi geldi acaba 1-2 hafta tarihimden daha mı büyük?
Nette 24.hafta için 640 gr. yazıyor.Ya benim kızım 1-2 hafta daha büyük yada tombullaşmaya başladı.Resimlerini çok iyi anlayamıyoruz ama hayırlsı ile eli, ayağı,yüzü düzgün olsun da bebeğimin...
Doktor bi sorun yok sorun aramayın dedi, eşimde bunu dediğiniz iyi oldu dedi bana bakarak...Daha önce bi düşük yaşadığım için gerçekten bu bebek benim için çok önemli.Eşim sanki kız oluyo diye ilgisiz gibi geliyo ama inşallah ben sadece kuruyorumdur...İnşallah güzel kızım bana destek olur..

kızlar günaydınnnnnnnn
cansucum canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlımmmmm
nunuu bebişin gayet sağlıklı ohhhh negüzel annesiii.eşin
açısındanda öyle düşünme bak bi kucağına alsınnn birdaha
sana bırakıyomu kızını.onlarıda anlamak lazımmm,bizim gibi
aşlerimizde duruma alışmaya çalışıyorlar hassaslar
sadec zamana ihtiyacımız varrr .bak doğumdan sonra naısl değiecek minik
kuzusunu gördükten sonra

Kızlar günaydın nasılsınız.Sizlere bişey sormak istiyorum ben bugün sağlık ocağına gideceğim ikinci tetonoz aşımısı yaptırıcaz ilk aşıyı sol koluma yaptırmıştım şimdi sağ koluma yaptırayım diyorum.Sizce bir sakıncası olurmu yani aynı kola iki kez aşı yaptırabilirmiyiz.Sürekli sağ kolumu kullanıyorum ya yaptırıp yaptırmamakta kararsızım acaba ikinci aşıyıda solamı yaptırsam ki .

valla güzelim bana aslı söyledii biraz ağrı yapıyormulşl esra istersen kullanmadığın
koluna yani sağımı kullandığım için zorluk çekebilirsin dedi
istersen sende soluna yaptır tatlımmmm.peki niye ikinci anlamadım benn

Yeniyaşam teşekkür ederim.Ama büyük demesi kafama takıldı, inşallah bi sorun yoktur.719 gr. bana bayağı bi toplu geldi.

Yeniyaşam teşekkür ederim.Ama büyük demesi kafama takıldı, inşallah bi sorun yoktur.719 gr. bana bayağı bi toplu geldi.

canım sen dert etmeeeeeeeeeeee bebişin gayet sağlıklı hemmmmm burad birbirimize
soruyoruz kaç kilo buyu kaç cm sence hepimizin aynı olabilme ihtimali varmııııııııı

eğer dr sağlıklı herşey normal dediyseeeeee daha neeeeeee dert etme tatlımmmm
benim 22 haftada 400 gr dr oooo maşallah oğlımuz çok sağlıklı dedii ama kızların 450 520
olan vardıııııııı

günaydın amonra yeni yasam nunuu
nasılsınız arkadaşlar ?
nunuu canım benim kızım da 21. haftaya yeni girmişken 500 gr dı şimdi kaç olmuştur yarın öğreneceğim :) ve ayrıntılıyı yapan doktor bana da iki hafta önden gidiyor dedi, kendi doktorum da bazı ölçümlerde ileride olduğunu söylemişti yani döllenmenin ne zaman olduğunu bilemeyiz dedi dr. adet tarihine göre hesaplıyorlar ama belki daha önce tutunmuştır bizim bebişler...

benim de 22+3 de 544 gr dı, bu birazda bebeği beslemekle alakalıymış, rahime gide kan akışı düzgün olursa bebek daha iyi beslenirmiş birde ben dikkat ediyorum yemekten sonra hep soluma yatıyorum, bebeği beslemeye çalışıyorum.ayrıntılı usg de rahim damarlarına bakıyorlar...

herkese gunaydın kızlar,ıyı sabahlar:))nunucum bence bebegının buyuk olmasına hıc uzulme tam tersı sevın cunku gelısımı cok ıyı gıdıyor demekkı canım.Ayrıca benım kuzenımın bebegıde ılk zamanlar hep once gıttı cok buyuk bır bebektı ama 32 haftadan sonra yavaslayıp normale dondu ve 3250 gram dogdu.Yanı gayet normal dogdu canım..Benımde bugun 22.hafataya gırıyorum ve dun doktora gıttıgımde 500 gr dı canım..Allah bebıslerımızın hepsıne saglık sıhat versın...a.s.

evet seda hem annenin beslenmesiyle bir de anne babanın genetiğiyle alakalı hepimiz birbirimizden farklı olduğumuza göre bebekler de birbirinden farklı.. bazıları çok tombiş bazıları daha zayıf doğabilir :) sağlıklı olsunlar da Allahım hepimizin miniklerine sağlık versin..

ya kızlar ben otururken koltuga ayaklarımı uzatarak oturuyorum ama aynı pozısyonda 5 dakıka bıle oturamıyorum.Bacakların yuksekte olması gerekıyormus dıyorlar ama sız ne dıyorsunuz bu konuda,sız nasıl oturuyorsunuz evde yada dısarıda??dun doktora gıttım bana kalkarken nasıl kalkıyorsun dıkkatlı ol dedı:)yanı anlıycagınız ne kalkmayı ne oturmayı ogrenemedım:))

günaydınn fıstıklarrrrrr
nunuu cumm canım ne güzel meleğin sağlıklıymış işte canımm, birkaç hafta önde yada geride olmasıda normalmiş,kızların dediği gibi hangi gün yumurtladığımızı ve döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezlerki dimi canımm..

bizde cumartesi sabahı kızımla buluşucaz iyişallah
iyişallah bizde güzel haberler verebiliriz sizlere..
en son 21+2 günlükken gitmiştik,ayrıntılı çekilmişti, o zaman doktor birkaç gün önden gidiyor gelişimi demişti bizede:) 450 gr.dı meleğim
bakalım görüşmeyeli neler olmuş içerde:))

evet canım, benim dr da ayakların yükseğe koy otur dedi ama ben de hemen sıkılıyorum.. ayaklarım yerde olunca da şiştiğini hissediyorum.. ben daha çok, yorulduysam o zaman yükseğe koyuyorum ayaklarımı.. sonuçta her halukarda şişiyorlar yani çok ayakta kalınca, çok fazla oturunca :) sağlıkla atlatalım inşAllah kalan günlerimizi de ..

herkeseee günaydınnn güzell annelerrr günaydınn minikkk bebişlerrr. bizde ogluşumla kalktıkk kahvaltımızı hazırladıkk buyrunn gelin teyzelerii birliktee kahvaltı yapalımm. herkese güzel bir gün diliyoruzz.

benımde ayaklarım yerde olunca şişiyor ama ayaklarımı dıkıp oturmaktanda nefret edıyorumkan dolasımını etkıleyen bır durum yoktur herhalde oturma pozisyonunda demi?Yanı bebişlere herhangı bır zarar vermeyelımde...
:bbo:

günaydın kızlarr nasılsınız bugün bakalım biz iyiyiz kızımla
ahh aslıcım teklif güzelde keşke gelebilsem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…