Maşallah duygu bebişine ben en son gördüğümde oğluşumu 16+4tü,üzerinden bir ayı geçti onu görmek için sabırsızlanıyorum inşallah benim oğluşumda kocaman olmuştur,iyi haberlerini aldığıma çok sevindim,kilona dikkat et dr.un kızdıysa bolbol yürüyüş yap tavsiye ederim,dediğin gibi inşallah hepimizin bebişleri hep sağlıklı olura.s.
Kızlar günaydın nasılsınız.Sizlere bişey sormak istiyorum ben bugün sağlık ocağına gideceğim ikinci tetonoz aşımısı yaptırıcaz ilk aşıyı sol koluma yaptırmıştım şimdi sağ koluma yaptırayım diyorum.Sizce bir sakıncası olurmu yani aynı kola iki kez aşı yaptırabilirmiyiz.Sürekli sağ kolumu kullanıyorum ya yaptırıp yaptırmamakta kararsızım acaba ikinci aşıyıda solamı yaptırsam ki .
Yeniyaşam teşekkür ederim.Ama büyük demesi kafama takıldı, inşallah bi sorun yoktur.719 gr. bana bayağı bi toplu geldi.
Yeniyaşam teşekkür ederim.Ama büyük demesi kafama takıldı, inşallah bi sorun yoktur.719 gr. bana bayağı bi toplu geldi.
ya kızlar ben otururken koltuga ayaklarımı uzatarak oturuyorum ama aynı pozısyonda 5 dakıka bıle oturamıyorum.Bacakların yuksekte olması gerekıyormus dıyorlar ama sız ne dıyorsunuz bu konuda,sız nasıl oturuyorsunuz evde yada dısarıda??dun doktora gıttım bana kalkarken nasıl kalkıyorsun dıkkatlı ol dedı:)yanı anlıycagınız ne kalkmayı ne oturmayı ogrenemedım:))
evet canım, benim dr da ayakların yükseğe koy otur dedi ama ben de hemen sıkılıyorum.. ayaklarım yerde olunca da şiştiğini hissediyorum.. ben daha çok, yorulduysam o zaman yükseğe koyuyorum ayaklarımı.. sonuçta her halukarda şişiyorlar yani çok ayakta kalınca, çok fazla oturunca :) sağlıkla atlatalım inşAllah kalan günlerimizi de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?