2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlarr ayakların ellerin şişmesi çok aşırı olmadıktan sonra normalmiş, ama şişme çok oluyorsa doktora danışmak gerekiyormuş.
aslıcım canım teklif süpper
keşke bende evimde oturup kahvaltı yapabilsemm(
çalışmak son günlerde çook ağır gelmeye başladı çookk

günaydınnnnnnnnnnnnnn hamiş arkadaşlarımmmmmmmm
nasılsınız havalar da sıcak oldu hepimizin elleri ayakları başladı şişmeye
benim de ayağım dün eve gittiğimde davul gibiydi ne yapalım katlanıcaz artık anne olucaz
bu arada tüm hamiş arkadaşlarım daha soğukkanlı olmamız lazım bu zorlu bir süreç hepimiz için ama hem bizim hem eşlerimizn hem de bebişlerin huzuru için daha sakin olalım derim ben
öpüyorum nanakklarınızdannnnnnnnn:icecream::icecream:

Arkadaşlar hepinize günaydıınnn,eskiden öyle sürekli uyurdum şimdi oğluşum uyandırıyo beni bakıyorum hareketleri artınca acıktı kerata diyip hemen kalkıyorum ve bunun içinde hergün şükrediyorum,bugün benim için büyük gün kısmetse dr.a gidicez en son 5 hafta önce gördüm minik kuzumu inşallah güzel haberler getiririm sizlere,nunuu cum sende büyütme bence ne güzel bak bebişinin gelişimi gayet iyiymiş birazda anne ve babanın genetik yapısına bağlı bebişlerin gelişimleri ben 4,5 eşimde 5 kilo doğmuş bakalım bizim ufaklık ne kadar olucak hayırlısı olsun,hepinizin günü güzel geçsin bebişlerin bol hareketli olduğu güzel bir gün dilerim hepinizee...

MinikAnniş saol, ikide bir soruyordum ayrıntılı nasıl oluyor diye size, en sonunda akşam gördük bizde.Bi sorunumuz yok Allaha şükür ama kendi doktorum önden gidiyor gibi birşey demediği için biraz garip geldi, 21.haftada 452gr.'dı, akşamki doktor 23.hafta gibi ölçümleri çıkmış dedi.Böyle bişey dememişti kendi doktorum.Dün akşamda 719 gr. dedi ve yaklaşık 30 cm'e yakınmış boyu...

kızlar gülsümün telefon numarası sizlerde varmı acaba

Öznur bilmiyorum tel.nosunu ama bugün dr.a gidecekti inşallah güzel haberlerle gelir Allah ım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun,umarım bi sorun çıkmaz çünkü bende merak ettim gülsümü

günaydın arkadaşlarım

nasılsınız ? ben bugün iyiyim allaha şükür.sıkıntım olmadı bugün.

nunuu ne güzel bebişin tosun gibi maşallah.telaşlanmaya gerek yok ki.hem dr.ların söylediği rakamlar tam rakamlar değilki.benim yeğenim içinde dr.ooo tosuncuk olcak bu 3 kilonun üstünde doğar demişti.2.900 doğdu.belli olmuyor yani.

ya kızlar ben artık doyamıyorum uykuya ya.salı günü 9.30 ta yattım 7.15 te kalktım hala uykum var.ki ben çok fazla uyuyamam.pazar günleri 8-9 arası uyanırım hep.sizlerde de varmı ?

Öznur bilmiyorum tel.nosunu ama bugün dr.a gidecekti inşallah güzel haberlerle gelir Allah ım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun,umarım bi sorun çıkmaz çünkü bende merak ettim gülsümü

inş canım iyi haberlerle döner allah meleklerimizi koruyup bize bağışlasın bukadar ilerlemişken bukadar yaklaşmışken umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız

Ben kendi adıma iyiyim halimecim seninde iyi olmana çok sevindim valla sorma o uyku olayını bide çalışanları düşünüyorum Allah kolaylıklar versin sizlere,akşam belli bi saat olunca gözüm kapanıyo resmen çok normal havalarda ısındı ya canım iyice direncimiz kırılıyo inşallah bundan sonraki zamanımızı kolaylıkla tamamlamamız nasip olur

ahhh canım nekadar şanslısın ben hiç uyuyamıyorum geceleri sabahta kalk işe gel HEP UYKUM VAR ama tuvalete kalkmaktan ve yatış pozisyonu bulamamaktan uyku uyuyamıyorum

TELGRAFIN TELLERİNEEE KUŞLARMII KONAARRRRRRRR
INSAN BEBEĞİNEDE YAVRUMMM HASRETMİİ DUYAARRRRR
YANIMA GEEELL BEBEGİMMM AHH YANIBAŞIMAAAAAA
ŞU HAMİŞLİKTE NELERDE GELDİİİ GÜZELLL BAŞIMAAAA
:roflol::teytey:

GÜÜÜNAYYYDINNNNN GÜNAYYYDIIINNN GÜNAYYYDIINNNNNNN:teytey:
ARTIKIN YAZ GELDİİİ HAVALAR GÜZELLEŞTİ KARNIMIZ BÜÜDÜÜ OH BEEEEEEEEEEEEE:dance:

NAPIYORSUNUZ BAKEM NASIL GEÇİYOR DUNLER GÜZEL HAMİŞLERRRRR:icecream:

ohhh ohh serencim allah neşeni daim etsinn :)))
sıcaklardan dertliyiz ama bunada şükür ne diyelim

ohhh ohh serencim allah neşeni daim etsinn :)))
sıcaklardan dertliyiz ama bunada şükür ne diyelim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn cnm hepımız neşeli olalım inşallahhhhhh:dance:

evet sıcaklar bastırdı haklısın cnm ama olsun yaz mevsımı bir baskadır valla
deniz kum güneş tail ooohhh negüzel valla yaa:teytey:

allah hepimize yardım etsin cnm , gece yatarken dedımkı eşime bugun sende bende bebeğimizi ruyamızda gorerlım dedım :))) yatarken elımı karnıma koydum yavruş goster kendını anneyle babaya dedım :roflol: sabah eşime sordum sen gordunmu yooo dedı ama ben gördüüümmmmm:teytey: oyy aglıyoduu sesıde aynı babası gıbı kuvvetlıydı acıkmış yavrum yaa kıyamam sonra emzirdim nasılda cok cok cekiyoo:roflol: öle uyandım yanii ay sankı gercek gıbıydı yaa offf valla ozluyorum artık kucagıma alim diyorum yirim ben ınun agzını burnunu yiriiimmmmm:asigim::icecream:

bende gülsümü merak ettim, kesin sağlık ocağındakilerin halt yemesidir, kimse uzmanı olmadığı konularda yorum yapmamalı...
inşallah iyidir...Bu arada benimki beni sabah uyandırmıyor anca kahvaltıdan sonra hissediyorum onu...

cnm hayırdır ben kacırdım konuyu galıba gulsumun nesı var:uhm:

valla cnm bende öyle tahmin ediyorum daha doğrusu öyle umuyorum inş onların hatasıdır
olumsuz birşey yoktur ama dediğinide katılıyorum eğer öyle ise şikayetçi olmak lazım klava: hamile bir insanı bilinçsizce üzmek affedilir şey değil

inş.önemli bişey yoktur.allah yardımcısı olsun gülsümün ve bebişinin.hem sağlık ocağında hangi aleti kullanıp anlamışlarki kalbinin az attığını.bizim sağlık ocağında öyle aletler filan yok.

Bende anlamadım hangi aletle kalp hızını ölçtüklerini inşallah güzel haberlerle gelir daha doğrusu ben öyle umuyorum,bide son zamanlarda moralim çok bozuk diyodu belki bebişin hareketleride ondan yavaşlamış olabilir aman kızlar herşeyden önce bebişlerin sağlığı biz ne kadar iyi olursak onlarda o kadar iyi olurlar Allah yavrularımızı her türlü kötülükten korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…