kızlar gülsümün telefon numarası sizlerde varmı acaba
Öznur bilmiyorum tel.nosunu ama bugün dr.a gidecekti inşallah güzel haberlerle gelir Allah ım hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun,umarım bi sorun çıkmaz çünkü bende merak ettim gülsümü
günaydın arkadaşlarım
nasılsınız ? ben bugün iyiyim allaha şükür.sıkıntım olmadı bugün.
nunuu ne güzel bebişin tosun gibi maşallah.telaşlanmaya gerek yok ki.hem dr.ların söylediği rakamlar tam rakamlar değilki.benim yeğenim içinde dr.ooo tosuncuk olcak bu 3 kilonun üstünde doğar demişti.2.900 doğdu.belli olmuyor yani.
ya kızlar ben artık doyamıyorum uykuya ya.salı günü 9.30 ta yattım 7.15 te kalktım hala uykum var.ki ben çok fazla uyuyamam.pazar günleri 8-9 arası uyanırım hep.sizlerde de varmı ?
günaydın arkadaşlarım
nasılsınız ? ben bugün iyiyim allaha şükür.sıkıntım olmadı bugün.
nunuu ne güzel bebişin tosun gibi maşallah.telaşlanmaya gerek yok ki.hem dr.ların söylediği rakamlar tam rakamlar değilki.benim yeğenim içinde dr.ooo tosuncuk olcak bu 3 kilonun üstünde doğar demişti.2.900 doğdu.belli olmuyor yani.
ya kızlar ben artık doyamıyorum uykuya ya.salı günü 9.30 ta yattım 7.15 te kalktım hala uykum var.ki ben çok fazla uyuyamam.pazar günleri 8-9 arası uyanırım hep.sizlerde de varmı ?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn cnm hepımız neşeli olalım inşallahhhhhh:dance:ohhh ohh serencim allah neşeni daim etsinn :)))
sıcaklardan dertliyiz ama bunada şükür ne diyelim
bende gülsümü merak ettim, kesin sağlık ocağındakilerin halt yemesidir, kimse uzmanı olmadığı konularda yorum yapmamalı...
inşallah iyidir...Bu arada benimki beni sabah uyandırmıyor anca kahvaltıdan sonra hissediyorum onu...
bende gülsümü merak ettim, kesin sağlık ocağındakilerin halt yemesidir, kimse uzmanı olmadığı konularda yorum yapmamalı...
inşallah iyidir...Bu arada benimki beni sabah uyandırmıyor anca kahvaltıdan sonra hissediyorum onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?