- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Selam şekerleer..
Ben geldim valla okulda canım çıkıyor artık,
bir 3. kat bir 4. kat çık çık,eve gelince anlıyorum yorulduğumu...
ymek de yedim bir miskinlik çöktü üstüme..
Bi sigaram olsa nasıl içerdiiim.....yemeğin üstüne canım çekti şimdi.
Selam şekerleer..
Ben geldim valla okulda canım çıkıyor artık,
bir 3. kat bir 4. kat çık çık,eve gelince anlıyorum yorulduğumu...
ymek de yedim bir miskinlik çöktü üstüme..
Bi sigaram olsa nasıl içerdiiim.....yemeğin üstüne canım çekti şimdi.
selam kızlar...:dance:
drdan geldim şimdi... oğluşumu gördüm... çok iyiymiş durumu... çok sevindim ya...
bazen oluyomuş öyle şeyler... yoruluyormuş bebek ozaman kalbi yavaşlayabiliyormuş... korkacak bişey yok dediler...
2,30da da kan sonuçlarımı almaya gideceğim...
drdan geldim şimdi... oğluşumu gördüm... çok iyiymiş durumu... çok sevindim ya...
bazen oluyomuş öyle şeyler... yoruluyormuş bebek ozaman kalbi yavaşlayabiliyormuş... korkacak bişey yok dediler...
sağolun kızlar... insan çok korkuyo bişey oluverecek diye... neyse ki herşey yolundaymış.. Rabbim herkesin bebeğini korusun hayırlısıyla kucağımıza versin inşallah... hepinize çok teşekkürler... valla Allahtan siz varsınız da konuşup rahatlıyoruz burada...
sağolun kızlar... insan çok korkuyo bişey oluverecek diye... neyse ki herşey yolundaymış.. Rabbim herkesin bebeğini korusun hayırlısıyla kucağımıza versin inşallah... hepinize çok teşekkürler... valla Allahtan siz varsınız da konuşup rahatlıyoruz burada...
Kızlar ben biraz önce bi kaza atlattım,banyo yapayım dedim akşama dr.a gidicez iyi olur diye,girdim banyoya 10dk.sonra şofben patladı ya şok oldum hemen çıktım banyodan eşimi aradım geldi sigortalarıda attırmış zaten eşimi görünce sinirlerim boşaldı ağladım çok kötü oldum ya o korkuyla bebeğime bişey olsaydı ilk onu düşündüm şuan biraz sakinledim ama kendimi yinede çok kötü hissediyorum,gülsüm bu arada çok sevindim canım iyi haberlerle dönmüşsün Allah ım yavrularımızı görünür görünmez tüm kazalardan kötülüklerden korusun
Kızlar ben biraz önce bi kaza atlattım,banyo yapayım dedim akşama dr.a gidicez iyi olur diye,girdim banyoya 10dk.sonra şofben patladı ya şok oldum hemen çıktım banyodan eşimi aradım geldi sigortalarıda attırmış zaten eşimi görünce sinirlerim boşaldı ağladım çok kötü oldum ya o korkuyla bebeğime bişey olsaydı ilk onu düşündüm şuan biraz sakinledim ama kendimi yinede çok kötü hissediyorum,gülsüm bu arada çok sevindim canım iyi haberlerle dönmüşsün Allah ım yavrularımızı görünür görünmez tüm kazalardan kötülüklerden korusun
AY CNM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞOLSUN COK ŞÜKÜR BİŞEYNİZ YOK DİMİ YAA AY SINIRLERİM BOŞALDI RESMEN,ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ KORUSUN İNŞAHH CNM YAAA:1hug:
ayy canım nasıl korkmuşsundur allah korumuş allah beterinden korusun çok şükür ikinize birşey olmamış .görünmez kaza işte nekadar dikkat edersen et elimizde olmayan şeyler bunlar
akşam dra gidip meleğini görünce rahatlarsın cnm kendini daha iyi hissedersin a.s.
üzme artık kendini :1hug:
Şükür öznurcum şükür valla kendimden çok kuzumu düşündüm zaten inşallah akşam iyi olduğunu görürümde içim rahatlar çok saol arkadaşıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?