2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam şekerleer..
Ben geldim valla okulda canım çıkıyor artık,
bir 3. kat bir 4. kat çık çık,eve gelince anlıyorum yorulduğumu...

ymek de yedim bir miskinlik çöktü üstüme..
Bi sigaram olsa nasıl içerdiiim.....yemeğin üstüne canım çekti şimdi.

H.g.gülcüm aman kız aklından çıkar sigarayı filan,çok zor heleki artık sıcaklarda bastırmışken çalışması Allah kolaylık versin,şimdi bi güzel uzan dinlen bolbola.s.:1hug:

h.g.canım.
ne sigarası.aaa duymamış olalım.hemen onu bastıracak bişeyler ye.meyve filan.sonrada bi güzel yat dinlen.eminim sigara içsen bu kadar keyif alamazsın bak.yerimseniben

ayy cnm gecmısolsun yaa tam anlayamamıstım konuyu ama sımdı anladım:))
cok sevındım cnm korkma bak bişicik cıkmadı allahın ıznıylede bişey cıkmayacak
meleklerımız allaha emanet cnmmm:1hug:a.s.

Gülsüm hadi gözün aydın..
Valla biz de rahatladık bu haberle...
Canım bak sana demiştim ben benim bir arkadaşımın da başına geldi diye,aynı seninki gibi olmuştu,hareketleri yavaşlamıştı bebişinin ve kalbi de yavaş atıyordu ama sonuçta bişey çıkmadı...

Sen de stres yapma kendine hiç bişeyi,bebğinden değerli ne var ki?????

hadi gözünaydın canım.sevindim oğluşunun iyi olmasına.inş.kan değerlerinde iyi çıkar.bu yaramazlar böyle bazen korkutuyorlar bizi.aman iyi olsunlarda.biz herşeye katlanırız onlar için.

ayyy çok şükür canım ya çokk çokkk çokkk sevindim valla:teytey::dance:
rahatlattın bizi

Ay çok sevindimmm gülsümcüm dün akşam ve bu sabah hep aklımdaydın, neyse bunuda atlattık..Demek bebek harekeleri yavaşlarsa korkmayalım arada bir oluyormuş değilmi?

Valla yazını okuyunca kocaman bir ohhh çektim

Kızlar varya aslında çok kurcalıyoruz minicik meleklerimizin kalbini,orasını bursaını ,doktor doktor geziyoruz
bu kadar baktırmasak yani,evham da yapmicaz,bana annem kızıyor durmadan doktora mı gidilir diye,bir yerde haklı aslında,baktırmasan hiç strese girmicektin Gülsüm ama insan dayanamıyor işte...

evet cnm allah meleklerimizi korusun hiç bir korkuya benzemiyor onlara birşey olacak korkusu.
tabiiki biz burda hepimiz hamiş olduğumuz için daha iyi anlıyoruz allah hep burdan güzel şeyleri paylaşmayı nasip etsin bize inşa.s.

Kızlar ben biraz önce bi kaza atlattım,banyo yapayım dedim akşama dr.a gidicez iyi olur diye,girdim banyoya 10dk.sonra şofben patladı ya şok oldum hemen çıktım banyodan eşimi aradım geldi sigortalarıda attırmış zaten eşimi görünce sinirlerim boşaldı ağladım çok kötü oldum ya o korkuyla bebeğime bişey olsaydı ilk onu düşündüm şuan biraz sakinledim ama kendimi yinede çok kötü hissediyorum,gülsüm bu arada çok sevindim canım iyi haberlerle dönmüşsün Allah ım yavrularımızı görünür görünmez tüm kazalardan kötülüklerden korusun

merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim.herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum.benim için günler geçmek bilmiyor 22.haftanın içindeyim umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi.dream81 geçmiş olsun umarım birdaha korku yaşamazssın.

AY CNM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞOLSUN COK ŞÜKÜR BİŞEYNİZ YOK DİMİ YAA AY SINIRLERİM BOŞALDI RESMEN,ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ KORUSUN İNŞAHH CNM YAAA:1hug:

gülsümcüm yavrunun iyi olmasına çook sevindim,valla sabahtan beri bu haberi bekliyordum,çok şükür canımmm
dream81 cim sana da çook geçmiş olsun bitanemm,çok korkmuşsundur,ama şimdi sakinleş tamammı canımm,Allah korumuş sizi

ayy canım nasıl korkmuşsundur allah korumuş allah beterinden korusun çok şükür ikinize birşey olmamış .görünmez kaza işte nekadar dikkat edersen et elimizde olmayan şeyler bunlar
akşam dra gidip meleğini görünce rahatlarsın cnm kendini daha iyi hissedersin a.s.
üzme artık kendini :1hug:

AY CNM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞOLSUN COK ŞÜKÜR BİŞEYNİZ YOK DİMİ YAA AY SINIRLERİM BOŞALDI RESMEN,ALLAHIM SENİ VE BEBİŞİNİ KORUSUN İNŞAHH CNM YAAA:1hug:

Saol seren benim o kadar sinirlerim boşaldı hala daha etkisindeyim çok korktum ya şimdi bile ağlıyorum valla Allah korudu resmen inşallah hepimizin bebişini korusun Rabbim:çok üzgünüm:

Şükür öznurcum şükür valla kendimden çok kuzumu düşündüm zaten inşallah akşam iyi olduğunu görürümde içim rahatlar çok saol arkadaşıma.s.

Şükür öznurcum şükür valla kendimden çok kuzumu düşündüm zaten inşallah akşam iyi olduğunu görürümde içim rahatlar çok saol arkadaşıma.s.

sende sağol arkadaşım. benim biryerim ağrıdığı zaman hemen diyorum eyvah bişi oldu abartıyorum abartıyorum sonunda dr aramalarımdan rahatsız olup gel bir ultrasonda bakalım diyor sırnaşık şey daha bebeğimi görür görmez hareketlerini gördüğüm an ağrı fln kalmıyor ağzım kulaklarımda çıkıyorum sende görür görmez rahatlarsın canım benim üzülme Şeniz

kızlar mobilya siparişi verdiniz mi???? bizimki temmuzun ortasında gelicekk acaba erkenmi diye dusunuyorum simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…