- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
Kızlar ben biraz önce bi kaza atlattım,banyo yapayım dedim akşama dr.a gidicez iyi olur diye,girdim banyoya 10dk.sonra şofben patladı ya şok oldum hemen çıktım banyodan eşimi aradım geldi sigortalarıda attırmış zaten eşimi görünce sinirlerim boşaldı ağladım çok kötü oldum ya o korkuyla bebeğime bişey olsaydı ilk onu düşündüm şuan biraz sakinledim ama kendimi yinede çok kötü hissediyorum,gülsüm bu arada çok sevindim canım iyi haberlerle dönmüşsün Allah ım yavrularımızı görünür görünmez tüm kazalardan kötülüklerden korusun
kızlar mobilya siparişi verdiniz mi???? bizimki temmuzun ortasında gelicekk acaba erkenmi diye dusunuyorum simdii
yaa mobilya işine biz henüz girişemedik kızlarrr
bu arada bebişlerin odasını boyamayı düşünüyorsanız en az 2 ay önceden yapmak lazımmış kızlarr,boya kokusunun etkisinin çıkması içinde çok iyi havalandırılması gerekiyormuş unutmayın olurmu?
Geçen haftasonu oğlumun mobilyasını aldım, bu aralar da boyatmayı düşünüyordum odayı ama erken mi bu işlere giriştim diye kendime soruyordum. Anlaşılan tam vaktiymiş!
Bu arada ben 28 yaşındayım, ilk hamileliğim, 5 Eylül'e gün sayıyorum, tanıştığımıza memnun oldum, ve ayrıca da muhabbetin ortasından daldım ama kusura bakmayın!
Geçen haftasonu oğlumun mobilyasını aldım, bu aralar da boyatmayı düşünüyordum odayı ama erken mi bu işlere giriştim diye kendime soruyordum. Anlaşılan tam vaktiymiş!
Bu arada ben 28 yaşındayım, ilk hamileliğim, 5 Eylül'e gün sayıyorum, tanıştığımıza memnun oldum, ve ayrıca da muhabbetin ortasından daldım ama kusura bakmayın!
Saol seren benim o kadar sinirlerim boşaldı hala daha etkisindeyim çok korktum ya şimdi bile ağlıyorum valla Allah korudu resmen inşallah hepimizin bebişini korusun Rabbim:çok üzgünüm:
canım benim dikkat et tuzdan dolayı albümin diye bişey oluyormuş... dr una söyledinmi peki...
MeRhAbA Arkadaşlarrrr
bu aralar pek giremiyorum KK ya...
Annemle birlikte hem geziyoruz hem de oğluşuma bişiler alıyoruz...
Yarın da yine Aydın a gidicez.. Haftasonu yokum...
Bizim çocuk daha gelmeden leylek gibi oldu gezmekten :roflol:
Hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir....
a.s.
canım yaaaa allah bebeğinide senide bize bağışlamış aman allaha emanet olun hepiniz canlarım beni yaa valla dikkat lazım banyoda gerçekten benimde önceki gün başım döndü kafam şampuanlı oturdum yere hemen geçene kadar bekledim suya bile uzanamadım yani o derece ama insan şok oluyor korkuyor böle anlarda evde başkalarıda varken bağırıp yardım isteme aklıma gelmedi nedense allaha şükür bir sorun olmadı ama dikkat dikkat dikkattt
Bu arada geçen ay kilo vermiştim tabi şimdi almışım toplamda 3,5 kilo almışım işte dr.iyi dedi bundan sonra daha çok alabilirsin ama dikkat et yediklerine dedi galiba yaptığım yürüyüşler işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?