2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ay canım benim çok geçmiş olsun.allah beterinde saklasın inş.sakin ol lütfen.ay yalnızken banyoya girmeyelim kızlar.dikkat et kendine cenım.

kızlar mobilya siparişi verdiniz mi???? bizimki temmuzun ortasında gelicekk acaba erkenmi diye dusunuyorum simdii

biz geçen ay verdik canım siparişi.bizimkide boya işleri bittiğinde gelecek.e boyayıda ağustosta yapmayı düşünüyoruz ama kısmet bakalım.

gülsüm ve gülşahhh geçmiş olsun arkadaşlarımmm
kimbilir ne kadar korkmuşunuzsur ikinizde canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biz de kızımla çalışıyoruz işte napalımsırnaşık şey
seren hanımmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu klava:

yaa mobilya işine biz henüz girişemedik kızlarrr
bu arada bebişlerin odasını boyamayı düşünüyorsanız en az 2 ay önceden yapmak lazımmış kızlarr,boya kokusunun etkisinin çıkması içinde çok iyi havalandırılması gerekiyormuş unutmayın olurmu?

Geçen haftasonu oğlumun mobilyasını aldım, bu aralar da boyatmayı düşünüyordum odayı ama erken mi bu işlere giriştim diye kendime soruyordum. Anlaşılan tam vaktiymiş!

Bu arada ben 28 yaşındayım, ilk hamileliğim, 5 Eylül'e gün sayıyorum, tanıştığımıza memnun oldum, ve ayrıca da muhabbetin ortasından daldım ama kusura bakmayın!

bende tanıştığımıza memnun oldum canımm
evet tam zamanı aslında,özellikle boya badana yapacak olanlar için
ben eşimi bir bulsam mobilya işini halledicem ama hep internetten baktığımla kalıyorum

Gülsüm iyi olduğuna sevindim ya..sıkma canını , takma herşeye boşver ...
Dream81 canım çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş ya.. Evet yalnızken girmeyelim banyolara ya...

gülsümm ve gülşahh canım arkadaşlarımm çok geçmişş olsunn.kendimize çook çok dikkat etmeliyiz artıkk. gül canımm ben çıldırmak üzereyimm okul işlerinden erken bitirmek istedikçe hergün yeni birşeyler çıkıyor sanki 15 sınıfın yöneltmesi,26 sınıfın notları, 15 sınıfın davranış notlarıı ayy çıldıracagımm daha bitmedii gitti. inşllah hafta sonuna bitirebilirim bitsede rahatlayamıyorumm haftayada müfettişlerr geliyorr oyy oyyy.

hoşgeldin aramızaa arkadaşımm güzel paylaşımlarr diliyorumm.

merhaba kızlar kaçak anne adayı geldi gene.benim ayaklar bir şişti sormayın kızlar ellerimde de var ama ayaklar 37 den 39 a çıktı resmen 39 no ayakkabı aldım giyebilmek için terlik giyiyorum bide davul gibi ve bileklerimde ağrıya neden oluyor yürüyemiyorum ağrıdan valla yastık koyup ayak altına uzanıyorum devamlı böyle ayyy allah hepimize yardım etsin yaz sıcaklarıde geldi bu şişliklerde fena yapıyor nasıl dayancaz bilmem valla herkese rabbim kolaylık versin.

hoşşşşşşşşşşşşşşşgellllllllllllllllllddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Saol seren benim o kadar sinirlerim boşaldı hala daha etkisindeyim çok korktum ya şimdi bile ağlıyorum valla Allah korudu resmen inşallah hepimizin bebişini korusun Rabbim:çok üzgünüm:

canım yaaaa allah bebeğinide senide bize bağışlamış aman allaha emanet olun hepiniz canlarım beni yaa valla dikkat lazım banyoda gerçekten benimde önceki gün başım döndü kafam şampuanlı oturdum yere hemen geçene kadar bekledim suya bile uzanamadım yani o derece ama insan şok oluyor korkuyor böle anlarda evde başkalarıda varken bağırıp yardım isteme aklıma gelmedi nedense allaha şükür bir sorun olmadı ama dikkat dikkat dikkattt

canım benim dikkat et tuzdan dolayı albümin diye bişey oluyormuş... dr una söyledinmi peki...

evet canım sölemezmiyim gittim test yaptı ve sorun yok dedi bilmem valla ama bacaklara doğru şişlik yükselirse sorun var ozaman gel hemen dedi sadece ayaklarımda bileğe kadar olan kısımda var sadece

MeRhAbA Arkadaşlarrrr
bu aralar pek giremiyorum KK ya...
Annemle birlikte hem geziyoruz hem de oğluşuma bişiler alıyoruz...
Haftasonu yokum...
Bizim çocuk daha gelmeden leylek gibi oldu gezmekten :roflol:

Hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir....
a.s.

Son düzenleme:

cansucumm Aydın mı dedin şu bildigimiz Ege Bölgesindeki Aydın ili mi? Ben Aydın Nazilliliyimde o yüzden soruyorum tatlımm.
Papatyamm hoşgelmişsinn kendine ve bebişe çok dikkat et güzell annee.

Slm.lar herkese ben bugün dr.a gittim şükürler olsun bebişim iyiymiş :teytey:dr.epeyce inceledi ölçtü,kalp atışlarına baktı,boyu kilosu şükürler olsun normalmiş 500 gr.olmuş benim minik kuzum:sm_cool:,çok hareketli dedi dr.maşallah kerata zaten hiç rahat durmadı yerim ben onu,bugün atlattığım kazadan sonra ilaç gibi geldi valla,26.haftada şeker yüklemesi yapacakmış işte,Allah ım hepimize vaktinde bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah:dance::sm_cool:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Çok saol hicrancım ve diğer canım arkadaşlarım gülsüm,aslı,nunuu çok saolun kızlar verilmiş sadakamız varmış doğrusu zaten hep eşim varken girerdim banyoya bugün böyle yapayım dedim ama olacağı varmış görünmez kaza işte Allah ım hepimizi ve bebişlerimizi her türlü kazadan beladan korusun inşallaha.s.

Bu arada geçen ay kilo vermiştim tabi şimdi almışım toplamda 3,5 kilo almışım işte dr.iyi dedi bundan sonra daha çok alabilirsin ama dikkat et yediklerine dedi galiba yaptığım yürüyüşler işe yarıyo

Gülşah maşallah canım yaa
Kilo konusunda çok iyi gidiyorsun ben 3 aylıkken 3,5 kilo almıştım..
Çok abarttım ben,şimdi 10 kilo almış durumdayım.

Ben de yürüyüş yapıyorum hergün ama faydası olmuyor sanırım.
Bünye meselesi demekki.:1no2:

Aman düşmelere karşı dikkat edin kızlar...
Çoğu bitti azı kaldı,yavrularımıza kavuşmaya.
Ben napim ya,mecburen evde,banyoda hep tek başımayım,allah esirgesin hepimizi
ve minişlerimizi.:1hug:

Canım günaydın nasılsın gülşahçım bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım.Maşallah kocaman olmuş kızz kendine dikkat et çok yorulma canım olurmu?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…