2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Herkese günaydın kızlar dün sağlık ocağına gittim tetonoz aşımın ikincisini yaptırdım bu seferki aşı hiç acımadı diyebilirim size.Tansiyonumu ölçtüler 13/9 biraz yüksek dedi hemşire.Kilomu ölçtüler toplamda 2,5 kilo almışım bide bacaklarıma baktılar ödem varmı diye birazda ödemim varmış.Tuzlu yeme dedi artık dikkat ediyorum yediklerime.Bulantılar kusmalar bittiya bir iştahım açıldı sormayın gitsin gece yarısı canım patates kızartması soğan çekiyo böyle bişey olabilirmi ya.Bu hamilelik cidden özel bişey arkadaşlar hepimiz tadını çıkaralım

Günaydın herkese;

Benim iyice iştahım açıldı ya ,bende 9-10 kilo aldım galiba.. Ama doymuyorum sanki ,napacaz böyle ya...Canım hep böyle yemek istiyo, meyvaymış falan....
Çok kilo almak istemiyorum ya...Dahada 3 ay var dolu dolu ..O zamanda bebek büyüyomuş.Şimdiden 1 kiloya yakınlaşmış, babası da şaşırdı, iri olacak galiba...
Eeee babası 5-5.5 kilo gibi doğmuş, bende 4.5 doğmuşum galiba..
Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin...

Amonra selam;

İkinci tetonoz aşını yine sol koluna mı oldun? Bende ilkini soluma vurdurdum, sağı daha çok kullanıyorum diye. İkinciyi de soluma vurdursam bi sorun olur mu? İlki bi kaç gün ağrımıştı bu da yine aynı mı oldu?

günaydın kader arkadaşlarımmmmmmmmm
nunuuu amonoraaa günaydın bacılarrrrr

gülşahçım bebeişinini iii olduğunua çok sevindim güzelimmmm
maşallah topaç gibi bebeğimiz.allah sağlık sıhat versinde
nazar değmesin bebeğimizeee

kızlar günaydın nasılsınız bakalım beni soracak olursanız sabah krampalrla uyanmaktan ayaklarım çok ağrıyo iş yerinde sürekli oturuyorum gezcek yerim hiç yok ayağimda mantar var onun kaşınıtısı felaket üstüne bide ayaklarım şişmeye başladı bende kaynanama söyledim anne bana terlik al diye sağolsun ortopedik terlik almış o da şimdi onu giydim ohhhhhhh çok rahat vallaa.s

günaydın kızlar hepinz hoş geldinizzzzzzzzzz:teytey:

canımmm bu anlattıkların çok normal şeyler çünkü bebişlerimiz 18 haftadan sonra
bebeişlerimiz ve karnımız daha hılı büyümeye başlıyo .bu yüzdende bu değişimler büyüme ve gerilmeyle alakalıııı.canını sıkma ama dr danış istersennn
sonuçta bizden daha ii bilecek değiller

bu arada yanlış yazdım biz onlardan daha iii bilecek değilizzzzzzzz:roflol:

Canım merhaba evet cnm ikinci aşımıda sol koluma vurdurdum aşıyı yapan hemşireyede sordum daha önceki aşımı sol koluma yaptırdım şimdi sağ koluma yaptırsam dedim eğer sağ kolunu kullanıyosan yine sola yapalım bi sorun olmaz dedi iyi dedim yine sola yaptırdım.Ama ilk aşı kadar acımıyo canım emin ol öptma.s.

Tanyu canım merhaba;

Bende de bazen çok geriliyo ,hatta dik yürüyemiyorum gerilmesinden ,nefes alırken bile zor oluyo, bazende sırtüstü yattığımda pek yokmuş gibi oluyo...Doktora çok şiş olduğu zaman sordum,gerildiğini söylemiştim , o da gazın vardır dedi.Bende zaten gastrit vardı, bide şimdi reflü başlangıcı dedi.Ama çok mu inik duruyo, bende de oluyo inik gibi ama...
Hissetmeye çalış hareket var mı? yoksa bi doktorunu ara...Bişeyin yoktur inşallah canım ...

günaydınnnnnnlarrrrrr

güzel annişler

arkadaşlar kormayın bu haftalarınızda hepimiz aynı endişeyi yaşadık dr diyor olabilir bebk hareketlerinde düzensizlik diyorlar

Tanyu selam, soğuk su ya da soğuk elma suyu gibi bir meyve suyu iç, sonra da sol tarafına yat ve bekle. Muhtelemen bebeğinin hareketlerini hissedebilirsin. Ancak henüz 19 haftalık olduğun için bebeğin düzenli hareket etmemesi normal. Bazı kadınlar 20 haftadan önce bebeklerini hissetmiyorlar bile. Gönlünü ferah tut...

tanyu canım birşey yoktur sıkma canını boş yere tatlım ya zaten 21- 22. haftalarda daha belirgin ve daha tutarlı hissetmeye başladım ben önceleri daha az hissedebiliyordum kemik gelişimi zaten 22. haftada tamamlanıyormuş benim dr böyle söylemişti..

Günaydın canım arkadaşlarım,nasılsınız bakalım inşallah sizde bebişlerde iyisinizdir,ben bugün erken kalkıp hastaneye gittim tiroit kontrolüm için kan verdim sonucunu öğlene alıcam iyi çıkar inşallah,bu arada güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler canlarım,bu arada dr.um dedi bebek büyüdükçe karnımda ve alt kısımlarında kramplar hissedebilirmişiz çok normalmiş yani sakın paniğe kapılmayın,en önemli şey yoğun vajinal kanama olmaması,hepimiz için az kaldı sayılır bundan sonraki zamanda inşallah hepimiz sorunsuz tamamlarızda hamişliğimizi minik kuzularımızı kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…