gülşah hoşgeldin canım ..
gözün aydın bebişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün maşaAllah
inşAllah tahlil sonucun da güzel çıkar canım a.s.
Kız gülden h.g.canım nerelerdesin uzun zamandır hiç gözükmüyoduna.s.
canım sorma iş yerinden çağırmışlardı bi gittim 20 gündür ordayım geçede geç çıkıyorum bide sınav vadı ya adliyenin zabıt katipliği Allah kahretsin sorunluydu falan adliyede salagın biri intihar etmeye kalktı kalabalığın ortasında kaldım derken burdayım a.s. şükür canım inşallah iyi çıkar sonucuna.s.
Saol mervecim hoşbulduk,ayy evet dün gördüm oğluşumu çok mutlu oldum valla,şimdiden böyle seviniyosak kucağımıza aldığımızda yavrularımızı kimbilir ne kadar mutlu olucaz Allah ım o günleri hepimize nasip etsin,bugün öğlen alıcam bakalım tahlil sonuçlarımı inşallah iyi çıkar canım,sen nasılsın:1hug:
günaydın kızlar bugün cuma benim en yoğun günüm zaten bu haftada çok yoğundum(
bu gidişle yakında işten ayrılacağım
sizler nasılsınız bebişler nasıl
merve canım sen renli ultrasona girdinmi
günaydın canım kolay gelsin işlerin..
evet geçen hafta gittik ayrıntılı için dr a ama bebişim arkasını döndü, kalbine yüzüne tam bakamadı dr.
o yüzden bugün yeniden gideceğiz canım..
günaydın canım kolay gelsin işlerin..
evet geçen hafta gittik ayrıntılı için dr a ama bebişim arkasını döndü, kalbine yüzüne tam bakamadı dr.
o yüzden bugün yeniden gideceğiz canım..
sizler hepiniz de tetonoz aşısı yaptırdınız mı? Daha doktorum birşey demedi bana.ayrıca sağlık ocaklarına kayıt falan yaptırdınız mı? gerekli midir? Ben daha yaptırmadım..
ben şimdi oğluşuma müzik dinletiyorum..Galiba dans ediyor..))) kıpır kpır..
sizler hepiniz de tetonoz aşısı yaptırdınız mı? Daha doktorum birşey demedi bana.ayrıca sağlık ocaklarına kayıt falan yaptırdınız mı? gerekli midir? Ben daha yaptırmadım..
ben şimdi oğluşuma müzik dinletiyorum..Galiba dans ediyor..))) kıpır kpır..
bak yaramaza çok hareketliyiz deseneinş drdan memnun kalmışsındıra.s.
kızlar akşam ilginç bir rüya gördüm bebişim doğmuş ama 2 yaşlarında fln bir kız(türk filmlerindeki yeni doğanlar gibi:roflol:)emzircekmişim sütüm gelmiyor çok üzülüyorum sonra kızkardeşim var benim bekar o göğsünü sıkıyor süt fışkırıyor abla diyor sen üzülme ben emziririm çok ilginçti ya
Ne güzel canım ya bi hafta arayla yenden göreceksin prensesini inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu sefer göstersin artık o güzel yüzünüa.s.
senin kız çok utangaç olacak... neyse boşver kızlara da bu yakışır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?