2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

gülşah hoşgeldin canım ..

gözün aydın bebişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün maşaAllah
inşAllah tahlil sonucun da güzel çıkar canım a.s.

gülşah hoşgeldin canım ..

gözün aydın bebişinin sağlıklı olduğunu görmüşsün maşaAllah
inşAllah tahlil sonucun da güzel çıkar canım a.s.

Saol mervecim hoşbulduk,ayy evet dün gördüm oğluşumu çok mutlu oldum valla,şimdiden böyle seviniyosak kucağımıza aldığımızda yavrularımızı kimbilir ne kadar mutlu olucaz Allah ım o günleri hepimize nasip etsin,bugün öğlen alıcam bakalım tahlil sonuçlarımı inşallah iyi çıkar canım,sen nasılsın:1hug:

Kız gülden h.g.canım nerelerdesin uzun zamandır hiç gözükmüyoduna.s.

canım sorma iş yerinden çağırmışlardı bi gittim 20 gündür ordayım geçede geç çıkıyorum bide sınav vadı ya adliyenin zabıt katipliği Allah kahretsin sorunluydu falan adliyede salagın biri intihar etmeye kalktı kalabalığın ortasında kaldım derken burdayım a.s. şükür canım inşallah iyi çıkar sonucuna.s.

Amaan canım kendine dikkat et malesef elimizde olmadan istemediğimiz olaylarla karşılaşabiliyoruz,çok saol canım inşallah iyi çıkar sonuçlarıma.s.

sagol canım ben de iyiyim çok şükür heyecanlıyım bebişimi yeniden göreceğim için :asigim: amin canım hepimizi, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere de ulaştırsın Allahım

günaydın kızlar bugün cuma benim en yoğun günüm zaten bu haftada çok yoğundum (
bu gidişle yakında işten ayrılacağım
sizler nasılsınız bebişler nasıl
merve canım sen renli ultrasona girdinmi

güzeller kendinize iyi bakın benim biraz işlerim var sonra görüşmek üzere a.s.geliriz yine bugün ogluşumla evde çalışıyoruz

günaydın canım kolay gelsin işlerin..
evet geçen hafta gittik ayrıntılı için dr a ama bebişim arkasını döndü, kalbine yüzüne tam bakamadı dr.
o yüzden bugün yeniden gideceğiz canım..

evet geçen hafta gittik ayrıntılı için dr a ama bebişim arkasını döndü, kalbine yüzüne tam bakamadı dr.

bak yaramaza çok hareketliyiz desene inş drdan memnun kalmışsındıra.s.

kızlar akşam ilginç bir rüya gördüm bebişim doğmuş ama 2 yaşlarında fln bir kız(türk filmlerindeki yeni doğanlar gibi:roflol:)emzircekmişim sütüm gelmiyor çok üzülüyorum sonra kızkardeşim var benim bekar o göğsünü sıkıyor süt fışkırıyor abla diyor sen üzülme ben emziririm çok ilginçti ya

sizler hepiniz de tetonoz aşısı yaptırdınız mı? Daha doktorum birşey demedi bana.ayrıca sağlık ocaklarına kayıt falan yaptırdınız mı? gerekli midir? Ben daha yaptırmadım..
ben şimdi oğluşuma müzik dinletiyorum..Galiba dans ediyor..))) kıpır kpır..

Ne güzel canım ya bi hafta arayla yenden göreceksin prensesini inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu sefer göstersin artık o güzel yüzünüa.s.

Canım benim geçen ay olmuştu ilki bugünde ikinciyi yaptırıcam kısmetse bana dr.um demişti sonuçta doğumda falan bebeği korusun diye,senin dr.un böyle bişey söylemedimi belkide gerek görmemiştir,bu haftalarda artık bebeklerle konuşmak hatta şarkı bile söylemek gerekiyormuş güzel ve çirkin sesleri ayırt edebilirmiş o yüzden bolbol onlarla konuşmamız hatta kitap okumamız öneriliyor sende bende en güzelini yapıyorsun

cnm ben yaptırmadım drum özel hastanede doğum yapacaksan gerek yok dedi ama yapılmasında fayda var .fakat eşim yaptırmamı istemedi belki yan etkisi fln olur diye korkuyor halbuki arkadaşların çoğu yaptırdı anlayacağın ben yaptırmadım
kayıdımda olmadı henüz artık işten ayrıldıktan sonra kayıt yaptırırm allahın izniyle

sorma canım çok nazlı olacak galiba benim kızım :sm_cool:
evet dr çok iyi konuşkan ve esprili :roflol: çok sevdim ben, teşekkür ederim yeniden ..

Ne güzel canım ya bi hafta arayla yenden göreceksin prensesini inşallah güzel haberlerini bekliyorum bu sefer göstersin artık o güzel yüzünüa.s.

çok sagol canım çok heyecanlıyım inşAllah her yerini görürüz bu sefer yaramazın :smiley-cool:

muscan benim dr da aşı olmana luzum yok dedi inşAllah bir sorun yaşamam bu yüzden ama zaten korkuyordum aşıdan iyiki de olma dedi :)

Çok güzeldi ben izledim gülsümcüm paylaşımın için saol gerçektende çok duygusalmış:a015:

günaydınnnn eylüll annelerimmmm biz geldikkk herkess iyidir inşllahhh. bizimde bugün okulda gezi dolayısıyla ögrenciler yoktu eve geldikk ama ögleden sonra ikinci okulumuzda ders varr orda da ögrenciler yoksa gitmeyecegizz bakalım artık evdeykende not işlemlerimi bitirmeye çalışacagımm görüşmek dilegiylee.

arkadaşlar herkese günaydınlar az önce tesadüfen bir yazı okudum internette ve hala göz yaşlarımı tutamıyorum sizlerle de paylaşmak istedim hayatta ne ihmalkarsızlıklar oluyomuş bir daha görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…