Selam minikanniş,
Adım nuray. Eğer bebeğim 1.5 hafta büyük ise verilen tarihten de 1-2 hafta önce gelebilit değil mi? Yani o zaman Ağustos sonu olabilir..
Ben ayın 14'ünde kendi doktoruma gideceğim muayeneye ve şeker yüklemesi yapılacak.Yanında limon getir dedi. Aç olacakmışım bide erken randevu verdi. Bakalım inşallah bişeyimiz çıkmaz. Yalnız ayaklarım,bacaklarım ve ellerimde şişiyo...İş yerinde de klasik giyiniyoruz arada bi rahata kaçıyoruz da ..Ayakkabılar sıkıyor artık valla...
Kızlar şeker yüklemesinden başka yapılacak test yada ultrason var mı?
Merhaba Kızlar, herkese selamlar....
Bende biraz iş yapsam akşamları belimin ağrısından yatamıyorum, bide yan yatsam destek koymadan karnımın altına yatamıyom. Yada bacağımın arasına yastık koyuyom. Akşam yürüyüşe çıktık, yorgundum aslında ama çıkalım dedim yine. eve zor geldim belim çok ağrıdı, bide topuklarım....Ay nasıl atlatacağız bu yazı...
Bide ağbimin düğünü var ve eşiminide 2 yakın akrabasının , ne giyeceğim ya...Ağbim için abiye alacağım kesin de , şiş falan olacağım ya..Gerçi herkes güzelleştin diyo ama..
Hatta erkek olacak sende değişiklik yok diyolardı. Suratımda deişiklik pek olması, inşallah da olmaz. Bebişim güzel ,sempatik ve sağlıklı olur inşallah...
Bu arada ayrıntılıda CD verdiler mi size? Ne kadarlık bir görüntü, bende çok kısa anlık bir- iki çekim var. Bide renkli ve siyah-beyaz bikaç tane. Bana 1.5 hafta büyük gibi son tarihne demişti ayrıntılı ultrasondaki doktor. Sizde de böyle olan var mı?
Kızlar bende denize girmeyi bekliyorum ya, doktor gerçekten 5 dakka mı dedi? Bana herkes bol bol yüz diyo...Ama atlama ve güneşlenme eskisi gibi diyolar...
duygu canım izmir kızı olduğun belli oluyor deniz kızı gibi canlandın birden gözümde valla :))
öznur hoşgeldin canım nasılsın
duygu1912 selam;
ya ben denize girmeyi bekliyodum ama aynaya bakıyorum da kocaman bi karın var, göğüsler desen öyle... Nasıl gireceğiz ya ben utanırım daha çok gibi geliyo... bikinimi giyemem heralde , gerçi göbek yukarıda kalacak ama üstü değiştirmem gerekecek :dance:
Sen kaçıncı haftadasın , ne kadar kilo aldın? Giyebiliyomusun eski bikini, mayolarını? Ben garip hissedicem gibi geliyo ya...
canım benıma.s.cok tatlısın yaaa cok sagol.ben zaten profosyonel olarak dalıscıyım:)eşım her ne kadar benım bu tutkuma cok kızsada ben hıc vazgecemıyorum yuzmekten:)doktorumda bunu bılıyor kontrole gıttıgımızde benı kızdırmak ıcın butun hamıleler gırsın bırtek duyguya yasak koyuyorum dıye dalga gecıyor benlesırnaşık şey
dalışçısın demek duygu anlaşılıyor zaten yüzmeden öyle güzel bahsediyosun ki sen anlattıkça, kendimi sulara atmak geldi içimden cidden :1hug: ben çok iyi yüzemem bana da öğretsene yaa atlamayı bile beceremiyorum valla :roflol:
hoşbulduk canıma.s. iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?