2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Merhaba Kızlar, herkese selamlar....
Bende biraz iş yapsam akşamları belimin ağrısından yatamıyorum, bide yan yatsam destek koymadan karnımın altına yatamıyom. Yada bacağımın arasına yastık koyuyom. Akşam yürüyüşe çıktık, yorgundum aslında ama çıkalım dedim yine. eve zor geldim belim çok ağrıdı, bide topuklarım....Ay nasıl atlatacağız bu yazı...
Bide ağbimin düğünü var ve eşiminide 2 yakın akrabasının , ne giyeceğim ya...Ağbim için abiye alacağım kesin de , şiş falan olacağım ya..Gerçi herkes güzelleştin diyo ama..
Hatta erkek olacak sende değişiklik yok diyolardı. Suratımda deişiklik pek olması, inşallah da olmaz. Bebişim güzel ,sempatik ve sağlıklı olur inşallah...

Bu arada ayrıntılıda CD verdiler mi size? Ne kadarlık bir görüntü, bende çok kısa anlık bir- iki çekim var. Bide renkli ve siyah-beyaz bikaç tane. Bana 1.5 hafta büyük gibi son tarihne demişti ayrıntılı ultrasondaki doktor. Sizde de böyle olan var mı?

Kızlar bende denize girmeyi bekliyorum ya, doktor gerçekten 5 dakka mı dedi? Bana herkes bol bol yüz diyo...Ama atlama ve güneşlenme eskisi gibi diyolar...

canım daha su cok sıcak olmadıgı ıcın doktor bana 5 10 dakıka kal dedı ama hava cok ısınıca daha fazla kalınır herhalde..ben 15 dakıka kaldım:)))bende senın gıbı denıze gırmeyı beklıyordum esım korkuyordu bu hafta doktora gıttık gırebılırsın dedı.onun ıcın pazar gunu bende attım hemen kendımı plaja:)ben denızsız yapamam yaaa..bebegımde sımdıden sevsın ıstıyorum suyu:))

merhaba nunuu hoşgeldin ismin ne bu arada canım listeye baktım ama senin ismini bulamadım..

daha önce de yazmıştım sana galiba canım ; benim bebiş de iki hafta önden gidiyor, geçen hafta 22 + 5 iken bazı ölçümlerim 24+6 çıkmış.. bugün kendi dr uma göstereceğim sonuçlarımızı..

duygu canım izmir kızı olduğun belli oluyor deniz kızı gibi canlandın birden gözümde valla :))

Selam minikanniş,
Adım nuray. Eğer bebeğim 1.5 hafta büyük ise verilen tarihten de 1-2 hafta önce gelebilit değil mi? Yani o zaman Ağustos sonu olabilir..
Ben ayın 14'ünde kendi doktoruma gideceğim muayeneye ve şeker yüklemesi yapılacak.Yanında limon getir dedi. Aç olacakmışım bide erken randevu verdi. Bakalım inşallah bişeyimiz çıkmaz. Yalnız ayaklarım,bacaklarım ve ellerimde şişiyo...İş yerinde de klasik giyiniyoruz arada bi rahata kaçıyoruz da ..Ayakkabılar sıkıyor artık valla...
Kızlar şeker yüklemesinden başka yapılacak test yada ultrason var mı?

günaydın arkadaşlarım ve kızımın arkadaşları :))))
bütün nette sorun var ikide bir düşüyor
nasılsınız ohh ne güzel deniz tatil biz maalesef yazı evde geçireceğiz bizim yerimize de gezin :)))

memnun oldum Nuray benim ismim de Merve a.s.
benim dr. en son gittiğimde şeker yüklemesinden de bahsetmemişti, ayrıntılıdan sonra rutin kontrollere geleceksin artık demişti.. bakalım bugün neler diyecek ?
evet canım bebekler gelişimlerini tamamlar da gelmek isterlerse ağustos annesi oluruz belki biz de :dance:

merhaba canım.. Bende Cd sini aldım oğlumun.. Bende kamera görüntüsü gibi değil.. 15 16 tane resimleri var.. Hem siyah beyaz böbrekleri midesi kalbinin omiriliğinin ayağının he mde renkli olarak yüzünün resimleri

duygu canım izmir kızı olduğun belli oluyor deniz kızı gibi canlandın birden gözümde valla :))

canım benıma.s.cok tatlısın yaaa cok sagol.ben zaten profosyonel olarak dalıscıyım:)eşım her ne kadar benım bu tutkuma cok kızsada ben hıc vazgecemıyorum yuzmekten:)doktorumda bunu bılıyor kontrole gıttıgımızde benı kızdırmak ıcın butun hamıleler gırsın bırtek duyguya yasak koyuyorum dıye dalga gecıyor benlesırnaşık şey

nunucum bu arada aynı konudan bızde bahsettık doktorla gelısımle ılgılı benım doktorum bazı bebekler 25 haftalıkken 28 hafta yada 32 haftalıkken 38 haftalık kadar buyuk olabılır ama bu bızım erken alcagımız anlamına gelmıyor dedı.mıladını doldurmasını beklıycez yanı dedı:))

duygu1912 selam;
ya ben denize girmeyi bekliyodum ama aynaya bakıyorum da kocaman bi karın var, göğüsler desen öyle... Nasıl gireceğiz ya ben utanırım daha çok gibi geliyo... bikinimi giyemem heralde , gerçi göbek yukarıda kalacak ama üstü değiştirmem gerekecek :dance:
Sen kaçıncı haftadasın , ne kadar kilo aldın? Giyebiliyomusun eski bikini, mayolarını? Ben garip hissedicem gibi geliyo ya...

yok canım ya nerde eskı bıkını gıymek ımkansız aynı benımde senın gıbı kocaman gobek ve goguslerben cumartesı gıttık kendıme sıyah xl bır mayo aldım cok rahat oldu.bırde sıyah oldugu ıcın ınan hıc kılolu durmadı hatta esım gobegın gıttı kayboldu dedı.dumduz aldımkı daha sısman gostermesın dıye...ben 23.haftanın ıcındeyım.ve 10 kılo aldım yanı anlıycagın baya baya şiştım malesef.ama hıc takma denıze gırerken hıc utanma sonucta sen hamıle oldugunu bılıyorsun bır garıp oluyor ama bosverr canım bır tane ucuz mayo edınmenı tavsıye ederım ben 20 ytl ye kıpadan cok guzel bır tane aldım,hatta bır tane daha almayı dusunuyorum kı degısmem kolay olsun dıye canıma.s.

Minikanniş bende memnun oldum;
İnşallah hayırlısı ile yazı atlatıp bebeklerimize kavuşuruz.Bu haftasonu eşimin halasının gelininin bebek mevlüdü vardı. Onun da kızı oldu. Çok küçük ama ya, kucağıma aldım da insan korkuyor ya...Nasıl bakacağız. ama o kadar güzeldi ki, uyurken gülüyordu ya...
Misler gibi kokuyolar, gelsinlerde kuzularımız misler gibi koklayalım gıgılarından....:dance:

dalışçısın demek duygu anlaşılıyor zaten yüzmeden öyle güzel bahsediyosun ki sen anlattıkça, kendimi sulara atmak geldi içimden cidden :1hug: ben çok iyi yüzemem bana da öğretsene yaa atlamayı bile beceremiyorum valla :roflol:

H.g.öznur nasılsın canım hafta sonun senin nasıl geçti,sıcaklara dayanamıyorum ben sanki bütün vücudumdan alevler fışkırıyo napcaz biz bu sıcaklarda,bu sene tatilede gidemicez,denize girenler benim yerimede girsin çok imrendim şimdi yaa:icecream:

sırnaşık şey evet canım 3 sene once balıkadam oldum ben:))) daha dogrusu balıkkadın:)))sen gel ben sana ogretırım.ama bak bastan soylıyım balıkadam olunca aynı zamanda cankurtaran oluyorsun hamıleyken senı kurtaramam ona gore:teytey::teytey:

hoşbulduk canıma.s. iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl :dance:

ben de iyiyim canım bebiş de iyi çok şükür..sıcaklarla boğuşuyoruz
cuma günü sen doktorunu aradın mı canım ben dr un yanındayken öznur hanım arıyo dedi dr un sekreteri sen miydin acaba :1hug:

bu arada minik anniş ısım merve sanırım memnun oldum benımde duygu ıste balıkkadın yanı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…