H.g.öznur nasılsın canım hafta sonun senin nasıl geçti,sıcaklara dayanamıyorum ben sanki bütün vücudumdan alevler fışkırıyo napcaz biz bu sıcaklarda,bu sene tatilede gidemicez,denize girenler benim yerimede girsin çok imrendim şimdi yaa:icecream:
ben de iyiyim canım bebiş de iyi çok şükür..sıcaklarla boğuşuyoruz
cuma günü sen doktorunu aradın mı canım ben dr un yanındayken öznur hanım arıyo dedi dr un sekreteri sen miydin acaba :1hug:
gülşah aynen canıım ne giysem üzerime yapışmış gibi hissediyorum şimdiden böyleyse üç ay yaz nasıl geçicek Allah yardımcımız olsun :bbo:
arkadaslar balık haftada kac kere yıyorsunuz??ben bır kere yıyorum ama yeterlı denıyor ama bazıları bol bol ye dıyorlar...cok yenınce cıva acısından zaralıymıs..sız ne dıyorsunuz??
arkadaslar balık haftada kac kere yıyorsunuz??ben bır kere yıyorum ama yeterlı denıyor ama bazıları bol bol ye dıyorlar...cok yenınce cıva acısından zaralıymıs..sız ne dıyorsunuz??
Sorma mervecim Allah yardımcımız olsun hayatım ben şimdiden bezdim sıcaktan kendimi kızgın kumlardan serin sulara atmak istiyorum yaaa:roflol:
:roflol: :roflol: güldürdün beni kız :roflol: biz de artık seneye atlarız :dance: bebişimizle beraber sulara.. onların da ayaklarını sokarız denize minicik ayaklar ay ne tatlı olurlar kim bilir :asigim: Allahım sağ salim kavuştursun inşAllah bizi bebeklerimize..
evet öznur mide için ilaç sordun duydum ben :smiley-cool: geçmiş olsun geçti mi mide yanman ?
biz de kalbine organlarına bakabildik ama yüzünü yandan görebildik suyum azmış o yüzden bebek plesantanın arkasında kalmış bir ay sonra yine çağırdı tamer bey..biraz daha büyüsün yüzünü de cd nize ekleyelim dedi :dance:
cnm ilacı içince çok rahatladım zaten 3 kez fln kullandım bugüne kadar keşke daha önce arasaydım :)))
ne güzel bebeğin yüzü ozaman dahada belirginleşir hem :dance:
günde 2 litre su içmeliymişiz cnm
nazlı seninki nazlı hiç göstermiyor kendini bizimki edepsiz çıktı açmadığı göstermediği yer kalmadı valla:roflol: birtek parmaklarını yumruk yapmış emiyordu onları zor açtı
evet canım bizim kızımız nazlı ismini nazlı mı koysam acaba :asigim:
dr. su içmenle hiç ilgisi yok dedi canım... ben günde üç litre hatta daha fazla içerim anlayamadım nasıl oluyor fisfisfis
nedenmiş peki cnm ben su içmekle alakalı sanıyordum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?