2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet duydu ismim merve ben de memnun oldum
ay süper olur ben de hep balık gibi yüzmek isterim ama olmuyoo :))

gülşah aynen canıım ne giysem üzerime yapışmış gibi hissediyorum şimdiden böyleyse üç ay yaz nasıl geçicek Allah yardımcımız olsun :bbo:

ben de iyiyim canım bebiş de iyi çok şükür..sıcaklarla boğuşuyoruz
cuma günü sen doktorunu aradın mı canım ben dr un yanındayken öznur hanım arıyo dedi dr un sekreteri sen miydin acaba :1hug:

evet evet bendim:sm_cool: tesadüfe bak ya midem çok yanıyordu ondan aradım:dance:adam artık ben arayınca bunalıyordur bu ara çok sık aradım geçen günde kasık ağrılarım vardı aradım sırnaşık şeygördünmü bu sefer meleğini tam olarak cnm

gülşahcım cnm sen sıcak eziyetini bende gör evim 5. katta ve heryeri güneş alıyor yanıyor ev yanıyor klima taktırmayı düşünüyoruz yoksa bayılıp kalacağım evde birgün

arkadaslar balık haftada kac kere yıyorsunuz??ben bır kere yıyorum ama yeterlı denıyor ama bazıları bol bol ye dıyorlar...cok yenınce cıva acısından zaralıymıs..sız ne dıyorsunuz??

gülşah aynen canıım ne giysem üzerime yapışmış gibi hissediyorum şimdiden böyleyse üç ay yaz nasıl geçicek Allah yardımcımız olsun :bbo:

Sorma mervecim Allah yardımcımız olsun hayatım ben şimdiden bezdim sıcaktan kendimi kızgın kumlardan serin sulara atmak istiyorum yaaa:roflol:

arkadaslar balık haftada kac kere yıyorsunuz??ben bır kere yıyorum ama yeterlı denıyor ama bazıları bol bol ye dıyorlar...cok yenınce cıva acısından zaralıymıs..sız ne dıyorsunuz??

cnm bizim ve bebğimizin tam balık ihtiyacı için haftada 3 porsiyon yememiz lazımmış ama maalesef balığı çok seven ben tiksindim ağzıma koyamıyorum onun yerine içinde omega3 olan ceviz fındık semizotu yemeye çalışıyorum ama biliyorum asla balığın yerini tutmaz birde balık hapı kullanıyorum maalesef yiyemediğim içinde çok üzülüyorum

Duygucum benim tiroidim olduğu için zaten çok tüketemiyorum şu an balık mevsimide biraz geçti galiba kışın daha çok çeşit oluyo bende o yüzden çok yemiyorum

evet öznur mide için ilaç sordun duydum ben :smiley-cool: geçmiş olsun geçti mi mide yanman ?
biz de kalbine organlarına bakabildik ama yüzünü yandan görebildik suyum azmış o yüzden bebek plesantanın arkasında kalmış bir ay sonra yine çağırdı tamer bey..biraz daha büyüsün yüzünü de cd nize ekleyelim dedi :dance:

Sorma mervecim Allah yardımcımız olsun hayatım ben şimdiden bezdim sıcaktan kendimi kızgın kumlardan serin sulara atmak istiyorum yaaa:roflol:

:roflol: :roflol: güldürdün beni kız :roflol: biz de artık seneye atlarız :dance: bebişimizle beraber sulara.. onların da ayaklarını sokarız denize minicik ayaklar ay ne tatlı olurlar kim bilir :asigim: Allahım sağ salim kavuştursun inşAllah bizi bebeklerimize..

ben balığı hiç sevmem o yüzden eşimin zoruyla haftada bir kere yiyorum o da istemeyerek ..
bebişimiz zeki olmayacak senin yüzünden diyo psikolojik baskı altındayım :)

Amin hayatııımmm,valla bende aynı şeyleri düşünüyorum zaten kışın büyütürüz bebişleri yazında denize sokarız birazda biz keyif yaparız o zaman,inşallah sağ salim kavuşalımda dediğin gibi yavrularımıza hepsi olur:dance:

Kızlar bebişime aldığım şeylerden bikaçını daha ekledim bakmak isterseniz diye,sonra yine koyarım...

cnm ilacı içince çok rahatladım zaten 3 kez fln kullandım bugüne kadar keşke daha önce arasaydım :)))
ne güzel bebeğin yüzü ozaman dahada belirginleşir hem :dance:
günde 2 litre su içmeliymişiz cnm
nazlı seninki nazlı hiç göstermiyor kendini bizimki edepsiz çıktı açmadığı göstermediği yer kalmadı valla:roflol: birtek parmaklarını yumruk yapmış emiyordu onları zor açtı

Ayy kızlar için minicik bikiniler var ya..Çok güzeller...İnşallah onlarda severler denizi...Duygu ablası gibi balık kız olurlar :dance:

:)))cok tatlısın kızlar ya:)allah ınsallah hepımıze saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebıslerımızı..kızlar ben netten bıraz baktım haftada 350-400 gr mı asmıcak sekılde balık yemek yeterlı dıyor benımde kafam karıstı.doktorumda aynı seyı soyledı..yemeyenlerde uzulmeyın cunku cevız semızotuda cok faydalı..bırde bıryerde okumustun sevmedıgınız seyı hamıleyken zorla yemeyın dıye..bebekte sevmıyormus o zaman.ne kadar dogru bılmıyorumm...
bu arada bebısı olanlar cok kıyafet almayın dıyorlar cunku bebegın dogum kılosu gelısımı cok degısıyormus sonra aldıklarınızı gıydıremeyebılırsınız dıyorlar kızlar aklınızda olsun..uzuluruz sonra valla.bır arkadasım bebegı 3 aylıkken 6 7 aylık kıyafetlerı gıyıyordu sutunuz cok yarayabılır yanı arkadaslar...

evet canım bizim kızımız nazlı ismini nazlı mı koysam acaba :asigim:
dr. su içmenle hiç ilgisi yok dedi canım... ben günde üç litre hatta daha fazla içerim anlayamadım nasıl oluyor fisfisfis

evet canım bizim kızımız nazlı ismini nazlı mı koysam acaba :asigim:
dr. su içmenle hiç ilgisi yok dedi canım... ben günde üç litre hatta daha fazla içerim anlayamadım nasıl oluyor fisfisfis

nedenmiş peki cnm ben su içmekle alakalı sanıyordum :uhm:

merhabaalarrr güzell annelerr ve minikk bebişlerrr. ben geldimm okuldan yemegimi yedim ve şimdide agırlıkk çöktü heran uykuya gidebilirimm umarım herkes iyidir. denizden bahsetmişsinizz bendee istiyorumm ama nasıl gidecegiz ebrucum senin gibi bende mikrop kapmaktan endişe ediyorumm bilmiyorumm yazın sıcaklarda ne yapacagım bol bool deniz niyetine küveti doldurup içine oturacagım gibi geliyor. :dance: :roflol:

kızlarrr bugünn esra yokk sabah ilk o yazardı hemen ve hiç görünmemiş msnsi de açık degil haberi olan varmı.

nedenmiş peki cnm ben su içmekle alakalı sanıyordum :uhm:

bebeğin kendisiyle alakalı dedi tamer bey, bazı bebeklerin suyu az olur, annenin su içip içmesiyle hiç ilgisi yok dedi fisfisfis bugün bir de kendi dr uma soracağım bakalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…