2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

bebeğin kendisiyle alakalı dedi tamer bey, bazı bebeklerin suyu az olur, annenin su içip içmesiyle hiç ilgisi yok dedi fisfisfis bugün bir de kendi dr uma soracağım bakalım yerimseniben

sor bakalım o ne diyecek merak ettim:uhm:
aslıcimm hoşgeldin cnm ohh afiyet olsun birde uyku şimdi ayy keşke yerinde olsam hatta şöyle püfür püfür esen biryerde olacaksın offfff offffffffffff

kızlarrr bugünn esra yokk sabah ilk o yazardı hemen ve hiç görünmemiş msnsi de açık degil haberi olan varmı.

nedenmiş peki cnm ben su içmekle alakalı sanıyordum :uhm:

bebeğin kendi yapısıyla ilgiliymiş canım tamer bey öyle söyledi, annenin çok su içip içmemesiyle ilgisi yok dedi ben de tam anlayamadım fisfisfis bugün bir de kendi dr uma soracağım..
aslı hoşgeldin canım..
ben çıkıyorum kızlar dr a gideceğiz hepinize iyi günler a.s. Allaha emanet olun bebişlere çook iyi bakın

slm nasılsınızz arkadaslarrrrrrrrr.........
biz dün bebek odası bebebk arabaı baktık odayı beyendik ama istegim gibi araba bulamadımm..

slm nasılsınızz arkadaslarrrrrrrrr.........
biz dün bebek odası bebebk arabaı baktık odayı beyendik ama istegim gibi araba bulamadımm..

canım ben araba aldım mothercare aldım pusetıyle takım.nette bebek arabası ıle ılgılı yazıların okudum en onemlısı hafıf ve saglam olmasıymıs..benım araba 6 kg ama alırken dıkkat etmenı onerırım 15 kg bıle araba var,bır elınde cocuk bır elınde araba cok zorluk cekmemek ıcın dıkkatlı secmek lazıma.s.

Merve inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, kızımızda yüzünü gösterir inşallah annesine :dance:
Bu arada benim kızda yandan gösterdi kendini,kızlar utangaç olacak galiba...Prensesler ya...

duyguu bende aynını aradım ama bulamadımm dediğin mağazada vardı baktımm hosumada gitti pusetliydii hemde hafifi resmini bulursam koyarımm

ebruu gülümm baktım nette bulamadımm ama birisi papatya takımı çiçekli sarı beyazz 2 kapılı dolabı büyüyen yatak ve şifonyeri..bu 1,160 yatak dahil..
diğerii mavi beyazz 3 kapılı dolap yatak büyüyen ve yine şifonyer bu fiyati 1300 yatagı dahil
2 side mdf babası mavi olanı beyendi mavi üzer,ne beyaz gemili çok güel ama işte kız ya bizim bebek azcık cins kaçar diyomm ama bakalaımm..
sizce hangisii olsunn..

ayşe hoşgeldin canım.bence mavili almayın ya.kızınız olacak ne de olsa.pembe,lila,yeşil,sarı olabilir.bak papatyalı da olabilir belki.yine de siz bilirsiniz tabiki.hayırlısı olsun canım.

ayşenur papatyalıyı alabilirsin bence hem fiyatı da uygun ,gemili kıza uymaz ki yavrukuşumm siz bilirsiniz tabi de valla benim de aklım karıştı offffffff

bunun gibi biri ama 2 kapılı dolabıı papatyaları sarı mobilya zemin renngi beyazz ama tekli dolap yok benim beğendim takımda.dolap ve diğer tutacakları sarı papatyalı..
biri bu diğerini bulursam koyarım okiş.

bakalımm bende papatya takımı beyedim yaa..

ayy son anda erkek olursa o da var şimdi..
bakalım biz allah izin ederse temmuzz bası gibi odasını boyamayı düşünüyoruzz.. odasının boyası falan bitince takımı getirtecegizz çünkü ağustoss sıcagınca elimi kolumu kaldıramam bol bol yatarımm zaten..

odaları ne renk boyuyoruz kızlarrrrrrrrrrr hepimiz yazalım biz odayı boyatmicaz ama odanın rengi kum rengi gibi bişey ayşe siz ne renk yapacaksınızzz

Kizlar Merhabaaaa
Ben Geldimmmmmmmmmmmmmmm Hu Huuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ayşecim Hoş Geldi Tatlimmmmmm
Aaaaa Napiyorsunuz Bakalimmmmm
Benim Yerime Gelen Arkadaş Bugün Işe Başladiii
Sayfaya Fazla Giremiyorummm Hatta Giremiycmmm
öğretmem Gereken şeyler Varrrrr Benbi Merak Etmeyinnn Firsat Buldukça Yazarimmmmmmmmmmmmmmm

ebrucummm pencereden asağısı sarılı pembeli mavili dikey çizgili duvar kağıtı yaptırmayı düşünüyomm
diğer kısımları ise açıkk sarıı yani odası ile uyumlu olmasını düşünüyomm canım..

bi de kızlar hastane çıkısı buldumm bi mağazada 141 parca içerisinde ana kucagı çantası 0-3 aylık ve 3-6 aylık kıyafeti banyo havlusu battaniyesi ve hani su plastık içerisine sıcak su konulan seyler varyaa ondanda var. bunların haepsii 275 ytl nasıll?

aysecım bencede papatyalı al kıza daha cok yakısır mavı gemılı modeller erkekler ıcın degılmı canım?bence gosterdıgın takımda super gorunuyor:))

bebek odalarının hepsi tatlı yaaa insanın hepsinde aklı kalıyor gerçekten ..
ayşecim bu 141 parçanın hepsi işe yarıyorsa al tabi ama bak bakalım hepsi kullanılacak mıymış :dance:

evet canımm iyi kullanışlı uyku tulumu ıvırı zıvır baa bişey var sanırım 6 aya kadar başka bişey almam
:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…