2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ayşecimm hoşgeldin güzel annem. esracım ben merak etmiştim seni ebru söylemeseydi arayacaktım seni merak etmiştimm iyi olmana sevindimm. bende 1,5 saat uyuyup geldimm arkadaşlar birazdan da ögrencim gelecek bir saat sonra aranızda olurumm görüşmek dilegiyleee.

ayşecim merhaba cnm bence gerek yok bende baktım öle takımlara içinde ki parçaları normalde almış oluyoruz zaten insana çok şirin geliyor ama gerek yok istediklerini parça parça almak daha iyi gibi geldi bana ama karar senin canım a.s.

biz oğluşumun odasını açık mavi boyamayı düşünüyoruz şimdilik.bi aksilik çıkmazsa bende temmuz ortası-temmuz sonu gibi boyattırmak istiyorum.zaten benim k.pederim boyayacak kısmetse.

kızlar ben çıkıyorum birazdan.kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi.

teşekkür ederim canım ilgine senin dışında kimse cevap vermedi benim yakınımda ki hastane özel oraya gidiyorum fakat tahlil için başka yere gitsem gidiş geliş süresi ortalama 3 saat daha önce ki tahlillerimde ssk ya gidiyordum onunda 5 saat sürüyor bu nedenle sordum özel hastane fiyatlarını tekrar teşekkür ederim

...........................................................................

Son düzenleme:
merhabalar kızlarrr
herkez iyidir iyişallahhh
az önce doktorum aradı, şekerim normalmiş Allaha şükür:)
ama kan değerlerim yada b12 mi ne düşükmüş,tam anlamak için yeniden aç karnına bir sabah gidip kan vermem gerekiyormuşş(
okadarda demir hapı içiyorum neden düşük çıktıki

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
yine geç gelmişim anlaşılan
kimsecikler kalmamış

ben burdayımm dersimi bitirdimm yarım saat sonra bir ögrencim daha gelecek yalnızz. gül bugün hiç ugramadı umarım iyidir..

eşime söylicem bu akşam hangi sabah uygun olursa beni hastaneye kan vermeye götürsün diye, çok tedirgin oldum valla, herşey iyiydi ne güzel,kızımın gelişimi 1 hafta öndeydi bile..şimdi bu kansızlık da nerden çıktıki(

birde yarın aşkımın doğum günü
çarşamba günüde 3.evlilik yıldönümümüz
hediye ne alsam, nasıl bir organizasyon yapsam bilmiyorum

Selam kızlar....

Aslıcım beni sormuşsun canııım...
Valla,ev işi falan yapıyorum bir ara gelip baktım
sen yoktun,şimdi de yürüyüşe gidiyorum.Öptüm hepiniziii.

neyse herkez meşgul sanırım
ben çıkıyımda internetten biraz araştırayım bari yoksa içim rahat etmeyecek
iyi akşamlar

Aslı konu açtım Eylül anneleri bölümüne bir bakar mısın canım????

Öğretmenler ve doğum izini konusu...

Aslı konu açtım Eylül anneleri bölümüne bir bakar mısın canım????

Öğretmenler ve doğum izini konusu...

gül canımm pc başında degildim evt merak ettim okuldan gelince yazardınn bugün yazmamışsın o yüzdenn seni sordum. gülcümm inann içimi mi okudun bilmiyorum seninle bugün izin konusunu konuşmak istiyordumm isabet olmuş hemen yazıya bakıyorum.

kader arkadaşlarım güneydınnnnnn
nasısınız bakalımmmmmm
ben ve oğlummm çoookkk iyizzzzz

sizler nasısılsınız meleklerimiz nasıl

günaydın kızlar.a.s.nasılsınız?melekleriniz nasıl?benim bu aralar küçük bi problemim var ama o kadar rahatsız ediyo ki.:1no2:sıcakların başlamasıyla kasıklarımla bacaklarımın birleşim yerleri kızardı ve ufak ufak sivilceler çıktı.inanılmaz kaşınıyo.temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bir de bebeğime aldığım pişik kreminden sürüyorum.doktorum ilaç vermedi kendi kendine geçmesini bekleyelim dedi ama geçecek gibi değil.senağlamaözellikle de geceleri çok artıyor kaşıntı.sizce ne yapmalıyım?

geçmiş olsun canımm oyy kıyamam yaa kaşıntı kötüdür çok biliyorumm
istersen tekrar doktorla konuş geceleri sıkıntılı olduğunu söyle yaz geldi ya şimdi de bunlar başlıyor işteeee :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…