bi de kızlar hastane çıkısı buldumm bi mağazada 141 parca içerisinde ana kucagı çantası 0-3 aylık ve 3-6 aylık kıyafeti banyo havlusu battaniyesi ve hani su plastık içerisine sıcak su konulan seyler varyaa ondanda var. bunların haepsii 275 ytl nasıll?
canım banada yalnız gitme mutlaka yanında birisiyle git dediler ama kimsem olmadıgı için eşimde çalıştıgından dolayı kendim gitmek zorunda kaldım ama belki benim yapımdanmı oldu bilmiyorum bana hiçbirşey olmadı gayet güzeldi iyi geçti herkes çok korkutmuştu beni ama hiçte anlatılanlar gibi olmadım.
arkadaşım benim drum normalde araştırma hastanesinin dru ama hastaneye gelme ilk önce randevu alıyorsun sonra tekrar geliyorsun işin uzar bir yerde yaptır demişti bende evimin yakının bulunan kadın dogum hastanesine gittim ilk önce sabah erkenden baktım sıra almak için bile saatlerce beklemem gerekecekti bende yakında bulunan bir poliklinige gittim idrar tahlili ve şeker yüklemesi için sadece 14 ytl verdim ama bu fiyat heryerde degişiyordur sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir.
esracımm iyi olmana çok sevindimm hayatımm. Şeniz
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.teşekkür ederim canım ilgine senin dışında kimse cevap vermedi benim yakınımda ki hastane özel oraya gidiyorum fakat tahlil için başka yere gitsem gidiş geliş süresi ortalama 3 saat daha önce ki tahlillerimde ssk ya gidiyordum onunda 5 saat sürüyor bu nedenle sordum özel hastane fiyatlarını tekrar teşekkür ederim
yine geç gelmişim anlaşılan
kimsecikler kalmamış
Aslı konu açtım Eylül anneleri bölümüne bir bakar mısın canım????
Öğretmenler ve doğum izini konusu...
günaydın kızlar.a.s.nasılsınız?melekleriniz nasıl?benim bu aralar küçük bi problemim var ama o kadar rahatsız ediyo ki.:1no2:sıcakların başlamasıyla kasıklarımla bacaklarımın birleşim yerleri kızardı ve ufak ufak sivilceler çıktı.inanılmaz kaşınıyo.temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca bir de bebeğime aldığım pişik kreminden sürüyorum.doktorum ilaç vermedi kendi kendine geçmesini bekleyelim dedi ama geçecek gibi değil.senağlamaözellikle de geceleri çok artıyor kaşıntı.sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?