herkese GNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ben geldim artık evimdeyimmm nihayettt ve bundan sonra tekrar sizlerleyim kızlarrr bebişler nasıl bakalım siz nasılsınızzzzz herşey yolundamııı bariii benim ayaklarım da şişmeler var hala ve bayağı rahatsız ediyor beniii yürümekte bile zorlanıyorummm tam bilek kısmı daha fazla şiştiği için eklem yerine basınç yapıyor ve ağrıyorr bileğim topallıyorum yaaaa
Selam kızlar, günaydınlar....
Sayra şeker yüklemesi fiyatı falan sormuş galiba. ben daha yaptırmadım.Ayın 14'ünde doktoruma gideceğim ama benimkide özel hastane , başka yerlerde ne kadara yapılıyo.
Şimdi gittiğim özel hastaneye telefon açtım ,
50 gr şeker yüklemesi 34 YTL, SSL'lı 18 YTL dedi
100 gr şeker yüklemesi102 YTL, SSK karşılamıyo dedi.
Bu gr. değişikliğini neye göre yaptırtıyo doktor ,biliyormusunuz? Ben özel polikliniğe de sorayım diyorum, uygunsa orada yaptırayım.
Ayrıca sadece şeker yüklemesi mi ,idrar tetkiki de yapılıyo mu? Nasıl yapıldığını şeker yüklemesinin anlatırmısınız? Bir de size kaç gr yapıldı ve fiyatlar nasıldı?
gunaydın arkadaslar:))herkese guzel bırgun dılıyorum..bu arada hosgeldın canım..umarım saglıgın ıyıdır ve hersey yolundadır:)))bu arada bol su ıcmenın odeme cok faydası var canım dene bence.ben gunde sayıyorum ve en az 3ltre su ıcıyorum henuz sısme yok hıc bıryerımde sukur..
su şişesi elime yapıştı nerdeyse 500 gr lık şişelerden 5-6 tane içiyorum hergün 2,5-3 lt oluyor yani benimde doktorum söledi bana su bol iç solyana yat istirahat et bide ayak altına iki yastık koy yüksek tut arada dedi yapıyom ama geçmiyorrrr işte benimde böle geçecek demekki
Selam kızlar, günaydınlar....
Sayra şeker yüklemesi fiyatı falan sormuş galiba. ben daha yaptırmadım.Ayın 14'ünde doktoruma gideceğim ama benimkide özel hastane , başka yerlerde ne kadara yapılıyo.
Şimdi gittiğim özel hastaneye telefon açtım ,
50 gr şeker yüklemesi 34 YTL, SSL'lı 18 YTL dedi
100 gr şeker yüklemesi102 YTL, SSK karşılamıyo dedi.
Bu gr. değişikliğini neye göre yaptırtıyo doktor ,biliyormusunuz? Ben özel polikliniğe de sorayım diyorum, uygunsa orada yaptırayım.
Ayrıca sadece şeker yüklemesi mi ,idrar tetkiki de yapılıyo mu? Nasıl yapıldığını şeker yüklemesinin anlatırmısınız? Bir de size kaç gr yapıldı ve fiyatlar nasıldı?[/QUOTe
MERHABA CANIM kızlar herkese günaydın
50gr yapılan şeker yüklemesi daha önceden şeker hastalığı problemi olmayan ailesinden geçebilecek kalıtsal hastalık olmayanlara yapılıyormuş risk altında olmayan hamilelere 100gr yüklemede şekeri daha önce yükselen problem yaşayan anne adaylarına bunlar şeker açısından risk taşıyan anne adaylarıymış yapılıyormuş 100gr yüklemede 4 kez kan şekeri ölçülüyormuş cnm bana söylenen bu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?