kızlar dun gece ılk olarak sag bacagıma kramp gırdı 1 2 saatte gecmedı sonra uyumusum ama cok tuhaf oldum.kalcadan baslayıp ayak ucuma kadar ınıyordu agrı.doktor sol tarafına yatmanın cok ıyı gelecegını soyledı ama butun gecede sola yatılmazkı.ben sag tarafıma yatınca cok rahat edıyorum ama bu seferde bebısım ıcın vıcdan azabı duyuyorum(([/QUOTD
Duygucum kesinlikle sana katılıyorum banada dr sol tarafına yatçaksın dedi ben soluma yatınca kocama yaslanıyorum oda çocuğu ezcez diyo sağıma yatınca daha rahat ediyorum napçaz bilmiyorum
gülşah canım takvimin de avatarın da çok tatlı olmuş ben bayılırım hello kitty e :)
merve canım dün drun ne dedi dra gitmiştin nasılmış nazlı kızımız :))
duygu canım aynen bende sağ tarafımda daha rahat yatmaya başladım eskiden sol taraftı keşke öyle kalsaydı daha iyimiş sağ tarafıma dönüncede vicdan azabından uyuyamıyorum senin gibi(
sagol canım :1hug: iyiymiş bebişimiz dün yüzünü de görebildik sonunda :1rolleyes:suyum da az değilmiş kendi dr um öyle söyledi,,, belki o günlükbir problemdi o da..
iyi mervecim çok sevindim sonunda yüzünüde gördün demekki aman günlük birşey olsun melekler hep iyi olsun
gülşah canım 24. haftadan sonra bebeğimiz algılamaya başlıyormuş ve düzenli tepkiler veriyormuş o yüzden panik yapma bazen bana da oluyor hatta 3-4 saat vurmuyor yapmadığım şey kalmıyor insanın elinde değil korkuyoruz işte :)))
amin canım benim... senağlamaresmen ağlıyorum şu anda ya... çok etkilendim ben...el kadar çocuklar... dünya nereye gidiyor böyle...
slm arkadaslar nasılsınız görüsmeyeli bebişler nasıllar bakalım a.s.
kızlar bu şeker yüklemesi nasıl yapılıyo... benim özel dr um olmayınca hiç birşey bilmiyorum... kesin gerekiyormu peki... kesin gerekiyorsa ben de gidip özel hastane de yaptırayım bari..
hoşgeldin rabiya a.s. sagol canım sen nasılsın görünmüyorsun çok fazla :1hug:
öznur gülşah sağolun canlarım hepimizin bebiişlerine sağlık versin Rabbim bizim bebiş iki gğnde 20 gr daha artmış tombiş olacak bu gidişler :asigim:
gülşah hello kitty li bebek tulumlarıpijamaları gördüm çok tatlılardı senin oğluşuna da yollarım bi tane hediye :dance:
sayfamda sorun oluyor düşüyorum ikide bir kusuruma bakmayın arkadaşlar :teselli:
kızlar bebek odası alanlar varmı?fıatlar nasıl?bız gecen hafta bıraz baktıkta 2500 ytl 3000 hatta 3500 ytl den bahsedıyorlar yaaama forumlarda okuyorum 1000 ytl ye harıka takımlar alanlar var..İzmşr mı bu kadar pahalı yaaa.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?