2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

gülşah canım takvimin de avatarın da çok tatlı olmuş ben bayılırım hello kitty e :)

gülşah canım takvimin de avatarın da çok tatlı olmuş ben bayılırım hello kitty e :)

Hastasıyım kız hellokitty nin sorma çantalarını falan kullanıyorum hala genç kız gibi:roflol:,bende senin takviminle avatarını beğendim betty de çok tatlı valla böyle cicili bicili şeyleri çok seviyorum oğlumuda süsülerim ben bu gidişle:teytey:

günaydın kızlar;agrılar,şişmeler erken baslamış sanki...herkesin bünyesi işte.sonlara yaklaşan biri olarak tavsiyem;eger çok kötü degilseniz işlerinizi yavas yavas yapın(ben hala kendim yapıyorum tüm işlerimi)mutlaka hergün yürüyün;doguma büyük kolaylığı varmış;bacak agrısını 2 ay çektim her akşam nefret ettigim halde süt içtim bir bardak;eşim lavanta yagıyla masaj yaptı banyoda ve daha sonra.bunların belki size faydası olur:)saglıklı günler..

sagol canım :1hug: iyiymiş bebişimiz dün yüzünü de görebildik sonunda :1rolleyes:suyum da az değilmiş kendi dr um öyle söyledi,,, belki o günlükbir problemdi o da..

sagol canım :1hug: iyiymiş bebişimiz dün yüzünü de görebildik sonunda :1rolleyes:suyum da az değilmiş kendi dr um öyle söyledi,,, belki o günlükbir problemdi o da..

mervecim çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna ne güzel göstermiş sonunda minik yaramaz,Allah yavrularımızı hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallaha.s.

Kızlar bir saattir bebeğimden hareket hissedemedim sabah azda olsa vardı şimdiyse süt falan içtim yine yok hatta uzandım yine yok sizdede oluyomu böyle biraz endişe ettim çokmu takıyorum acaba iyidir dimi bebeğim

iyi mervecim çok sevindim sonunda yüzünüde gördün demekki aman günlük birşey olsun melekler hep iyi olsun

gülşah canım 24. haftadan sonra bebeğimiz algılamaya başlıyormuş ve düzenli tepkiler veriyormuş o yüzden panik yapma bazen bana da oluyor hatta 3-4 saat vurmuyor yapmadığım şey kalmıyor insanın elinde değil korkuyoruz işte :)))

gülsümcüm gercekten cok sasırdım böyle olaylar artık o kadar cogaldıki Allahım yardımcımız olsun böylelerin serrinden korusun yarabbima.s
AMİN

ayy gülsümcüm okudum ve şoktayım bu ne ya bu yaşta bir çocuğun evlerinde olduğunu bilen bir aile nasıl böyle pervasız davranabilir bu zamanda insan kardeşine bile güvenip çocuğunu emanet edemeyecekmi ve herşeyden önemlisi allah meleklerimizi korusun böyle çirkin şeylerle karşılaştırmasın zaman okadar kötü ki allah herkesim çocuğunu korusun

Amaaann gülsüm ya...Harbiden çok iğrenç ya, hiç bi yere göndermesek mi, göndersek mi? Valla nasıl yetiştireceğiz çocuklarımızı beni biraz korkutuyo düşündükçe....Artık kızı erkeği de kalmadı ya...
O işi yapan çocuğunda ileride psikolojisi nasıl olacak ya! Büyüdüğünde eğilimli biri olur ya..Ailesine bildirilmesi ve önlem alınması lazım.
Çok dikkatli olmak lazım kızlar çoook ,Allah hayırlısı ile evlatlarımızı ahlaklı, terbiyeli bi şekilde büyütmemizi nasip etsin.Allah korkusu ve sorumluluk duyguları olsun.Ömrümüz boyunca ne biz onları ne de onlar bizi utandırmasın inşallah...

Saol öznurcum haklısın canım napiyim endişe ediyorum bazen çok fazla, bu kadar yaklaşmışken onlara hiç birimiz için kötü bişey olmasın Allah ımdan yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı dilerim...

amin canım benim... senağlamaresmen ağlıyorum şu anda ya... çok etkilendim ben...el kadar çocuklar... dünya nereye gidiyor böyle...

cnm benim inşallah bebişlerimiz bizim yetiştirdigimiz terbiye ile yanlısı dogruyu ayıracaklardır hayırlısı ile Allahım yardımcımız olsun inşallah arkadasım hepimizin :1hug:
meleklerimizi de her türlü kötülüklerden korusun inşallah amin

slm arkadaslar nasılsınız görüsmeyeli bebişler nasıllar bakalım a.s.

hoşgeldin rabiya a.s. sagol canım sen nasılsın görünmüyorsun çok fazla :1hug:
öznur gülşah sağolun canlarım hepimizin bebiişlerine sağlık versin Rabbim bizim bebiş iki gğnde 20 gr daha artmış tombiş olacak bu gidişler :asigim:
gülşah hello kitty li bebek tulumlarıpijamaları gördüm çok tatlılardı senin oğluşuna da yollarım bi tane hediye :dance:
sayfamda sorun oluyor düşüyorum ikide bir kusuruma bakmayın arkadaşlar :teselli:

kızlar bu şeker yüklemesi nasıl yapılıyo... benim özel dr um olmayınca hiç birşey bilmiyorum... kesin gerekiyormu peki... kesin gerekiyorsa ben de gidip özel hastane de yaptırayım bari..

canım ben ssk'da yaptırdım.ilk önce kan verdim.sonra idrar.şeker yüklemesini en son yaptılar.ilk önce şekerli su içiriyorlar sana.suyunu yanında götürmeni tavsiye ederim.onu içtikten yaklaşık 1 saat sonra (zaten orada kanını alacak kişi sana saat veriyor)gidiyosun sende kan alıyor.bu kadar işte.umarım yardımcı olabilmişimdir.:1hug:

Saol teyzesi valla keşke oğluşumun kendi odası olabilseydi onuda öyle süsleyecektim ama kendi gelsinde yavrum bi şekilde hallederiz artık,maşallah senin bebişede valla ne güzel tombiş olsunlar kız boşver yediklerimizin hepsi onlara yarasın inşallah,ben hergün merak ediyorum şöyle bi ultrason cihazımız olsaydıda hergün görseydik kuzularımızı,bundan sonra hızlı kilo alcaklar artık annesi,karnımızda şişcek yarım dünya gibi olcaz bizde:icecream:

kızlar bebek odası alanlar varmı?fıatlar nasıl?bız gecen hafta bıraz baktıkta 2500 ytl 3000 hatta 3500 ytl den bahsedıyorlar yaaama forumlarda okuyorum 1000 ytl ye harıka takımlar alanlar var..İzmşr mı bu kadar pahalı yaaa.((

Canım eğer mobilyacıların kendi imalatlarıysa ucuz oluyor,ben sormuştum 1250-1500 arası falandı ama benim yerim olmadığı için park yatak aldım,eğer marka bakıyorsan onlar çok daha pahalı malesef tabi kalitesine görede değişiyordur

gülşah evet canım onlar allahın izniyle sağlıkla doğsunlar da oda da olur eşya da gerisi boş canım...
duygu ben de netten bakıyorum bebek odası takımları 2000 ytl civarında + kdv ile 2500 e yaklaşıyo bikaç model beğendim.. çilek mobilyada da bebek odası varmış hem de istediğin parçayı alabilme şansı oluyormuş ben bir de oraya soracağım fiyatları.. çünkü tam takım odaya sığmayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…