2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet canım bende cılekten baktım ama kotu yonu cılektekı yataklar buyumuyormus yanı sabıt 3 parca mobılya 1250 cıvarı ama yatagın genc odasına cevrılmemesı yuzunden dusunmedım acıkcası ben...

merhabalarrr güzel annelerr ben geldimm. ama geldigimden beride kendimi yemekten alamıyorum çok acıkmışım sanırımm. tatlicadiarzu
hicrancımm hoşgeldinn canımm evdine gelmişşsin ne güzell. dinlenmeye devam ama canımcımm kendine dikkat et. diger annelerim sizler ve bebişlerinizz iyisinizdir inşllah. Şeniz

hoşgeldin canım biz kızımla iyiyiz
ben havalar ısındığından beri yemek yiyemiyorum maalesef canım hiçbirşey istemiyor sen bizim yerimizede ye olurmu

evet canım bende cılekten baktım ama kotu yonu cılektekı yataklar buyumuyormus yanı sabıt 3 parca mobılya 1250 cıvarı ama yatagın genc odasına cevrılmemesı yuzunden dusunmedım acıkcası ben...

2 hafta önce aldım bebek odasını. Çilekteki yatakların büyümemesinin yanı sıra eni çok dar, sadece 60 cm. Bana da çok dar gelmişti ama alsam mı diye düşünüyordum, şansıma oradaki bir diğer müşteri ( tecrübeli bir anne) beni vazgeçirdi, 8 aylıktan sonra yatamıyorlar bu yataklarda dedi.

Ben Modoko'dan aldım takımı, odada zaten gömme dolap olduğu için sadece yatak ve şifonyer aldık. Yatak büyümüyor ( büyüyen yatakların boyu odaya malesef sığmıyor) ama 90*140 ölçülerinde, çevremden araştırdım 5 yaşına kadar yatabiliyorlarmış o yataklarda. Karyola ve şifonyere 1.100 YTL verdik, karyolanın içinde yatağı ve uyku seti de var.

benım odam musaıt oldugu ıcın ben buyuyen yatak ıstıyorum kuzenımın oglu 4 yasına gırecek ve o kucuk karyolaya sıgmıyor canım onun ıcın actılar buyuttuler...az para degıl cunku en azından ılkokula baslayana kadar nasıpse kullansın ısterım...

Kızlar selam;

Bende bi kere İKEA'ya bakın derim.Şimdi Bayrampaşaya'da açıldı. Sadece çocuk değil çok ufak yerleri bile çok güzel dizayn etmişler ve çok modern yapmışlar. Görmenizi tavsiye ederim.Çocuklar için de çok güzel dizaynlar var. Ben dolap 379 YTL'ye ve şifonyer 179 YTL'ye aldım. Yatak ise park yatak alacağım kraft'ın falan. Daha sonra takımın yatağını da alırım.
Oyuncak falan ve kıyafet almaya da başladım yavaş yavaş.
Kızımın oyuncak el süpürgesi bile var :dance::dance::dance:

merhaba kızlar,
Ankarada da maalesef piyasa çok pahalı bebek odası konusunda
hafta sonu sitelere gittik, masif denilen malzeme (ki bebekler için en sağlıklı olanı diyorlar) den yapılanlar çok güzeller ama 3500 ytl den başlıyor,ladinden olanlarda iyi,masife göre 2.kaliteymiş fiyatlarıda daha uygun ama az değil oda 2500 falan güzel olanları(
en uygun olanları süslü olanları:)beyaz çiçekli böcekli olanlar yani,ama ben büyüyen karyolalı takım almak istiyorum ve Allah kızmet ederse uzun yıllar kullanırız diyorum yani çok fazla cicili bicili birşey almayacağımki biraz büyüyünce "bu oda bebek odası,ben bebek değilim" falan demesin nazlı kızım:))
Allah kolaylık versin valla hepimize
ve bütçelerimize de bereket versin iyişallah:)

bu arada kızlar biz yarın yine kan vermeye gidicez, en son kansızlık var demişti doktorum,sebebinin demir eksikliğimi yoksa B12 eksikliğimi olduğuna bakacakmış,aç karnına gel dedi
bebeğime bir zararı olmuşmudur bu kansızlığın kızlarr(

neyse
ben yine geç kalmışım sanırım
ufff yaaa bana burda kimse cevap vermeyecek galiba
çıkmam lazım şimdi,muhabbetide kaçırmışım
canımda sıkkın zaten
iyi akşamlarrr

neyse
ben yine geç kalmışım sanırım
ufff yaaa bana burda kimse cevap vermeyecek galiba
çıkmam lazım şimdi,muhabbetide kaçırmışım
canımda sıkkın zaten
iyi akşamlarrr

canım benim olur mu hiç öyle şey.kendi adıma söyliyeyim her ne kadar online gözüksemde sitede inan çok meşgulüm.sadece arasıra F5 yapıp yazdıklarınızı okuyabiliyorum.ama senin böyle söylemene gönlüm razı olmadı.yazmak istedim.

eğer kan hapı kullanıyosan bence bebişine zarar vereceğinin sanmıyorum senin kansızlığının.ayrıca ne kadar düşük olduğuna da bağlı kansızlığının.korkma allah minik meleklerimizi korur inş.

k.i.b.tatlı canınıda üzüp meleğinide üzme bu arada.:1hug:

Canım dediğim yere bakmayı düşünmüyormusun?

Kızlar az önce boğazıma erik takıldı ve ölüme yaklaştığımı hissettim saniyelerce nefes alamadım.Ölüyorum dediğim an yuttum boğazımda kalan eriği sonrası ise zangır zangır titreme tabi.Siz siz olun birşey yerken sakın acele etmeyin yada ne biliyim konuşmayın gülmeyin dikkatli yiyin nolur.O an boğazımdan çıkmasa şu an oğlumla hayatta olmayabilirdim.

canım cok gecmıs olsun bende gecenlerde aynı senın gıbı su ıcerken boguluyorum zannettım cok korktum gercekten cok dıkkat etmek gerekıyor.tekrardan gecmıs olsun canıma.s.
ALLAH BIZI VE MELEKLERIMIZI KORUSUNNN

canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş seni ve meleğini benim de haplar boğazıma takılıyor hep, kocaman hapları yutmayı hiç sevmiyorum o yüzden parçalyaıp içiyorum vitamin hapımı, demir ilacımı da şurup şeklinde olanlardan aldım..

selam kızlarr..
Bugün tetanos aşısının 2. dozunu oldum.
5 sene koricakmış beni tetanostan,doğumdan sonra istersem 3. doz da olabilirmişim
o daha uzun süre koruyormuş.Bu arada 1 ay önce oraya kilomu yazdırmışım ve şu an arada 5 kilo var:1shok::1shok::1shok:
Allahım 1 ayda 5 kilo nasıl aldıııım,çok moralim bozuldu çook,eve geldim daha da çok yediim moral bozukluğuylakafamçokkarıştı,ben çok hızlı gidiyorum,6. ay bitti ve 11 kilo almışım bile beeeen..Bir de güyaa yürüyüş yapıyorum hergün,kilomu engellemeye yardımcı olmuyoor.:çok üzgünüm:

geçmiş olsun gül kolun acıdı mı çok ben aşı olmadım dr gerek yok olmana eğer bahçeli bir evde oturuyorsan ol dedi :) sezeyan olursam bir sorun çıkmaz inşAllah...
kilo konusunu da takma bu kadar canım doğumdan sonra veririz inşAllah ben spora başlamayı düşünüyorum bebiş doğunca.. ben toplamda 7 kilo almışım 53 tüm 60 olmuşum, dr güzel dedi dün, ama bu gidişle sonunda kaç kilo olacağım acaba boyum da 1.60

ayy Merve sen çok iyi gidiyorsun canım yaa
maşallahh...

Takıyorum işte napim,niye ben de normal insan gibi kilo almıyorum kii
valla tabiri caizse ayı gibi olduuum...İyiki kociş beni bu hallerde görmüyoor.

öyle söyleme canım ya, her insanın bünyesi farklı, kiloları takmayalım boşver canım veririz en sonunda yaa 40 kilo almış insanlar bile eski hallerine dönüyolar incecik oluyolar biz de öyle eski halimize döneceğiz inşAllah bebişler doğsun da hayırlısıyla :)

canım bılıyorsun bende aynı kaderı paylasıyorum senınle bende 10 kg aldım ama napıyım yaaa mervenınde dedıgı gıbı mıllet 30 kılo 40 kılo alıyor verıyor bızde verırız inşallah.cevremdekı butun hamısler en az 20 kg cıvarı aldı ve coguda verdı canım.ben 20 ıle bıtırsem sukretcem valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…