evet canım bende cılekten baktım ama kotu yonu cılektekı yataklar buyumuyormus yanı sabıt 3 parca mobılya 1250 cıvarı ama yatagın genc odasına cevrılmemesı yuzunden dusunmedım acıkcası ben...
neyse
ben yine geç kalmışım sanırım
ufff yaaa bana burda kimse cevap vermeyecek galiba
çıkmam lazım şimdi,muhabbetide kaçırmışım
canımda sıkkın zaten
iyi akşamlarrr
merhaba kızlar,
Ankarada da maalesef piyasa çok pahalı bebek odası konusunda
hafta sonu sitelere gittik, masif denilen malzeme (ki bebekler için en sağlıklı olanı diyorlar) den yapılanlar çok güzeller ama 3500 ytl den başlıyor,ladinden olanlarda iyi,masife göre 2.kaliteymiş fiyatlarıda daha uygun ama az değil oda 2500 falan güzel olanları(
en uygun olanları süslü olanları:)beyaz çiçekli böcekli olanlar yani,ama ben büyüyen karyolalı takım almak istiyorum ve Allah kızmet ederse uzun yıllar kullanırız diyorum yani çok fazla cicili bicili birşey almayacağımki biraz büyüyünce "bu oda bebek odası,ben bebek değilim" falan demesin nazlı kızım:))
Allah kolaylık versin valla hepimize
ve bütçelerimize de bereket versin iyişallah:)
Kızlar az önce boğazıma erik takıldı ve ölüme yaklaştığımı hissettim saniyelerce nefes alamadım.Ölüyorum dediğim an yuttum boğazımda kalan eriği sonrası ise zangır zangır titreme tabi.Siz siz olun birşey yerken sakın acele etmeyin yada ne biliyim konuşmayın gülmeyin dikkatli yiyin nolur.O an boğazımdan çıkmasa şu an oğlumla hayatta olmayabilirdim.
Kızlar az önce boğazıma erik takıldı ve ölüme yaklaştığımı hissettim saniyelerce nefes alamadım.Ölüyorum dediğim an yuttum boğazımda kalan eriği sonrası ise zangır zangır titreme tabi.Siz siz olun birşey yerken sakın acele etmeyin yada ne biliyim konuşmayın gülmeyin dikkatli yiyin nolur.O an boğazımdan çıkmasa şu an oğlumla hayatta olmayabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?