2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Duyguu aynen canım...
20 ile bitirsem daha ne isterim kiii....

Yaa benim de kilo almam dursa ama bebeğimin gelişimi tam olsa ne güsel olurduu..
aman şimdi allahın gücüne gider,neyse bebişim sağlıklı olsun da tek tesellim o..

ah canım ah aynı seylerı bende dusunuyorum ama tatlı yeme ıstegımın onune gecemıyorum...aslında 1 haftadır dıkkat etmeye calısıyorum kılo almam durdu ama tatlı krızıne gırıyorum resmen yaaa dayanamıyorum((

gül haklısın, sağlıklı olsunlar da inşAllah kilolar da olsun varsın :
duygu benim de tatlı yemek hiç gelmiyordu ilk aylarda ama şimdi tattlı krizlerim tutuyor çok fena dayanamıyorum :) tatlıyı hamur işini fazla kaçırma dedi dr um :)

Neyse canım bak kilo falan deyince benim sinirlerim bozuldu yine acıktım
gidim bişeyler yeyim...:roflol:
Sonra uğrarım yine.:tomato:

hadı afıyet olsun bakalım ye canım can bogazdan gelır ne de olsasırnaşık şey:icecream:

Geçmiş olsun canım ya valla Allah korumuş senide oğlunuda,inşallah bi daha kötü bişeyle karşı karşıya gelmezsin güzelim geçenlerde bende bi ev kazası atlatmıştım o yüzden herşeyde çok dikkatli olmamız gerekiyo,şükürler olsun iyiymişsin tekrar geçmiş olsun..

Biz geldik kızlarr

Ne zamandır siteye bakamamıştım.. Ancak fırsat buldum...
Umarım herkes iyidir...
Kendinize iyi bakınn
a.s.

Gülcüm üzme canım kendini ablamın bi arkadaşı iki çocuğundada 40 ar kilo birden almış sonrada kolayca vermiş kilolarını dert etme 20 kiloyla bitirsen iyi,bende 3,5 kilo aldım ama şu aralar çok yiyorum acaip tatlı krizleri bendede başladı o yüzden kendimi kavuna ve diğer meyvelere verdim sende tatlı istediğin zaman meyve ye canım hem daha yararlı hemde tatlı krizini atlatmış olursun hemde çok faydasını görürsün tatlım:icecream:

hoşgeldin gülşah a.s.
biz de kilolardan bahsetmiştik sen kaç kilo aldın şimdiye kadar ?

hoşgeldin gülşah a.s.
biz de kilolardan bahsetmiştik sen kaç kilo aldın şimdiye kadar ?

H.b. mervecim gördüm tatlım kilo meselesini hatta gülede bişeyler yazdım ben 3,5 aldım şimdiye kadar canım dr.um iyi dedi ama şu aralar iştahım çok açık normalde ekmek tüketmezdim onu bile iyi yiyorum tatlı istediğimdede meyve yiyorum güzelim o sayede çok kilo almadım heralde,sen kaç kilo aldın

H.g. cansu bi tek ben varım galiba bende iyiyim canım,sen nasılsın bebiş için hazırlıklar nasıl gidiyo:1hug:

saol canım bende iyiym...
Valla hazırlıklar yavaş yavaş bitmek üzere gibi...Bugün 2 yaşında çocuğu olan kuzenim geldi.. Ona sordum eksiklerimi neler gerekli falan diye... En gerekli olanlardan bol bol aldığımı söyledi... Ufak tefek giysi eksiklerimiz kaldı.. bir de büyük eşyalarımız.. Puset , yatak , küvet falan gibi şeyler...
Puset ve park yatak da bir türlü karar veremiyorum..Hergün fikrim değişiyor... kafamçokkarıştı Allak bullak oldum

sende durumlar nasıl canım??

Son düzenleme:

Aynı şeklideyiz canımm.. Bende 3 4 kilo arasında aldım.. Bende tatlı yerine meyveye yükleniyorum.. Bir de acıkınca ceviz kuru kayısı gibi şeylerle bastırıyordum.Ama benim de iştahım bugünlerde acayip arttı.. Yemeklere ekmek banmaz suyunu bırakırdım.Artık yemekleri ekmek banarak yiyorum. tatlicadiarzu

ben toplamda 7 kilo aldım canım 53 tüm 60 olmuşum :smiley-cool: ama dışarıdan hala pek anlamıyor insanlar hamile olduğumu, kilolar nereye gidiyor anlamadım :roflol: ama dr um iyi gittiğimi söyledi kızmadı yani :teytey:

Canım en gerekli olan dediğin ne mesela benimde eksiklerim var daha bir sürü bugün bi bebek arabasına baktık onu zaten annemler alıcaklar,küvet,puset falan benimde yok,yatak işide tamam tek bebişler eksik onlarda gelse tamam olcak inşallah,ama al al bitmiyo sürekli bi eksiği çıkıyo Allah yardımcımız olsun valla herşeyde çok pahalı bebişler sağlıklı olsunlarda alıcaz artık mecbur napalıma.s.

Canım iç zıbınların çok kullanılmadığını , alttan çıtçıtlı bodylerin çok kullanışlı olduğunu , alt üst boyundan çıtçıtlı ya da önden açılan pijama gibi takımların daha çok kullanıldığını..Ayakları patikli altların çok kısa süre giyebildiğini bebeğin boyu çok çabuk uzadığı için gibi...
bir de hastaneye çok kaliteli gecelik ve sabahlık götürme dedi.. Çünkü batıyormuş.. Ve lekeler çıkmıyormuş..
tülbent gibi ince kumaşlı bezlerin ve mendillerin çok kullanışlı olduğunu...
Bir de bakım ürünlerini set almamamı önerdi.. içinde kullanmayacağın ürünler çok fazla dedi.. Mesela pudra , sabun..
Bende semamed in saç ve vücud şampuanını alıcam.. Poposunu da onunla yıkıycam kafasını da :1rolleyes:
Zeytinyağının cildi için çok faydalı olduğunu..

Canım benim de puseti ve park yatağı annemler almak istiyorlar.. mobilya almak istediler ama ben mobilyaya gerek yok değince onlarda puseti de alalım diyorlar...
Annem arada bir sürü penye de alıyor...

Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ... a.s.

İyi bence güzelim dr.unda iyi dediyse zaten sorun yok,benim göbiş çıktı anlaşılıyo dışarıdan,seninkide 6.ayda filan büyür zaten öyle olurmuş ya birden çıkarmış hemen,kız benimde kilo almaya çok müsait bi yapım var şimdilerde yiyorum inşallah çok almam alırsamda napiyim yaa amaaann boşveeeerrr:icecream:

evet canım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz de normal ölçülerde kilo alabiliriz sağlık olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…