2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Haklısın canım bodyler en fazla kullanılanlarmış en fazla onlardan almak gerek,benimde ablam önermişti sebamedin şampuanını büyük boyundan almış kızı için 15 aydır kullanıyomuş düşün yani,sabun falan alma dedi pek bi işe yaramıyomuş,valla Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi bu zor günlerimizde bize destek çıkıyolar yavaş yavaş tamamlıcaz artık inşallah yeterki bebişle sağlıklı olsunlara.s.

Canım bir de ben şampuanı büyük boy yerine küçük boy alıcam.. Bebeğin cildine iyi gelip gelmeyeceğini bilemiyorum.. Bezini de bir paket kayınvalidem prima almış.. bir pakette ben molfix in yenidoğan paketinden almak istiyorum.onun göbek oyuntusu varmış.. sonra da hangisinin daha kullanışlı olduğuna karar vericem...
Deneye yanıla yani..
a.s

Kızlar birden eşim sahip çıkınca bilgisayara ayrılmak zorunda kaldım,merve,cansu iyi akşamlar kızlar öperim rüyanızda bebişlerinizi görün:1hug:

Kızlar günaydın nasılsınız zar zor geldim işe çok sıkıştım serviste iki büklüm oldum artık su içmeden çıkıcam evden.Ben daha bebişime hiçbişey almadım biliyormusunuz eşim temmuzda ikramiye alıcak o zaman bi mağazaya gider hepsini alır çıkarız diyoruz ama anneannemiz döktürüyo maşallah bir sürü patik yelek hırka örmüş daha da örüyo ilk torunya heyecanlılar tabi öptüm sizleri kocaman

eee kızlar nasılsınız bebişler nasıllllllllllllll
anlatın bakalımm hareketleri nasıl
benim kız zaman zaman fıkır fıkır zaman zaman da yatıyo anlamadım yaw

Günaydın kızlarrrr hepimize sağlıklı güzel bır gun olsun inşallah:)))Herkes ıyıdır umarım.Ben gece sıcaktan ve kasıntıdan uyumamaya basladım.Bacaklarım ınanılmaz kasınıyooo yaaa((

bugun cok agır ıslıyor sıstem ya mesajım ıkı kere gelmıs

Son düzenleme:
Cansu ve Ebrucum hoş geldiniz valla kendimi çok yalnız hissettim yav kimseyi göremeyince.Bebişim çok iyi maşallah artık tekmelerini iyice hissediyorum çok kuvvetli olmaya başladı çok rahat uyuyorum geceleri.Genelde oğlum sabahları çok tekme atıyo cnm benim günler ilerledikce heyecanım artıyo.Bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum

eee kızlar nasılsınız bebişler nasıllllllllllllll
anlatın bakalımm hareketleri nasıl
benim kız zaman zaman fıkır fıkır zaman zaman da yatıyo anlamadım yaw

Benim oğlan da öyle canım.. Bazı günler hiç durmadan fıkırdıyor.. Bazı günler arada tek tük hissettiriyor kendini...

bugun cok agır ıslıyor sıstem ya mesajım ıkı kere gelmıs

Duygucum sanada günaydın olcak tabi bu tür şikayetlermiz normalmiş bunlar karnımız gerilcek ileriye doğru nefes almak zorlancak işte bide sıcakların bastırması bizim için kötü oldu bende öğlen yemeğimi yiyip hemen geliyrum çok fazla duramıyorum dışardaa.s.

günaydın kızlar biz iyiyiz sizlerde iyisiniz inş
benim kızımda bazen hiç durmuyor bazen hiç vurmuyor şuanda kıpır kıpır yine maşallah
duygucum benim eltimde hamilelğinde çok kaşınmış günde 2-3 kez ılık duş alıyormuş hatta bazen geceyarısı kalkıp duşa giriyormuş ama bir druna danış belki seni rahatlatacak birşeyler önerir

canım eltın duş alınca kaşıntısı gecıyormuymus??doktora bır kere soyledım cok anormal olmadıgı surece normal dedı..zaten cok zorda kalmadıkca doktorlar ılac vermemeye calısıyorlar bende kullanmak ıstemıyorum..ama dus almayı denıcemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…