2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

evet canım ılık duş alıp bazen bebek pudrası sürüyormuş çok kaşınan yerlere bazen nemlendirici bana geçenlerde söylemişti rahatlatıyormuş aklında bulunsun demişti inş işe yarar cnmŞeniz

Canım bu konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. Çünkü ben tahlillerimi SSk da yaptırıyorum.. 5 kuruş da para ödemiyorum..
Doktorumun verdiği ilaçlar da bedava dan geliyor SSk karşılıyor onları da :teytey::dance:

dun aksamdan berı sıte cok agır gercekten bende daha yenı duzeldı
bu arada ben seker yuklemesını bır kac ozel hast sordum.normalde 40 ytl ssk lıya 26 ytl dedıler.14 ytl cıvarında fıat veren olmadı daha...bıraz daha arastırıcam...

nabersinizz hatunlaarrr:teytey:
of sıtede sorun var herhalde girilmiyo valla cansucum nazarmı degdı nee:uhm:
nasılsın cnm sıcaklar bastırdı valla nefes alınmıyo yaa her aksam duşa giriyorum allah bu sıcaklarda yardımcımız olsunnn:1hug:

Canımın içi hoşgeldin...
Nerelerdesin sen yahu?? Merak ettim bende seni.. Kaç gündür karşılaşamadık hiç..
Valla canım bizim ev de en üst kat yanıyorum bütün gün...
kilma da kullanamıyorum.. Beni hasta ediyor senağlama
Sere serpe elbiselerle oturuyorum... Yanıyorumm dedikçe eşimm kahkaha atıyor... :roflol: Daha önce ben hiç sıcaktan şikayet etmezdim.

siiteee de problem var galibaaa...bir türlü yazamadım bişilerr
:mymeka:

yaaww cansu bızım hamişliğimizin arasında 2 hafta yokmuydu:uhm:
ben nıye hala 4. ayda gozukuyorum yaaa ve 143 dıyo ama benım hesabıma gore 125 gunum kaldıklava:
takvımım nıye ılerlemıyo yaa

canım benım doktorumda ssk hastanesınde gorevlı bende orda yaptırsam bedavaya gelıcekte ben hastaneye gıtmek ıstemıyorum cunku cok kalabalık devlet hastanelerı onun ıcın yoksa ılac ve tahlılerı ucretsız bende yaptırabılıyorum...:teytey:

ucuzsa en azından gıtmeme gerek kalmaz dıye arastırayım dedım canım...

Canım ben dr uma ssk ya randevu almadan direk gidiyorum.. Hastalara bakmadan önce bana barkod kağıdı veriyor.. Ve hiç sıra beklemeden barkod alıp yine yanına gidiyorum.Tahlil kağıdını elime veriyor.. Bir tek kan sırasında birazcık bekliyorum. O da saatlerce olmuyor..

Sen bilirsin tabi.. Ama ben aynı durumda olsaydım.. 14 de olsa o parayla bebişime bişiler almayı tercih ederdim.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…