canım eltın duş alınca kaşıntısı gecıyormuymus??doktora bır kere soyledım cok anormal olmadıgı surece normal dedı..zaten cok zorda kalmadıkca doktorlar ılac vermemeye calısıyorlar bende kullanmak ıstemıyorum..ama dus almayı denıcemm.
Selam kızlar, günaydınlar....
Sayra şeker yüklemesi fiyatı falan sormuş galiba. ben daha yaptırmadım.Ayın 14'ünde doktoruma gideceğim ama benimkide özel hastane , başka yerlerde ne kadara yapılıyo.
Şimdi gittiğim özel hastaneye telefon açtım ,
50 gr şeker yüklemesi 34 YTL, SSL'lı 18 YTL dedi
100 gr şeker yüklemesi102 YTL, SSK karşılamıyo dedi.
Bu gr. değişikliğini neye göre yaptırtıyo doktor ,biliyormusunuz? Ben özel polikliniğe de sorayım diyorum, uygunsa orada yaptırayım.
Ayrıca sadece şeker yüklemesi mi ,idrar tetkiki de yapılıyo mu? Nasıl yapıldığını şeker yüklemesinin anlatırmısınız? Bir de size kaç gr yapıldı ve fiyatlar nasıldı?[/QUOTe
MERHABA CANIM kızlar herkese günaydın
50gr yapılan şeker yüklemesi daha önceden şeker hastalığı problemi olmayan ailesinden geçebilecek kalıtsal hastalık olmayanlara yapılıyormuş risk altında olmayan hamilelere 100gr yüklemede şekeri daha önce yükselen problem yaşayan anne adaylarına bunlar şeker açısından risk taşıyan anne adaylarıymış yapılıyormuş 100gr yüklemede 4 kez kan şekeri ölçülüyormuş cnm bana söylenen bu a.s.
Teşekkürler ilgin için canım
dun aksamdan berı sıte cok agır gercekten bende daha yenı duzeldı
bu arada ben seker yuklemesını bır kac ozel hast sordum.normalde 40 ytl ssk lıya 26 ytl dedıler.14 ytl cıvarında fıat veren olmadı daha...bıraz daha arastırıcam...
nabersinizz hatunlaarrr:teytey:
of sıtede sorun var herhalde girilmiyo valla cansucum nazarmı degdı nee:uhm:
nasılsın cnm sıcaklar bastırdı valla nefes alınmıyo yaa her aksam duşa giriyorum allah bu sıcaklarda yardımcımız olsunnn:1hug:
siiteee de problem var galibaaa...bir türlü yazamadım bişilerr
:mymeka:
yaaww cansu bızım hamişliğimizin arasında 2 hafta yokmuydu:uhm:
ben nıye hala 4. ayda gozukuyorum yaaa ve 143 dıyo ama benım hesabıma gore 125 gunum kaldıklava:
takvımım nıye ılerlemıyo yaa
ay doguracam haberım olmicak:roflol::roflol:
Senin takvim de 136 gün kaldı yazıyorr
Senin son adet tarihin neydi??? bir kontrol edelim takvimini
5 ocaktı cnm bı bak bakım sana zahmet
:1hug:
Canım bu konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. Çünkü ben tahlillerimi SSk da yaptırıyorum.. 5 kuruş da para ödemiyorum..
Doktorumun verdiği ilaçlar da bedava dan geliyor SSk karşılıyor onları da :teytey::dance:
canım benım doktorumda ssk hastanesınde gorevlı bende orda yaptırsam bedavaya gelıcekte ben hastaneye gıtmek ıstemıyorum cunku cok kalabalık devlet hastanelerı onun ıcın yoksa ılac ve tahlılerı ucretsız bende yaptırabılıyorum...:teytey:
ucuzsa en azından gıtmeme gerek kalmaz dıye arastırayım dedım canım...
seren 11 ekim miydi doğuracağın gün..
Benim son adet tarihim 14 aralık senin 5 ocaksa aramızda 3 hafta var. iki değil.. Ordan kafanı karıştırıyorsun
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?