yok kıs 29 eylul dedı doktorum ekim olsam burda ne işim varkafamçokkarıştı
yok kız senin otomatik hesaplayıcılarda 11 ekim çıkıyor... ama dr un öyle dediyse ona göre yeniden takvimini yapalım
allah allah ay bıde ekımı beklemım ama doktorum 29 eylul demıstı ben takvım yapmasını hala beceremedım bılıyosunbana yaparmısın canummmmmmmmmmmmmmmmmm
buarada haftaya alışverişe gidiyoruuuzzzz:teytey::teytey: ay sonunda bebişe alacam bişiler oh beee:icecream:
Canım ben dr uma ssk ya randevu almadan direk gidiyorum.. Hastalara bakmadan önce bana barkod kağıdı veriyor.. Ve hiç sıra beklemeden barkod alıp yine yanına gidiyorum.Tahlil kağıdını elime veriyor.. Bir tek kan sırasında birazcık bekliyorum. O da saatlerce olmuyor..
Sen bilirsin tabi.. Ama ben aynı durumda olsaydım.. 14 de olsa o parayla bebişime bişiler almayı tercih ederdim.. yerimseniben
:)haklısın canım bende randevu almıyorum zaten muaynanesıne gıdıyorum normalde cok yakın aıle dostumuz kesınlıkle ozele gıtme para verme dıyor doktorumda cep telefonundan arıyorum yanına gıdıyorum tahlıl kagıdını yazıyor banada dedıgın gıbı ıste o kan sırasında hanı seker yuklemesınde fenalasıyormus bazıları falan ya ondan endıse ettım..zaten 14 ytl yede ben bulamadım en az 26 ytl ye var.o parayada bebegıme yada kendıme bırsey alabılırım aslında senın dedıgın gıbı canıma.s.
yok kız senin otomatik hesaplayıcılarda 11 ekim çıkıyor... ama dr un öyle dediyse ona göre yeniden takvimini yapalım
ama anlamadığım bişi var. bizim seninle aramızda 3 hafta varken doğumda neden bu ara azalıyor ???
Neyse senin 29 eylüle göre takvimin
"" http://tickers.baby-gaga.com/p/dev272pb___.png
Bunu yapıştır... kontrol panelindeki yere
evet aynı benımde oyle tetenozdan cok korkmustum sadece bır gece kolum sızladı:dance:
sen seker yuklemesı yaptırdınmı canım?herhalde sende daha yaptırmadın demı?
Bencede canım.. Fenalaşma olayı bence biraz psikolojik biraz da bünye ile alakalı..
Tetanoz aşısı için de çok ağrı oluyor denmişti bana.. Kolunu kaldıramıyorsun falan..
Ama bende hiç bişi olmadı.. Tabi ki ağrı oldu ama çok az.. Korktuğum kadar değildi.. :dance:
evet aynı benımde oyle tetenozdan cok korkmustum sadece bır gece kolum sızladı:dance:
sen seker yuklemesı yaptırdınmı canım?herhalde sende daha yaptırmadın demı?
cnm merhaba,
ya bu şeker yuklemesı noluyo??
her hamişe yapılacakmı
doktorum bana bununla ilgili bir bilgi vermedi:uhm:
canummmmmmmmmm:1hug:SERENCİM hoşgeldin nerelerdesin yaw
24 ve 28. haftalar arasında yapılıyor canım şeker yüklemesi erken diye söylememiştir drun bu hafta kontrolün vardı sanırım senin gittiğinde söyler cnm
hamilelikte şeker önemliymiş ve herkese yapılıyormuş cnm
evet serencım bende gecen hafta kontrole gıttıgımde soyledı doktorum 27.haftada yapılcak benımkı.kanda sekere bakılıyor bebek ıcınde senın ıcınde cok onemlıymıs.bellı sınırlar ıcınde cıkması lazım yoksa bır dıet uygulamaya baslıyormusuz...allah korusun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuzzzzzzz ay çok sıcak bunalıyorum yaaaaaaaa ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum benn senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?