2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

yok kıs 29 eylul dedı doktorum ekim olsam burda ne işim varkafamçokkarıştı

yok kız senin otomatik hesaplayıcılarda 11 ekim çıkıyor... ama dr un öyle dediyse ona göre yeniden takvimini yapalım
ama anlamadığım bişi var. bizim seninle aramızda 3 hafta varken doğumda neden bu ara azalıyor ???

Neyse senin 29 eylüle göre takvimin
"" http://tickers.baby-gaga.com/p/dev272pb___.png

Bunu yapıştır... kontrol panelindeki yere

yok kız senin otomatik hesaplayıcılarda 11 ekim çıkıyor... ama dr un öyle dediyse ona göre yeniden takvimini yapalım

allah allah ay bıde ekımı beklemım ama doktorum 29 eylul demıstı ben takvım yapmasını hala beceremedım bılıyosun bana yaparmısın canummmmmmmmmmmmmmmmmm

buarada haftaya alışverişe gidiyoruuuzzzz:teytey::teytey: ay sonunda bebişe alacam bişiler oh beee:icecream:

Yazdım bak gerekli şeyleri...

:)haklısın canım bende randevu almıyorum zaten muaynanesıne gıdıyorum normalde cok yakın aıle dostumuz kesınlıkle ozele gıtme para verme dıyor doktorumda cep telefonundan arıyorum yanına gıdıyorum tahlıl kagıdını yazıyor banada dedıgın gıbı ıste o kan sırasında hanı seker yuklemesınde fenalasıyormus bazıları falan ya ondan endıse ettım..zaten 14 ytl yede ben bulamadım en az 26 ytl ye var.o parayada bebegıme yada kendıme bırsey alabılırım aslında senın dedıgın gıbı canıma.s.

Bencede canım.. Fenalaşma olayı bence biraz psikolojik biraz da bünye ile alakalı..
Tetanoz aşısı için de çok ağrı oluyor denmişti bana.. Kolunu kaldıramıyorsun falan..
Ama bende hiç bişi olmadı.. Tabi ki ağrı oldu ama çok az.. Korktuğum kadar değildi.. :dance:

cok saol cnm a.s.
evet bende anlayamadım bıde bana senın bebiş ıkı hafta buyuk onden gıdıyo dedı dogum tarıhını 29 eylul yazalım dedı :uhm: acaba onden gıdıyo dıyemı yazmıstır aman erken dogum olmasın saglıklı sıhatlı olsunda nasıl olursa olsun nedım buarada baya bunaldım yaa sıcaklardan felaket sıcak daral gelıyor artık ben nasıl dayanıcam bılemıyorum oooffff:çok üzgünüm:

evet aynı benımde oyle tetenozdan cok korkmustum sadece bır gece kolum sızladı:dance:
sen seker yuklemesı yaptırdınmı canım?herhalde sende daha yaptırmadın demı?

yok canım bende daha yaptırmadım.. Pazartesi randevuda söyler dr um diye tahmin ediyorum..
ikinci doz tetanozu da pazartesi olucam..

evet aynı benımde oyle tetenozdan cok korkmustum sadece bır gece kolum sızladı:dance:

cnm merhaba,
ya bu şeker yuklemesı noluyo??
her hamişe yapılacakmı
doktorum bana bununla ilgili bir bilgi vermedi:uhm:

SERENCİM hoşgeldin nerelerdesin yaw
24 ve 28. haftalar arasında yapılıyor canım şeker yüklemesi erken diye söylememiştir drun bu hafta kontrolün vardı sanırım senin gittiğinde söyler cnm
hamilelikte şeker önemliymiş ve herkese yapılıyormuş cnm

cnm merhaba,
ya bu şeker yuklemesı noluyo??
her hamişe yapılacakmı
doktorum bana bununla ilgili bir bilgi vermedi:uhm:

evet serencım bende gecen hafta kontrole gıttıgımde soyledı doktorum 27.haftada yapılcak benımkı.kanda sekere bakılıyor bebek ıcınde senın ıcınde cok onemlıymıs.bellı sınırlar ıcınde cıkması lazım yoksa bır dıet uygulamaya baslıyormusuz...allah korusun

canummmmmmmmmm:1hug:
naponnnn:))
kıs işler felaket yogun birde benım yerıme kız geldı patron 3 ay ogret dedı ama kız bişeyden cakmıyo dellendiriuo benii
onunla ugrasıyorum anlıcaaannn
evet erken dıye soylemedı doktorum soyler herhalde gıttıgımde valla cok ii hafızan var kıs bu haftasonu yani c.tesı kontrolum vaaaaaaaaaaaarrrr:teytey:bebeğimizide gorucez insallah ay buyumustur keretamm benimm:dance:
sen nasılsın sıcaklarla aranız nasıl ben cok terlıyorum ayaklarımda şişiyoo:çok üzgünüm:
nefes alamıyorum nerdeyse yaa sıkıntı basıyo allahım napacaz biz boylee:1no2:

ama bana en basta seker olcumu yaptı sende seker cıkmadı demıstı cok sukur problem yok demıstı ılerde şeker yuklemesı falan yapılacak demedıkı hiç :uhm:allah allah her hamişe yapılacak yani hee ayy yine iğneleri yicez yaa offffsenağlama

evet öznurcum bı sorun oluyo benım takvımde herhalde sonunda duzeldı saolsun cansum duzelttı:1hug::asigim:a.s.

ayyy bir sürü şey yazmıştım gelmedi takrar baştan alayım iki kere çıkarsa şansınıza artık :))
serencim benimde aram sıcaklarla çok kötü özellikle evim çok sıcak geceleri nefes alamıyorum ayak bileklerimdede şişme genelde haftasonuna doğru oluyor yorgunluktan ve işyerinde uzatamamaktan sanıyorum evde olduğumda iniyor çünkü .
şeker özellikle 24.haftadan sonra çok önemliymiş cnm benimde ilk haftalarda şekerime bakıldı bu haftalardan sonra genelde sorun yaratıyormuş tabi herkeste değil benim bir arkadaşımda söylemişti drun istemezse hatırlat dedi bir nefes alayım ve devam :)))
bu arada işyerinde allah yardımcın olsun hem sıcaklar hem işten anlamayan birini yerien yetiştirmek off offf kolay gelsin cnm sana ya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuzzzzzzz ay çok sıcak bunalıyorum yaaaaaaaa ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum benn senağlamasenağlama

merhaba fıstıklarrrrr
herkez nasılmış bakalım bugün??
:)))
biz kızımla çok iyiyiz Allahıma çok şükür,sabah gittik kan verdik,az öncede doktorum aradı B12 ve demir değerim normalmiş,bazen hamilelerde kanın sulanması sebebiyle kansızlık gibi sonuç alınabiliyormuş,,yani kansızlık yokmuş bizde:)))
Elevit içmeye başlıcam ve demir hapına devamm

sizler nasılsınız?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuzzzzzzz ay çok sıcak bunalıyorum yaaaaaaaa ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum benn senağlamasenağlama

ankara bu hafta o kadar bunaltıcı değil canım
AMA BANA BU BİLE ÇOOK GELİYOR,İLERLEYEN AYLARDA NE YAPARIM BİLMEM VALLA

bu arada bugün aşkımla bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızlarrrr:)
az önce ofise çiçeğim geldi,akşamada aşkım gelip alıcak,:))
yıllar nasılda hızlı geçiyor dimi?
şimdi kızımızla birlikte kutlayacağız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…