- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
bu arada bugün aşkımla bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızlarrrr:)
az önce ofise çiçeğim geldi,akşamada aşkım gelip alıcak,:))
yıllar nasılda hızlı geçiyor dimi?
şimdi kızımızla birlikte kutlayacağız:)))
bu arada bugün aşkımla bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızlarrrr:)
az önce ofise çiçeğim geldi,akşamada aşkım gelip alıcak,:))
yıllar nasılda hızlı geçiyor dimi?
şimdi kızımızla birlikte kutlayacağız:)))
Slm.kızlar bende bugün ilk defa uğruyorum,hepiniz iyisinizidir umarım,bizde oğluşumla dışardaydık ama çıkılacak gibi değilmiş acaip bi sıcak var Allah yardımcımız olsun kızlar ne zormuş bu sıcaklar,kızlar size bişey sorucam ben hala folik asit kullanıyorum yani dr.um öyle istiyor bugün sağlık ocağına hapı yazdırmaya gittim ordaki dr.folik asit hamişlikten önce ve hamişliğin ilk aylarında kullanılır neden kullanıyorsun hala dedi,dr.unun haberi varmı dedi bende var dr.um kullanmamı söylşüyor dedim ama sonrada içime bi kurt düştü tehlikeli falanmı acaba sizlerden hala kullanan varmı aranızda taktım şimdi,bu arada sarı kanaryacım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım inşallah eşin ve yavrunla beraber mutlu bi ömür dilerim...a.s.
Canım ben bırakalı çok oldu.Ben de ilk 3 ay kullanmıştım,sonra bıraktım,faydası yok dedi doktor.Nİye kulan diyor ki doktorun anlamadım ben.3 aydan sonra kullananaı hiç duymamıştım.CADIARZU
Canım bilmiyorumki zaten sağlık ocağındaki dr.da öyle diyince kıllandım kendi dr.um kullan diyo çok garip zaten demir hapı falanda içiyorum of ya şimdi iyice sinir oldum valla,ben düşün 23 haftalık oldum hala kullanıyorum inşallah kötü bişey olmaz:çok üzgünüm:
Slm.kızlar bende bugün ilk defa uğruyorum,hepiniz iyisinizidir umarım,bizde oğluşumla dışardaydık ama çıkılacak gibi değilmiş acaip bi sıcak var Allah yardımcımız olsun kızlar ne zormuş bu sıcaklar,kızlar size bişey sorucam ben hala folik asit kullanıyorum yani dr.um öyle istiyor bugün sağlık ocağına hapı yazdırmaya gittim ordaki dr.folik asit hamişlikten önce ve hamişliğin ilk aylarında kullanılır neden kullanıyorsun hala dedi,dr.unun haberi varmı dedi bende var dr.um kullanmamı söylşüyor dedim ama sonrada içime bi kurt düştü tehlikeli falanmı acaba sizlerden hala kullanan varmı aranızda taktım şimdi,bu arada sarı kanaryacım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım inşallah eşin ve yavrunla beraber mutlu bi ömür dilerim...a.s.
Cannııım daha nice mutlu yıllara sağlıkla
kutlayın inşallah...Allah bozmasın.:içelim:
Cannııım daha nice mutlu yıllara sağlıkla
kutlayın inşallah...Allah bozmasın.:içelim:
galiba ben kalan bütün hayatım boyunca kullanacağım... :çok üzgünüm: emzirirken falan çok lazım olacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?