2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Selam şekerlerr....

valla havalar b urda bu zamana kadar iyi idare ettii.
Biz normalde her sene bu zamanlar yanardık
şimdi dışarıda 30 derece falandır yani normal buralara göre..
Ellerim ve ayaklarım benim de şişiyor bol su içmeye çalışıyorum ama sıcaktan
yapacak fazla bişey yokk
Cumartesi günü ben şeker testine gideceğim,bakalım inşallah sorun çıkmaz şekerler.

Slm.kızlar bende bugün ilk defa uğruyorum,hepiniz iyisinizidir umarım,bizde oğluşumla dışardaydık ama çıkılacak gibi değilmiş acaip bi sıcak var Allah yardımcımız olsun kızlar ne zormuş bu sıcaklar,kızlar size bişey sorucam ben hala folik asit kullanıyorum yani dr.um öyle istiyor bugün sağlık ocağına hapı yazdırmaya gittim ordaki dr.folik asit hamişlikten önce ve hamişliğin ilk aylarında kullanılır neden kullanıyorsun hala dedi,dr.unun haberi varmı dedi bende var dr.um kullanmamı söylşüyor dedim ama sonrada içime bi kurt düştü tehlikeli falanmı acaba sizlerden hala kullanan varmı aranızda taktım şimdi,bu arada sarı kanaryacım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım inşallah eşin ve yavrunla beraber mutlu bi ömür dilerim...a.s.

Cannııım daha nice mutlu yıllara sağlıkla
kutlayın inşallah...Allah bozmasın.:içelim:

kızlar merhaba ben geldimmmmmmmmm
nasısınız bakalımmmmmmm.valla aklım sizde kaldııı
alışmışım her gün siteye girmeye bi garip oldum sizsiz

herkese merhabaalarr güzel anneler ve bebişleri inşllah iyisinizdir. sarıkanaryaa canımm allah bebişinizlee birliktee çook uzun seneler mutlu huzurlu seneler nasip etsin.
güll canımcımm açtıgın izin yazısına bir bakarmısın sonra seninle yine konuşalımm canım çok sıkkın bu konuda bir çözümü olmalıı mutlaka.

herkese merhabaalarr güzel anneler ve bebişleri inşllah iyisinizdir. sarıkanaryaa canımm allah bebişinizlee birliktee çook uzun seneler mutlu huzurlu seneler nasip etsin.
güll canımcımm açtıgın izin yazısına bir bakarmısın sonra seninle yine konuşalımm canım çok sıkkın bu konuda bir çözümü olmalıı mutlaka.

ALLAH birlikte daha nice yıllar gösterir inş mutlulukla ve sağlıkla canım
bizde bu yıl kızımla kutladık:sm_cool:allah seneye kucağımızdayken kutlamayıda nasip eder inş a.s.

Canım ben bırakalı çok oldu.Ben de ilk 3 ay kullanmıştım,sonra bıraktım,faydası yok dedi doktor.Nİye kulan diyor ki doktorun anlamadım ben.3 aydan sonra kullananaı hiç duymamıştım.CADIARZU

Canım ben bırakalı çok oldu.Ben de ilk 3 ay kullanmıştım,sonra bıraktım,faydası yok dedi doktor.Nİye kulan diyor ki doktorun anlamadım ben.3 aydan sonra kullananaı hiç duymamıştım.CADIARZU

Canım bilmiyorumki zaten sağlık ocağındaki dr.da öyle diyince kıllandım kendi dr.um kullan diyo çok garip zaten demir hapı falanda içiyorum of ya şimdi iyice sinir oldum valla,ben düşün 23 haftalık oldum hala kullanıyorum inşallah kötü bişey olmaz:çok üzgünüm:

Aslıı okudum canım yaa...
Malesef bizim izinler yaz tatilinde kaynicak gibi...

Gülşah bişey olmaz canım yaa,sen bırak folik asiti bence doktoruna da bıraktığını söyle.
Sonuçta besin takviyesi,ilaç gibi düşünme.

Bazı doktorlar folik asite çok uzun süre devam ettirebiliyorlar ancak aslına bakarsan gereksiz. Gereksiz olması zararlı olduğu anlamına gelmiyor, kötü birşey olmasına sebep olacak bir şey değil folik asit. Boşu boşuna üzme kendini. :teselli:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz esra, ben ve naime belki de öznur bu cumartesi bakırköyde buluşuyoruz sabah saat 10 da kahvaltı için bakırköy meydanında Sarayın önünde herkesi bekliyoruz gelmek isteyen işi olmayan tüm arkadaşlarııı BAK SÖYLEMEDİ DEMEYİN HEEEEEE

canımm çok teşekkür ederim güzel dilelerin için
hepimizin yuvası mutlu olur herzaman iyişallah..

folic plas kullanıyordum,ama artık içmiyorum,benim bildiğim ve doktorumun söylemesine göre folic asit gebe olmadan önce ve gebeliğin sanırım ilk 12-14 haftası kullanılıyormuş, sonrasında gerek yok,onun yerine demir hapı ve vitamin falan veriyorlar,ama zararıda yok içmenin,
bence sen başkalarını boşver,bu konularda her doktor farklı uygulama yapıyor canım,sen sadece doktorunu dinle olurmu?

kız ebuuşşş

beni bekleyemediniz ha buluşmak için...
Ben geldiğimde de buluşalım ama o zaman bebişlerimiz de kucaklarımızda olu inşallahhh...
Çünkü ben doğumdan sonra İstanbula gideceğim.evi eşim taşıyacak ağustosta

canım bende ılk 3 ay kullandım sadece folık asıt sımdı sadece demır hapı kullanıyorum doktorum bunu hamılelıgımın sonuna kadar kullanacagımı soyledı...

arkadaslar bende akdeniz anemisi cıktı tasıyıcı olarak onun için kan surubu kullanıyorum ve hayatımın sonuna kadarda kullanacakmısım inşallah melegim için bir sorun olmaz bu kansızlık dua edin canlarım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…