2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bebişlerimize saglıklıca kavusuruz
megadeyn ve folik asit hapı kullanıyorum birde arkadaslar

meleğin sağlıkla gelecek inşAllah annesi üzülme sen ..

hoşbulduk canım sağol sen de hoşgeldin
sen ayrıntılı ultrasona girebildin mi canım ne yaptın ?

bende 2.asımı oldum bitti sonunda kızımı 4 haftadır görmüyorum merak ediyorum cnm yaa
inşallah hayırlısı ile 1 hafta sonra dr gidecegim inş iyi seyler söyler :1hug:

bende 2.asımı oldum bitti sonunda kızımı 4 haftadır görmüyorum merak ediyorum cnm yaa
inşallah hayırlısı ile 1 hafta sonra dr gidecegim inş iyi seyler söyler :1hug:

geçmiş olsun aşını da olmuşsun a.s ben aşı olmadım dr. gerek yok dedi iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum bi sorun olmaz inşAllah :bbo:
bebişini göreceksin ne güzel canım iyi haberlerle gelirsin inşAllah ..

yok mervecim yaa sadece ayda 1 kere bebişimi görmek için gidiyorum dr hiçbir tahlil ve diger seyleri yapmadım Allahım yardım etsin inşallah bebişimiz iyidir arkadasım dua et bana cnm

yok mervecim yaa sadece ayda 1 kere bebişimi görmek için gidiyorum dr hiçbir tahlil ve diger seyleri yapmadım Allahım yardım etsin inşallah bebişimiz iyidir arkadasım dua et bana cnm

bebeğin çook iyidir Allah ın izniyle canım..
Allah hepmizin bebeklerine sağlık versin, onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

sagol cnm arkadasım inşallah meleklerimiz saglıklıca gelirler yüzümüzü güldürürler cok özledim simdidem melegimi

amin canım inşAllah
ayy özlenmez mii az da kaldı onlara kavuşmamıza ne güzel yaaa sırnaşık şey
ama şu sıcaklar nasıl geçicek hiç bilemiyorum Allah yardımcımız olsun canım...

amin cnm arkadasım ben cıkıyorum cnm kusuruma bakma kaynanam ile evde yalnızız yanına gitmem gerek misafirler geldi Allaha emanet ol cnm dua ile kib bebişinede annesi :1hug:

selam kızlar naberler bakalımmm ben siteye girmekte zorluk yaşıyorum ya benim pc de sorun var yada herkes bu sorunu yaşıyormu bilmem giriyorum yazı yazamıyorum yada mesaj kutusu görünmüyor bi bakıyorum site atmış beni anlamadım valla her neyse bugün dışardaydım yarım gün alışverişe gittim kardeşimle kızımla bakındım bir iki giysi aldım bebek malzemelerine baktım ama bişii almadım 6 ay dolmadan bişey almak istemiyorumm

Selam kızlar bugün doktora gittim.Bebişim 770 gr olmuş.20 günde iki katı büyümüş oğluşum.Yarın şeker yüklemesi yapılacak.Kan ve idrar tahlilide vericem.Hayırlısı bakalım.a.s.

maşallah canıım...

Ben de cumartesi gideceğim doktora inşallah bana da kilosunu ve boyunu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…