Selam kızlar bugün doktora gittim.Bebişim 770 gr olmuş.20 günde iki katı büyümüş oğluşum.Yarın şeker yüklemesi yapılacak.Kan ve idrar tahlilide vericem.Hayırlısı bakalım.a.s.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:
canımmm bebeişimiz oooo maşallah kocaman olmuşşşşşş
bende yarın gidicem şeker yüklemesi ve tetenoz aşısı yapılacakkkk
bu şeker yüklemesi nasıl bişety napıyorlarlaelaelaelaelae
Günaydın anne adayları..Benim daha doktora gitmeme 3 hafta falan var....Sizde de ara ara karnınızda sertleşme oluyormu?Gerçi bazı siteler ylancı doğum kasılmalarının bu haftada da başlayabileceğini söylüyor.Bende gün içinde bazen oluyor...:uhm:
Bir de bayanlar ben yazın 24 haftaya gricem yani hafta hesabı yapınca6. aya gircem gibi oluyor ama regl tarihimden itibaren 6 ay saydığımda daha ooo 14 gün var siz nasıl hesaplıyosunuz?Ay hesabı mı? hafta hesabı mı?
Günaydın anne adayları..Benim daha doktora gitmeme 3 hafta falan var....Sizde de ara ara karnınızda sertleşme oluyormu?Gerçi bazı siteler ylancı doğum kasılmalarının bu haftada da başlayabileceğini söylüyor.Bende gün içinde bazen oluyor...:uhm:
Bir de bayanlar ben yazın 24 haftaya gricem yani hafta hesabı yapınca6. aya gircem gibi oluyor ama regl tarihimden itibaren 6 ay saydığımda daha ooo 14 gün var siz nasıl hesaplıyosunuz?Ay hesabı mı? hafta hesabı mı?
günaydınn arkadaşlar..umarım herkes iyidir..benim hiç tadım yok bugün boğazımın hali kötü.malum ilaç da içemiyorum.yutkunmakta bile zorluk çekiyorum.grip olsam geçer diyecem ama bu nasıl geçer bilmiyorum.ne yapabilirim tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşalar...
hoşbulduk canım sagol iyiyim sen nasılsın ?
resim ekleme denemesi yapıyorum da :)
bebişimin cicilerini koyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?