2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

sagol canım inşAllah hepimiz bebişlerimize cicilerini güzel günlerde giydiririz ..
her gün öğle yemeğine mi geliyor canım zor olur ya günde iki kere yemek yetiştirmek :)
kolay gelsin..

Mervecim valla hergün geliyo hatta biraz öncede yolladım gitti işine,işi eve çok yakın o yüzden hergün geliyo benimi için çok zor ya,bebek doğunca zaten uzun bi süre ilgilenemeyeceğim kesin o zaman yollarım lokantaya napiyim yemeklemi uğraşcam hergün:icecream:

merhaba kızlar bende yeni gelebildim
aldıklarını iyi günlerde kullansın cnm bebişin bende bu küvetten istiyorum cnm içi kaydırmaz bildiğim kadarıyla nar bebenin sitesinde görmüştük biz.sen nerden nekadara aldın acaba

evet içi kaydırmaz bayağıda büyük hepsiburada dan almıştım 42,5 ytl

Selam kızlar nasılsınız? Bende dün toplantı nedeniyle beylikdüzünden Çayırova tuzlaya gittim, tüm gün sürdü.yine 2 saate yakın sürerek geri işe döndüm.oradan da eve yine servisle 1 saat yol yine mahvoldum ya. akşam erkenden uyumuşum yine.en sevdiğim dizilerimi bile Yaprak dökümü ile Avrupa yakasını yarımyamalak hatırlıyom.

Bu günde pestil gibiyim.Akşam olsa da eve gitsem diyorum.Yalnız yemekten dönerken serindi esiyodu dışarısı...Dün yanıyodu her taraf bugün esiyo ya!!

Kızlar bende de gerilme var ama bunlar gazım olduğundanmış.Zaten önceden de gastrit vardı bende, hamilelikte de reflü demişti başta doktor. İnşallah bebeğim de gazlı olmaz.

Mavii06 selam;
çok iyi senin bebişinde çok büyümüş mmaşallah. Bende 21.haftada 452 gr'dı, 24.haftada 1,5 hafta önde gibi 720 gr dedi.Çok şaşırdım hatta garip gelmişti ama artık bebekler büyüyecekmiş hızla artacakmış yani..Ne güzel ya, 30 cm'e yaklaşmıştı benim kızımın boyu da. Babası da şaşırdı 30 mu? falan deyip eliyle 30 cm'i yaplaya çalıştı.Birden ona da çok büyümüş geldi.
Dün akşam tekmelerini hisseti eşim de ve bana , inan ben senden daha çok ağlayacağım onu gördüğümde dedi.Gözlerim doldu ya...Bi gelsin bıdığımda uyurken bile onu seyretmeyi düşünüyom.Nazae değmesin bebişlerimize, maaşalllahhh

herkese merhabalarrr güzell günlerrr. ben bugünn evdeydimmm ve aşırı derecede enerji doluyumm normalde 2 haftada bir temizlik için kadın alırdımm amann dedimm dogum yapacagım hareketli olmam lazımm kalktım komşumu kahvaltıya çagırdım arkasından temizlige giriştim banyomu yaptımm ve oturdum. bide çenemde bugün çok düşük sanırım. bebişimde sabahtan beri gögüslerimin altına dayanıyorr.arkadaşlar benim karnımdada sürekli gerginlikler oluyor gün içerisinde yoruldugumuzdan oluyor bence. umarım herkes iyidirrr.

24.haftada 1,5 hafta önde gibi 720 gr dedi.Çok şaşırdım hatta garip gelmişti ama artık bebekler büyüyecekmiş hızla artacakmış yani..Ne güzel ya, 30 cm'e yaklaşmıştı benim kızımın boyu da. Babası da şaşırdı 30 mu? falan deyip eliyle 30 cm'i yaplaya çalıştı.Birden ona da çok büyümüş geldi.
Dün akşam tekmelerini hisseti eşim de ve bana , inan ben senden daha çok ağlayacağım onu gördüğümde dedi.Gözlerim doldu ya...Bi gelsin bıdığımda uyurken bile onu seyretmeyi düşünüyom.Nazae değmesin bebişlerimize, maaşalllahhh[/QUOTE]

BENDE DÜN 24.HAFTADA GİTTİM 25+5 ÇIKTI BOYU 33 CM AĞIRLIĞIDA 700 GR OLMUŞ ARTIK HIZLA BÜYÜYO BEBİŞLERİMİZ NE GÜZEL ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLAH.

ooo aslı gelmiş aslı gelmiş :)))
kız yorma kendini öle boşver işi fln çok yüklenme kendine
gerginlik sanırım hepimizde var canım normal sanıyorum

Gundogdus selam;

Ayy ne güzel ya senin de büyümüş bebişin ya...:dance::dance:Valla Ayın 14'ünde tekrar gideceğim doktora iple çekiyorum bebeğimi görmek için. Allah hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

slm kızlar herkes ıyıdır ınsallah ben pek ıyı degılım gece sıcaktan yapıs yapıs oluyorum saat 4 ttu hala uyumamıstım.esımde yanımda mısıl mısıl uyuyunca ıyıce sınır oluyor ınsan:)))kıskanıyormuyum ne:))sabah karsı dalmısım...
ay allah hepımıze yardım etsın..kızlar bence alıstırma yapıyoruz uykusuz gecelere hazırlık alıstırması:)
bu arada ben sıze bırsey sorcam..bakıyorum 21.haftada kontrole gıdenler 3 hafta sonra tekrar gıtmıs 24.haftada..benım muaynelerım 4 5 haftada bır sımdılık oluyor.cok mu gec acaba dedım??sızler kac haftada bır gıdıyorsunuz arkadaslar??

Eşime geceleri ben de sinir oluyorum, horul horul uyuyor... Ben zaten uyumakta zorlanıyorum bir de onun horlamaları var ya, bir tane vurasım geliyor :)

Doktor muayenenin geç olması normal henüz. Benimkisi riskli hamilelik olduğu halde 1 ay arayla gidiyorum. 32. haftadan sonra ayda 2'ye çıkacaktır muayeneler.

merhaba duygucum bende ayda bir gidiyorum takılmana gerek yok muayene sıklığına cnm her drun tedavisi görüşü farklı bazı arkadaşlarım 1,5 ayda bir gidiyor.

ıyı o zaman sevındım kızlar cunku ben 5 haftada bır gıdıyorum .sorun yok o zaman:))

Bende 5 haftada bir gidiyorum duygu dr.un gerekli görmediği taktirde daha sık gitmeye gerek yok bence,bi dahakine 26.haftamda gidicem inşallah..

Evet bende 21.haftada gittim kendi doktoruma muayene, 24.haftada ise ayrıntılı vardı başka bi radyoloji uzmanı yaptı , orada da tekrar görüp bilgi sahibi olabildim.Şimdi kendi doktoruma 27.haftada gideceğim.şeker yüklemesi için o da. Herhangi bi sorun yoksa ayda bir çağırıyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…