Kızlar benim rahmimde hassasiyet ve sızı var....Offf...Çok korktum dr u aradım bebeğin hareketlerine karşı hassasiyet artmıştır diyor ama ben erken doğumkasılmasıysa diye endişe ediyorum..
sorma canım ya benimde kafam karışıyor bu konuda bazen ben 23 nhaftalığım deyince millet yani kaç ay diyor haddeeeee hesapla bakalım hicran olayı şuan 5 ay 1 haftalığım yanii son adetinden hesaplıyorsun canım aynen normlide bu zaten 41 hafta sürüyorya gebelik ona göre hesaplıyorsun işte :)a.s.Günaydın anne adayları..Benim daha doktora gitmeme 3 hafta falan var....Sizde de ara ara karnınızda sertleşme oluyormu?Gerçi bazı siteler ylancı doğum kasılmalarının bu haftada da başlayabileceğini söylüyor.Bende gün içinde bazen oluyor...:uhm:
Bir de bayanlar ben yazın 24 haftaya gricem yani hafta hesabı yapınca6. aya gircem gibi oluyor ama regl tarihimden itibaren 6 ay saydığımda daha ooo 14 gün var siz nasıl hesaplıyosunuz?Ay hesabı mı? hafta hesabı mı?
sedacım h.g. ,bir ayda 4 hafta vardır denir ama aslında bazı aylar 4 haftadan fazladır o yüzden 24 hafta olduğumuzda tam olarak 6 aylık olmuyoruz
24*7 =168 günlük yani
168/30=5.6 aylık yani tam olarak 6 aylık olmuyor canım
böyle hesaplayabilirsin
Aslı canım izin konusuna baktın mı????
Saçlarım felaket olduuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlama
kızlar ya bişii sorcam ben hamişlik öncesi çook sessiz uyrdum nefes aldığım duyulmazdı bile yani eşim aksine çok horladığından kızardım ona uyurken dürterdim onu hep rahatsız oluyom diye 1 aydır şimdi horluyosun diyorlar bana sizdede oldumu ben sırt üstü yatınca nefesim daralıyor normalde gece noluyorsa uykumda baya baya horluyormuşum yawwwww :))
Aslı canım izin konusuna baktın mı????
Saçlarım felaket olduuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlama
kızlar ya bişii sorcam ben hamişlik öncesi çook sessiz uyrdum nefes aldığım duyulmazdı bile yani eşim aksine çok horladığından kızardım ona uyurken dürterdim onu hep rahatsız oluyom diye 1 aydır şimdi horluyosun diyorlar bana sizdede oldumu ben sırt üstü yatınca nefesim daralıyor normalde gece noluyorsa uykumda baya baya horluyormuşum yawwwww :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?