2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ah o horlama yokmu nasıl sınır oluyor ınsan bırde uyku tutmayınca tam oluyor:)bende aynı dertten muzdarıbım vala..ama napıcan ıste:))

Kızlar sizin tansiyonlar nasıl?
Benim çok düşük, eskidende öyleydi. 9-5 genelde, ama geçen tetanoz aşısını sağlık ocağında vurdururken hemşireler ölçtüğünde 8-4'tü. Hemşire hatta şaşırdı, iyimisin uzan falan dedi. Yok işten geldim, yorgun ve açım ondandır dedim :)

Genelde böyle gidiyo.Galiba düşük olması iyiymiş.Yüksek olunca sezaryene alınıyomuş.İnşallah hep normal gider.Sizin nasıl gidiyo?

Benim tansiyonum 11-6'ydı, hamileliğin başıından beriyse 12-8 gibi gidiyor. Yüksek tansiyon hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor.

Kızlar benim rahmimde hassasiyet ve sızı var....Offf...Çok korktum dr u aradım bebeğin hareketlerine karşı hassasiyet artmıştır diyor ama ben erken doğumkasılmasıysa diye endişe ediyorum..

Kızlar benim rahmimde hassasiyet ve sızı var....Offf...Çok korktum dr u aradım bebeğin hareketlerine karşı hassasiyet artmıştır diyor ama ben erken doğumkasılmasıysa diye endişe ediyorum..

canım bence oyle kotu seylerı aklına getırme,hepımızın ara sıra kasık agrıları oluyor uzun surmedıgı ve cok sık olmadıgı surece normamıs..allah hepımızın meleklerını korusun..

sorma canım ya benimde kafam karışıyor bu konuda bazen ben 23 nhaftalığım deyince millet yani kaç ay diyor haddeeeee hesapla bakalım hicran olayı şuan 5 ay 1 haftalığım yanii son adetinden hesaplıyorsun canım aynen normlide bu zaten 41 hafta sürüyorya gebelik ona göre hesaplıyorsun işte :)a.s.

evet canım aynen öle 26 hafta dolunca 6 ay oluyor

Kızlar iyi akşamlar herkesee...

Kasılmalar bende de oluyor bence bebişler kasılıyor,genleşiyor gibi keliyor bana rahim içinde..
hani uykudan kalkınca şöyle geriniriz ya öyle,hemen hemen hergün oluyor,hiç doğum kasılması olarak düşünmemiştim ben,doktoruma sormadım bile,yaa kötü şey getirmeyin aklınıza öyle,ne doğumuu,,inşallah vaktinde gelecek hepimizin kuzuları.

Bu arada saçımı kestireyim dedim kuaför milleti işte,kesim lafını duydu yaa,allaaahh kırptı da kırptı beni,biraz kısalsın yaz geldi dedim ama çok kısalttı hem de hiç istemediğim kırpık kırpık bir model tatlicadiarzuben fönsüz hiç şekil veremem bu saça,fönlü de bişeye benzemedi zaten...Çok sinirlendim geldim eve ağladım,bunalımdayım yaaa...senağlama

kızlar ya bişii sorcam ben hamişlik öncesi çook sessiz uyrdum nefes aldığım duyulmazdı bile yani eşim aksine çok horladığından kızardım ona uyurken dürterdim onu hep rahatsız oluyom diye 1 aydır şimdi horluyosun diyorlar bana sizdede oldumu ben sırt üstü yatınca nefesim daralıyor normalde gece noluyorsa uykumda baya baya horluyormuşum yawwwww :))

e hadi herkese iyi akşamlar bu akşam sitede bana iltimas geçti galiba atmadı beniii pc me bir bakım yapayım ben bende bir sorun var galibaaa

herkese iyi akşamlarr. gül canımcımm kendini üzmee öylede güzel olmuşsun hem yaz sıcagında rahat edersin kısa saçla.benim saçlarda uzun sorma canım bende kestirmek istiyorum ama eşim uzun saç seviyor bende sürekli topluyorum artık. bu arada canım sen dogumdan sonra mı geleceksin istbula.
sanırım kimsecikler yokk.

hicran canım hoşgeldinn. bilmiyorumki canımm ama ben uyudummu rahat uyuyorum uykum agır biraz sadece kramp girdiginde uyanıyorum yoksa nefes almamda bir problem yok sanırım. eşiminde uykusu agır oldugu için şimdi sordum ben horluyormuyum dedim bilmiyorum diyorr. :)

Aslı canım izin konusuna baktın mı????

Saçlarım felaket olduuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlama

günaydın kızlar :dance::dance:

Nasılsınız bakalım, sabah şerifleriniz hayır olsun. İnşallah bugün güzel olur ve haftasonu tabii. Dün çok serindi. Tabii sıcaklar bizim için iyi değil ama, soğuk oluncada gezilmiyor ya..

Gülcüm bende istiyorum saçlarımı kestirmek, rapunzel gibi oldum ve çok kırıklarım var. Ama işte hurafe falan kestirme diyolar. Onları pek düşünmüyorum ama ağbimin 9 Ağustosta düğünü var. Onu bi atlatayım ondan sonra bende kestireceğim. Ama takma kafana ya, kökü bizde nasıl olsa uzar çar çabuk. Taç falan toka ile jöleleyip şekil falan vermeye çalış. Sen anlamadan uzar zaten canım ya.

Bu arada geçende de yazmıştım, İstanbula ne tarafa geleceğiniz belli mi? Geliriz yahu yardıma...:dance:

Sırt üstü yatınca nefesinin daralması normal. Hamilelikte belli bir aydan sonra sırt üstü kesinlikle yatmaman lazım. En iyi yatış şekli sol yan taraf. Sırt üstü yattığında bebeğe giden damarların üzerine yük biniyor ve hem nefessiz kalırsın, hem fenalaşabilirsin hem de bebek rahatsız olur. Sol yan tarafına yatarsan nefes almada zorluk çekmediğin gibi, hem miden rahat eder, hem vücudundaki kan dolaşımı daha iyi olur, hem gündüzden tutulan suyu atmak daha kolaylaşır. Özetle hamilelikte 2 yana yatman lazım ( sırt üstü ve yüz üstü yatamazsın) ama özellikle sol yana yatman daha da iyi olur...

Aslı canım izin konusuna baktın mı????

Saçlarım felaket olduuuuuuuuuuuuuuuuuusenağlama

Kuaföre sırf bu yüzden gitmiyorum artık, kendi saçımı kendim kesiyorum, kötü olursa ya da beğenmezsem de kızacak kimse olmadığından dert etmiyorum. Geçen yaz uzun saçlarımın ucundan alsın diye kocama rica ettim, tüm saçımı kulaklarımın altından kesti!!! klava: Ama ona da kızamadım... Benim zorum kuaförlerle işte!

Ama bence güzel olmuşsundur, kendini üzme, saçlara ilk günler şekil vermek zor oluyor ama bir kaç denemeden sonra sana en çok yakışan modeli bulacağından eminim. Sürekli fön çektirmek biraz zor oluyor, ben o yüzden saç düzleştirici kullanıyorum ve çok memnunum. Sana da tavsiye ederim.

Bence kendini üzme saçların için, uzuyor sonunda, hem hemilelikte daha çabuk uzuyormuş, öyle diyor tüm siteler. Güle güle uzat saçlarını a.s.

Kızlar bende eskiden bildiğim ,çok yorgun olduğumda konuşurmuşum çok nadir horlardım heralde.ama horlamıyorum diye biliyorum.Eşim geçenlerde bana da dedi, horluyorsun diye. Bende utandım biraz bu aralar çok yoruluyorum işte de evde de .Mecbur biraz toplamaya ,yerleştimeye çalışıyorum.Biraz tadilat da yapıldı. Heralde o zamanlar horladım :roflol:
Ayy çok komik ama ya , nasıldım acaba...Ayyy harbi ağırlaştık ama artık ya, akşamları ben çok çabuk yamuluyorum.21.30 oldu mu başlıyorum uyumaya...
Allah hayırlı hamilelikler, doğumlar nasip etsin ..

Canım bende de homurtu başlamış, bu haftalarda yatınca diaframa baskı yaptığı için normalmiş gebelerin bir kısmında görülüyor.

Ben dün akşam kötü bir gece geçirdim resmen sancılandım 10 dk bir, kayınvaldelerdeydik orada hep ağladım.Geç saatti dr u da aramadım.Bu gece doğururum sandım.Ama hala doğurmamışım..Ne bu şimdi??Geçti ağrılarım, doğum sancısı olsa artarak devamederdi...Bu neydi peki?Asbım çok bozuktu dün gece, inşallah bir dahaolmaz.Bugün doktora gideceğim eğer bulursam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…