Canım bende de homurtu başlamış, bu haftalarda yatınca diaframa baskı yaptığı için normalmiş gebelerin bir kısmında görülüyor.
Ben dün akşam kötü bir gece geçirdim resmen sancılandım 10 dk bir, kayınvaldelerdeydik orada hep ağladım.Geç saatti dr u da aramadım.Bu gece doğururum sandım.Ama hala doğurmamışım..Ne bu şimdi??Geçti ağrılarım, doğum sancısı olsa artarak devamederdi...Bu neydi peki?Asbım çok bozuktu dün gece, inşallah bir dahaolmaz.Bugün doktora gideceğim eğer bulursam...
bu akşam saat 6 da doktora gideceğim bakalım kızım kaç kilo olmuş....çok heyecanlıyım..
Günaydın kızlarrr
Ne güzel kızlarr hep kocişler mi horullll horulll uyuyacaklar yanımızda şimdi sıra bizde :enbuyukkk:
Bride canım bencede ihmal etme bugün bir dr a görün... Benim de arada sancım oluyor ama gaz sancısı.. :sm_confused:
:teytey::teytey: Hadi kızlar sayfa çok ağırlaştı.. el birliğiyle güzel sohbetlerimize kaldığımız yerden devam edip sayfayı canlandıralım.. :teytey::dance:
Bu arada pazartesi dr randevum var.. inş güzel haberlerle döneceğim..
Ben bir ay da 3 kilo almışım.. Nasıl oldu hiç anlamadım.. Bakalım dr um ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?