- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
haydiii kıs cansuuu geç halayın başınaa sırayla uyandıralım hamişlerii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu bölee sayfaa iicene boşlandı yaniiiklava:
hadeeeee cansuuuu:teytey:
costum yıne dalgalanıyorum beeennn yeni yeni sevdalanıyorummm beeeeeeeennnn:teytey:
hayde lililililililili yaarrr haydelililililililili yaarrrr
ooooohhh pınar başı vurma vırma yar yar yar yar yar yandım aman
yavrusunu sinek kapmış leylilm leylim amaaannn:teytey:
hobaaaaa haydin halayaaaaaaa:teytey::dance::teytey::dance:
:roflol::sm_cool:
Hoşgeldin canım..Horlayanlar için ne kadar güzel aslında..Ben uyuyamadığım için horlayamıyorum da :)) Bu arealar gaz sancısı bana da çokgirmaya başladı...Kasılmalarda olabilirmiş artık rahim kendini hazırlıyormuş..Antreman yapıyormuş :)Tabi sıklığı ve şiddeti önemli...Sen de inş. güzel haberlerele döneceksin..Ben de genelde ayda 2 kilo alıyorum doktorum çok iyi gidiyorsun diyor ama bilmiyorum...Bakalım senin ki ne diyecek?
Kızlar bebişlerinize yatak aldını mı? Oda mı yapacaksınız hemen yoksa önce yanınıza mı yatak alacaksınız?
tamam seren cim geçtim halayın başına...
:teytey:hayde lilililiiiiiii
Hadi kızlar sizde halayaaa:dance::teytey:
ben oda yapmayı planlıyorum ama hazıran sonu temmuz bası almayı dusunuyoruz.bırde arastırıyorum ızmırde fıatlar cok ucuk cunku...[/tecrübeli anne adaylarına bana odayı 1 yaşında yap dediler ben oyun parkı oluyor ya yatak gibi kullanılan ondan aldım,içine yatağını yorganını nevresim takımını battaniyelerini falan...ama çok güzel bir odası olsun da istiyorum :))
Kızlar bebişlerinize yatak aldını mı? Oda mı yapacaksınız hemen yoksa önce yanınıza mı yatak alacaksınız?
bu kızlar beni görmüyo ya galiba koskoca hamişi neyse bende halaya gireyim bari
mardin kapı şen olur lelelelelele canım tey tey teyyyyyyyyyyyyyy
:teytey::dance::dance::dance::dance:
günaydın herkesee
nasılsınız arkadaşlar
seda geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşAllah böyle sancılar canım..
canım benim evimde bir çalışma odası gibi odam vardı.onu boşaltıyorum.. Beyaz şifonyerim ve iki kapılı dolabımda var.. O yüzden oda takımı almayacağım bebişe..
Haftasonu e-bebek ve ikea ya gitmek istiyorum.. ikea da beyaz 198 ytl ye güzel beni idare edebilecek bir bebek yatağı gördüm.. onu inceleyeceğim..
Bebek de 5 ay yatak odasında bizimle kalacak. sonra diğer odaya geçecek..
gülşah hoşgeldin canım nasılsın ?
izmirgüzeli son adet tarihini ve bebeğinin muhtemel doğum tarihini ve cinsiyetini yazarsan ben yapmaya çalışayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?