2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar bebişlerinize yatak aldını mı? Oda mı yapacaksınız hemen yoksa önce yanınıza mı yatak alacaksınız?

canım belkı bebek odası oncelerı gereksız olucak ama ılk cocuk ve ınsan ıster ıstemez ozenıyor,benım butun arkadaslarım yaptı bebek odası onun ıcın bende onlardan gorup cok ozendım acıkcası..:teytey:

onun ıcın yapıcammm bebısıme
yatmasada onun bır odası olsun ıstıyorum soyle seker seker rengarenk,kapı susude ıstıyorum oglumun odası yazan soyle mavıs mavıs:)))

ben doktoruma sordum kısa süreli yatmalarda sorun yok dedi kısa süreden kastı mesela ultrasona gidiyoruz sırt üstü yatıyoruz ya o kadar süreymiş....korkma yani..

Seren bilmediğinde yok valla helal

ayyy google.com saolsun bacımm yazıp ordan buluyorumm:roflol::roflol:
ay valla havalarda bölee oynayasım geldi yaaa:dance:
haftaya düğün var artık orda döktürürüm kurtları ooooooooohhhh:dance::teytey:
kızlar ben beşik aldım daha dogrusu yengecim verdi saolsun 6. aya kadar yanımızda yatacak sonra baska odada yatmasına gonlum razı gelırse baska oda yaparız ama hep yanımda uyusun kuzucuuuuuummmmmmm:1hug: koklaya koklaya uyuyalım valla yaa
askerlık çagına kadar yanımızdan ayırmazmışız:roflol::roflol: ayy zavallı oğlumun benden cekecegı var:roflol:

Kız bende sana yazmıştım iyiyim canım napalım işte hergün aynı,dün benim rahmimdede bi sızı vardı korktum açıkçası ama dinlenince geçti,çokmu ayakta kalıyorum acaba ondanmıki

sagol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum üşütmüşüm boğazım ağrıyo midem kötü burnum da akıyo kafamçokkarıştı ama bebiş kıpır kıpır
geçmiş olsun evet canım fazla ayakta kalınca bana da oluyo hatta ayağımı yere basarken kramp giriyo çok yormamamız lazım kendimizi canım.

ben de özenyorum valal sırf kendim için yapacağım galiba :)) ama oda boşaltmam gerek çok zor geliyor şuan...o yüzden park yatak aldım kısmetse doğsun sonrasında odalara bakacağım...

:sm_cool::sm_cool:ay seren ben bıle costum kıızz:teytey::teytey:

valla cok yasa emı cok guldurdun benı allahta senı guldursun:roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinn cumlemizii :1hug:
hadi kalk sende oyna kıs hamişiz bak neguzel biz oynamıcazda kım oynayacak dimi ama:dance::dance::teytey:

kızlar hamişlikte bitkilere dikkat
okuyunuzz....

Kereviz tohumu ve yağı (Apium graveolens) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Papatya yağı Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak papatya çayı içilebilir.
Tarçın (Cinnamomum zeylanicum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çuha Çiçeği(Primula veris) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Rezene ve rezene yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çemenotu (Trigonella foenum-graecum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarımsak(Allium sativa) Yüksek miktarlarda tüketilmesi mşde yanmasına neden olabileceği gibi emzirme döneminde süte kendine özgü kokusunu verebilir.
Yasemin yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır.
Kore Ginsengi (Panax ginseng) Yüksek dozlarda alınması kız bebekte erkeklik hormonlarının yükselmesine neden olabilir.
Lavanta (Lavendula argustifolia) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Meyankökü (Glycyrrhiza glabra) Yüksek dozlarda kan basıncını arttırabilir.
Yaban kerevizi (Levisticum officinale) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Mercanköşk, keklik otu (Origanum vulgare) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarısakız, mür (Commiphora molmol) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Maydonoz (Petroselinum crispum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı ve fetusu irrite edici etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Nane yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak kuru nane ya da nane yaprağı yemeklerde kullanılabilir. nane yağı ise kullanılmamalıdır.
Ahududu yaprağı ve çayı (Rubus idaeus) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır. Doğumu kolaylaştırmak için kullanılabilir.
Ravent kökü(Rheum palmatum) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Biberiye ve biberiye yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Safran (Crocus sativa) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Adaçayı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sinameki (Senna alexandrina) Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Siyah çay(Camellia sinensis) Fazla miktarda alınması çarpıntıya neden olabilir.
Kekik yağı (Thymus vulgaris) Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi olabilir ancak kuru kekik yemeklerde kullanılabilir.
Mine çiçeği (Verbene officinalis) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Alıntıdır.

Geçmiş olsun canım ya üzüldüm havalar çok berbat çarşamba acaip sıcaktı mesela dünde o kadar serindi insan üşütüyo sende bolbol dinlen canım..Bu arada gerçekten artık ayakta kalınca böyle ağrılar giriyo eşimede bişey söyleyemiyorum çünkü çok pimpirikli basit bi ağrıyı bile sorun ediyo kendi kendime herşeye katlanıyorum valla:1hug:

aynen benimki de çok pimpirikli ama hamilelikten önce de öyleydi..yanında öksüremiyorum bile :))

sagol canım haklısın hava bi çok sıcak bi serinvücut da dengesini şaşırıyo valla
eşlerimiz bizden telaşlı yaa bebekler doğunca nasıl olacaklar kim bilir naniknanik bizim pabucumuz dama atılmasın da :roflol:

Özdecan.merve valla benim eşim bi ayrı pimpirikli,bi dükkana gidiyoruz tezgahtarları bile sorularıyla canlarından bezdiriyo:roflol:,diyorum onada şu ana kadar sana nasıl tahammül ettim iyiki çıldırmamışım diyorum :sm_cool:inşallah oğlum bu konularda bana benzer çünkü ben eşime göre çok rahatım oğlumunda öyle olmasını çok isterim,napiyim zor filan ama eşim işte seviyorum uleeennn:roflol::sm_cool:

canım son adet tarihim 15 aralık tahmini doğum tarihi 22 eylül ama cinsiyetini bende bilmiyorum dr. gidemedim daha onu haftaya söylesem olurmu

sen bir de eşlerimizi bebişler doğunca düşün...ne sinir edecekler bizi....:)))

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance::dance:
nasılsınız bakalımmmmm
biz bugün iyiyiz, bakıyorum halay malay oooooohhh:teytey:
ben de sabaha karşı çok uyanıyorummm ama yapacak bişi yokkk tabi kuzular iyi olsun daaaaaaa lülülülülülü

tamam canım cinsiyetini öğrenince rengini değiştiririz istersen.. beğenirsin umarım..
aşağıdaki linki kontrol panelindeki detay bilgilerini düzenle butonundan en alttaki doğum kilo çizelgesi yazan yere yapıştıracaksın..

http://bd.lilypie.com/ffdlp3.png

:roflol: ayy canım senin işin daha zormuş cidden ama napalım eşlerimiz işte aldık bi kere katlanıyoruz sırnaşık şey :teselli:

ooooooooooo seren hanımmmmmmmmm
bi de dayak mı atıyosun sennnn:mymeka:
gelmediğin günlere say :dilcikar:

:mymeka:nerdesin bakem sen heee
işkolik
seni cokmu yoruyolarr yuksamm:çok üzgünüm: ah ah kıyamaammmm:çok üzgünüm:

ama kaytarma çalış eferin:mymeka:
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…