Kızlar bebişlerinize yatak aldını mı? Oda mı yapacaksınız hemen yoksa önce yanınıza mı yatak alacaksınız?
Kızlar hepinize güzel bir gün dilerim,nasılsınız bakalım,Sedacım aman ihmal etme bitanem hemen dr.a görün ara sıra kasılmaları bende yaşıyorum mesela dün eşimle gezmeye çıkmıştık rahmime resmen sızı şeklinde ağrı girdi bilmiyorum inşallah hiçbirimize kötü bişey olmadan vaktinde zamanında Allah ım meleklerimizi bize nasip eylesin,bu arada ben yattığımda hep sol pozisyonda uyuyorum ama sonra bi bakmışım sırt üsti yatmışım düzeltiyorum ama hem sırtım ağrıyor hemde bebeğim için endişeleniyorum,bilmeden yatınca bişey olmaz heralde dimi
Seren bilmediğinde yok valla helal
Kız bende sana yazmıştım iyiyim canım napalım işte hergün aynı,dün benim rahmimdede bi sızı vardı korktum açıkçası ama dinlenince geçti,çokmu ayakta kalıyorum acaba ondanmıki
canım belkı bebek odası oncelerı gereksız olucak ama ılk cocuk ve ınsan ıster ıstemez ozenıyor,benım butun arkadaslarım yaptı bebek odası onun ıcın bende onlardan gorup cok ozendım acıkcası..:teytey:
onun ıcın yapıcammm bebısıme
yatmasada onun bır odası olsun ıstıyorum soyle seker seker rengarenk,kapı susude ıstıyorum oglumun odası yazan soyle mavıs mavıs:)))
:sm_cool::sm_cool:ay seren ben bıle costum kıızz:teytey::teytey:
valla cok yasa emı cok guldurdun benı allahta senı guldursun:roflol:
sagol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum üşütmüşüm boğazım ağrıyo midem kötü burnum da akıyo kafamçokkarıştı ama bebiş kıpır kıpır
geçmiş olsun evet canım fazla ayakta kalınca bana da oluyo hatta ayağımı yere basarken kramp giriyo çok yormamamız lazım kendimizi canım.
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm havalar çok berbat çarşamba acaip sıcaktı mesela dünde o kadar serindi insan üşütüyo sende bolbol dinlen canım..Bu arada gerçekten artık ayakta kalınca böyle ağrılar giriyo eşimede bişey söyleyemiyorum çünkü çok pimpirikli basit bi ağrıyı bile sorun ediyo kendi kendime herşeye katlanıyorum valla:1hug:
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm havalar çok berbat çarşamba acaip sıcaktı mesela dünde o kadar serindi insan üşütüyo sende bolbol dinlen canım..Bu arada gerçekten artık ayakta kalınca böyle ağrılar giriyo eşimede bişey söyleyemiyorum çünkü çok pimpirikli basit bi ağrıyı bile sorun ediyo kendi kendime herşeye katlanıyorum valla:1hug:
Özdecan.merve valla benim eşim bi ayrı pimpirikli,bi dükkana gidiyoruz tezgahtarları bile sorularıyla canlarından bezdiriyo:roflol:,diyorum onada şu ana kadar sana nasıl tahammül ettim iyiki çıldırmamışım diyorum :sm_cool:inşallah oğlum bu konularda bana benzer çünkü ben eşime göre çok rahatım oğlumunda öyle olmasını çok isterim,napiyim zor filan ama eşim işte seviyorum uleeennn:roflol::sm_cool:
herkesler yemeğe mi çıktı?halay başı nereedesin?halay ekibini alıp site dışına mı gittin yoksa.........
Özdecan.merve valla benim eşim bi ayrı pimpirikli,bi dükkana gidiyoruz tezgahtarları bile sorularıyla canlarından bezdiriyo:roflol:,diyorum onada şu ana kadar sana nasıl tahammül ettim iyiki çıldırmamışım diyorum :sm_cool:inşallah oğlum bu konularda bana benzer çünkü ben eşime göre çok rahatım oğlumunda öyle olmasını çok isterim,napiyim zor filan ama eşim işte seviyorum uleeennn:roflol::sm_cool:
ooooooooooo seren hanımmmmmmmmm
bi de dayak mı atıyosun sennnn:mymeka:
gelmediğin günlere say :dilcikar:
sen bir de eşlerimizi bebişler doğunca düşün...ne sinir edecekler bizi....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?