2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

biz de oda almayacaktık çucuğa amaaaa kociş mağazaları geze geze heveslenmeye başladı şimdi duvar kağıdı bile düşünüyor:roflol::roflol:
yaw kızlar kaç tane body almalıyız sizce :bbo:

ben de özenyorum valal sırf kendim için yapacağım galiba :)) ama oda boşaltmam gerek çok zor geliyor şuan...o yüzden park yatak aldım kısmetse doğsun sonrasında odalara bakacağım...

aynen canım bende kendım ıcın yapıyorum galıbasırnaşık şey

kuzenımde ozendı oda yaptı oglu sımdı 4 yasında daha 6 7 aydır yatıyor yatagında odasında.kuzenım 3.5 sene sadece dolabını ve sıfonyerını kullandım dıyor ama olsun beee seker seker renkler cok guzel olcak bence

bu arada kızlar sıze bırsey sorcam yaaa gece yatarken ne gıyıyorsunuz ben bır kac kere pamuklu elbıse gıymeyı denedım bacaklarım bırbırıne deyınce sınır oluyorum.onun ıcın hala pıjama gıbı bırsey gıyıyorum bu seferde pişiyorumsenağlama
yastık koyuyorum karnımın altına bır tane bacaklarımın arasına koyayım dıyorum bu sefer esıme yatcak yer kalmıyor zaten garıbım el kadar yerde yatıyor:roflol:
zaten bır gece güm dıye bır ses eşim yerde olcak kesın:roflol:

arkadaslar inşallah bende kızım için park yatak almayı düsünüyorum en iyisi benim için simdilik :teytey:
kıyafetlerinide inşallah 1 ay sonra almaya baslayacagım :dance:

hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın bende takvim yapmaya çalışıyorum ama olmadı yav sağolsun minikanniş yardım etti ama ben beceriksizim herhalde

canım o dediğinde yere işte kopyala diyorum oraya geliyorum sağ taıklıyorum yapıştır aktif değil

linki seçili hale getir önce canım sonra kopyala butonu çıkıyo..
onu da kilo-doğum takip yazan yere yapıştıracaksın sonra da değişiklikleri kayıt et diyeceksin canım..

seçili hale getir demende kasıt onu mauseyle komple alıyorum koyu mavi oluyo demi sonra sağ tıklıyorum kopyala diyorum sonra o dediğin yere gelir sağ tıklıyorum yapıştır aktif değil sadece sil ve tümünü seç aktif

Kızlar selamlar herkesee....

Seren görünmüyordun canımcım kaç gündür,geldiğin belli olmuş valla,halaya başlamışınız hemen.
Benim okulum çok yoğun fazla takılamıyorum bu aralar hep yorgun geliyorum eve..

Nuraycım İstanbulda Leventte oturacağım büyük ihtimalle ama daha kesin değil tabii...

evet canım..
hım ben de aynı linki alıp kendi profilime denedim yapıştır aktif yapıştırabildim ben ..
anlamadım sorun neden olduğunu ?

neyse canım sağlık olsun ilgin için tşk. bu arada hastamışsın çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş.

İyiyim Mervecim...
Sİz napıyosunuz takvim yapmaya mı çalışıyorsunuz??

Ben hafta sonu annemlere gideceğim,yarın şeker testi yapılacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…