2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

serencım ınanırmısın bende sımdı aynı sıteyı gezıyordum:)))evet bencede yoga cok faydalı arkadaslar..bırde bazı muzık marketlerde cd lerıde satılıyormus.aslında alıp evdede yapabılırız...

hadi yaa hamiş hamişi hissedermiş demekki:teytey:
valla ben başladım bıle yapmaya:roflol: işyerinde eller yukarı ayaklar parmak ucunda yapıyorum bilee ayyyyyy çok zevkli kısss:icecream::dance:

bırde ısyerınde yapıyon heee alemsın kız vallaa tebrık ederım senı bu ne enerjı masallah:roflol::roflol:

bırde ısyerınde yapıyon heee alemsın kız vallaa tebrık ederım senı bu ne enerjı masallah:roflol::roflol:

ayy napam anacım canım sıkılıyo işlerıde bıtırdım patroncuguda yolladım basladım calısmalaraa:roflol:
valla benmii cocugu cocukmu beni taşıyo anlayamadım:roflol:
ınan bazen hamıle oldugumu unutuyorum hatta ben ılk gunden berı hamıle gıbı davranamadım hıc hep hızlıydım suandada hızlıyım bıraz cabuk yoruluyorum okadarsırnaşık şey
sen evdemısın pekı
bankacı yazıyor ama:uhm: ordan nasıl gırebılıyorsun nete:icecream:

canım bende aynı senın gıbıyım enerjı patlaması var bende:roflol:esım delı oluyor ben onden yuruyorum o arkadan gelıyordu daha dune kadar:)1 ay oncesıne kadar acaba ben hamıle degılımde kılomu alıyorum dıyordum ama artık karnım baya sıstı:sm_cool:

ne oturmama bakıyorum ne kalkmama hayatımda pek bırsey degısmedı...uykusuzluk dısında...

canım ben bankada calısıyordum ayrıldım hamıle kalmadan once esım ıstemedı..uye oldugumda halabankada calısıyordum oyle kaldı ıste...evde oturmak cok zor cunku tam 10 sene calıstıktan sonra evde oturuyorum:1closedeyes:

gercı tam zamanında bırakmısım sımdı hamıle arkadaslarımdan duyuyorum cok zor calısırken hamılelık burdada yazıyorlar ama bebısım bıraz buyusun ınsallah yıne calısmak ıstıyorum:)

evet cnm yaa hamişken calısmak cok zor valla
oh evdesın ıstedıgın saatte yat kalk oglen yat ıstersen otur tv ac kım karısırkii:dilcikar:
ama calısınca ole degıl işte patronun gozunun ıcıne bakıyorsun aman gıtsınde bi yoga yapım diye:roflol::roflol: patron gıttımı ooohhh keyfıme dıyecek yok valla orgumude oruyorum yogamıda yapıyorum hatta arada yatıyorum bılee:sm_cool:
ama benım gıbı rahat olamayanlarda var allah onlara yardım etsın asılll:asigim:

anaa kımsecıkler yok valla goruyosun dımı duygucum bzden baska sıteye sahıp cıkan yookk:dilcikar:

nerdesinizz hamiişleerrrrrklava:

anaa kımsecıkler yok valla goruyosun dımı duygucum bzden baska sıteye sahıp cıkan yookk:dilcikar:

nerdesinizz hamiişleerrrrrklava:

valla oyle canım:)bu arada sen ne ıs yapıyorsun?
evde olmak guzel ama bazen ınsan sıkılıyor havalar sıcak hıcbırsey yapılmıyor
ama guzel taraflarıda mesela sımdı ben burda sosyete pazarına gezmeye gıtcemsırnaşık şey

allah calısan arkadaslarımın yardımcısı olsun ınsallah...

aminnnnnnnn canım sağolasınnnn
öffff valla bel ağrısından zaten fenalığım geliyo geliyo gidiyooo benneyaptımki

ohhh gıt bakalımmm bebiş ıcın belkı guzel bişiler bulursunsırnaşık şey
cnm ben grafkerım b.sayarda cizim yapıyorum yanii
ama buaralar işler durgun valla:uhm:
agustos sonuda işten ayrılıyorum artık calısmam herhalde yada bebiş bıraz buyugunce belkı calısırım CADIARZU

canım o sabahtan doktora gitti ,zaten bugün işyerinde de son günüydü işi bıraktıııııı artık evinde olacak son günü olduğu için de nete giremem demişti işte böyle canuuuuuum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bılmıyordum iide daha erken nıye bırakıyorkı hayırdır bı sorun falanmı olmuşşş:uhm:

yok canım sorundan değil zaten tarihi önceden de belliydi ama gene siteye girer evden de neti olacak yakında çünküüü o yüzden veda etmemiştirrr bu arada biz yarın buluşuyoruz gelsenize yaaaaaaa

seren selam;

Valla öyle çok yazmışsınız ki ve öyle hareketliymiş ki kaçırmışız valla işe bakmaktan...Nazar değmesin:dance::dance:

Serencim nerede çalışıyosun, bende kullanma kılavuzu hazırlıyorum grafik programlarında.
aslında Elektronik Teknikeriyim ama sonradan grafikerliğe başladım işim nedeniyle.Kursa falan da gittim. Heralde bizim bıdığında çizime karşı yeteneği olacak.Kursa giderken hamileydim ben, eşimle beraber gidiyoduk, eşim de sistem uzmanlığına gidiyodu.Yani çocuk doğuştan sistemci ve grafiker olacak :dance::dance::dance:
Ne güzel ya seninle de ortak bişey bulduk

yok canım sorundan değil zaten tarihi önceden de belliydi ama gene siteye girer evden de neti olacak yakında çünküüü o yüzden veda etmemiştirrr bu arada biz yarın buluşuyoruz gelsenize yaaaaaaa

biliyorum cnm :çok üzgünüm: bende cok ısterdım ınankı ama kontrolum var bılıyosun
valla kontrol olmasaydı gelırdım 13,30 da randevum var işede gelmıcem doktorum evımın orda cunku
bak bol bol resım cekının ok yollayın bızleredee :)))
cokta sıcakta kalmayın aman dıkkat edın kendınızee
ayy neguzel yaa gobeklıler bulusması super bı goruntu olur valla yaa:roflol: mıllet şaşkın şaşkın sıze bakar artık sırnaşık şey

hadı yaa neguseeelllşakkıdı
ben gungorende calısıyorum cnm etıket fırmasında:)) 10 yıldır meslegımın basındayım yaniii:) cok zevklı bır iş meslegımız gercektende cok guzel bebıs olmasa bırakmayı hıc dusunmuyordum ama once aılem gelır oyuzden bırakıyorum artık tabı ılerde ne olur bılemem belkı bebişle işe gelırımlülülülülülü
sen nerde calısıyorsun cnm:1hug:

Seren cim ben dr uma sordum yapabilir miyim diye?? ama o istemedi.. Sen şimdi sadece bol bol yürü ve merdiven çık dedi.. 34. haftadan sonra yoga yapmak istersen yap ama çok dikkatli olmak gerekli dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…