2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

buarada hala daha içimde kıpırdayan varlığın bir bebek olup kucağıma gelicene inanamıyorum hafsalam almıyo..şaşkınımm..bu mucizeye apaşıp tanıklık etmekten başka bişi yapamıyorum...neblim....eskısınden çok daha tevekkel bi insan oldum...allah korkum saygım ve sevgim arttı.......çünki aczimi bukez daha net gördüm....içimde ikinci bi yürek var.....çok hassaslaştım....nedyim sevgili arkadaşlar,burayı bulmam iyi oldu....eşimin nerdeyse tamamını uyuklayarak geçirdiği yalnız gecelerime bi yoldaş oldu...haktan cümlemize merhamet ve iyilikler dilerim.

herkeze sevgiler..bende eylül annesiyim...24 haftalığım...görüşmek üzere......
canımm aramızaa hoşgeldinn güzel paylaşımlarr diliyorumm. emin ol arkadaşımm o kadar güzel paylaşımlar varki. dedigin gibi daha çok uykusuz gecelerimiz başlayacak o zaman artık gece ve gündüzleri hep burda oluruz artıkk.
günaydın arkadaşlar...henüz uyanan yok galiba...
günaydınn güzelll annelerr ve minikk tatlı bebişlerrr. herkese güzel hafta sonları diliyorumm.
bugünn yeniyaşam(esra),naime,wiski(ebru) bakırköyde buluşacakklarrr ne güzell bende onlarla olmayı çok istiyorumm ama gidemedimm. neyse bir dahaki sefere inşllah. bizde resimlerini görürüz.

günaydın herkesciklere.
geçmişi anca okuyup geldim.dün yan komşumuzun oğullarının sünneti vardı.düğüne gittik yani.e tabi dayanamayıp oynadım.benim fındıkkurdumda içimde benimle bir oynadı hep.canım oğluşum benim o da babası gibi olcek herhalde fıkırdağım benim.babamız çok oynarda.ben onun kadar değilim.
allah bizede sünnetlerini damatlıklarını göstersin inş.allah evlat acısı yaşatmasın kimseye.

gunaydın herkese kızlar:sm_cool::sm_cool:
yıne hafta sonu geldı herkese guzel bır haftasonu dılıyorum:)bugun cok mutluyum cunku yarın pazar ve bız oglusumla ınsallah yıne denıze gırcez yuzcez..:sm_cool::sm_cool:

oglusumda sımdıden cok sevıyor yuzmeyı denızden cıkıyor fıkır fıkır durmuyor yerınde:))))

sızler nasılsınız bebıslerınız nasıl ??

günaydın duygucum.
yüzücü olcak senin oğlanda demek ki.anası gibi he.:))
bende çok istiyorum denize gitmeyi ama daha kısmet olmadı bakalım.kendime deniz şortu bile aldım.benim kocacık çok sıkı bu konuda.kesinlikle mayo giyemezsin bu halde diyo bana.üstümede bişeyler alırım artık.ay denize gireyimde nasıl olursa olsun valla.

herkeze günaydın...sağsalim huzurlu birhaftasonu dileğiyle ...tekrar hoşbulduk arkadaşlar..

bütünn arkadaşlarrr hoşgeldinizz günaydınlarr.
mürekkepbalıgı arkadaşım aramıza hoşgeldin dedim sanırım görmedinn güzel paylaşımlar diliyorumm. allah bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsinn. bebişinin cinsiyeti nedir arkadaşım. birde bizim eylül anneleri listemiz var oraya ismini eklettir istersen.

mürekkep balığı hoşgeldin eylül annelerine canım.ismin neydi ? benim ismim halime.tanıştığımıza memnun oldum canım.

selam kızlar;herkese günaydınlar ;
Mürekkepbalığı aramıza hoş geldin canım, senin bebeğin cinsiyeti ne?
Bu arada bizimkide çok hareketli olmaya başladı maaşallah, resmen döndüğünü hissediyorum bırakın tekmeyi...Bi acaip oluyo karnım iniyo çıkıyo, bişeyler kabarıp iniyo...İçim nasıl acaip oluyo anlatamam ya ...Kuzucum benim ya..allah nazarlardan saklasın bebeğimi...

Aslii'cim ne güzel ya sen 7.kutuya atlamışsın,ben bile heyacanlandım şimdi ya...Allah hayırlısı ile hepimizi tamamına erdirsin, hayırlı doğumlar nasip etsin...

canım ya ne güzel de ifade etmişsin, gerçekten insan Allah ın nelere kadir olduğunu birebir yaşayarak görüyor, çok büyük bi mucizeye tanık oluyoruz ; içimizde bir canlının adım adım büyümesine.. Rabbim çok çok büyük...

teşekkür ederim arkadaşım..hoşbulduk...oldukça acemiyim ama sanırım eylül annelerinde kaydım olucaktı...23.haftamdayımm..oğlum olucak...21 eylül dr umun verdiği doğum tarihim....gerçi her ay yeni dr a gidiyorum bu ayda deiştircem ama bakalım hayırlısı........sevgiler

evet arkadaşım rabbimiz hakikaten aciz aklımızın, fesata gebe küçükcük kalbimizin,baktığını bile göremiyen gözümün sandığından çok büyükmüş........rabbim kimseye kaldıramıyacağı cefa ile sınav vermesin...rahmetini eksik etmesin cümlemizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…