canımm aramızaa hoşgeldinn güzel paylaşımlarr diliyorumm. emin ol arkadaşımm o kadar güzel paylaşımlar varki. dedigin gibi daha çok uykusuz gecelerimiz başlayacak o zaman artık gece ve gündüzleri hep burda oluruz artıkk.herkeze sevgiler..bende eylül annesiyim...24 haftalığım...görüşmek üzere......
günaydınn güzelll annelerr ve minikk tatlı bebişlerrr. herkese güzel hafta sonları diliyorumm.günaydın arkadaşlar...henüz uyanan yok galiba...
herkeze günaydın...sağsalim huzurlu birhaftasonu dileğiyle ...tekrar hoşbulduk arkadaşlar..
buarada hala daha içimde kıpırdayan varlığın bir bebek olup kucağıma gelicene inanamıyorum hafsalam almıyo..şaşkınımm..bu mucizeye apaşıp tanıklık etmekten başka bişi yapamıyorum...neblim....eskısınden çok daha tevekkel bi insan oldum...allah korkum saygım ve sevgim arttı.......çünki aczimi bukez daha net gördüm....içimde ikinci bi yürek var.....çok hassaslaştım....nedyim sevgili arkadaşlar,burayı bulmam iyi oldu....eşimin nerdeyse tamamını uyuklayarak geçirdiği yalnız gecelerime bi yoldaş oldu...haktan cümlemize merhamet ve iyilikler dilerim.
slm kızlar günaydın bende aranıza katıldım ama çok sık giremiyorum.
merhaba canım hoşgeldin aramıza a.s.
ismin ne canım ?
Allah kızını sağlıkla kucağına almanı nasip etsin benim de kızım olacak
Merhaba canım ismim rumiye; senin?
Amin canım Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?