- 23 Kasım 2007
- 997
- 33
- 623
- 46
ben geldım kızlar pazarı altını ustune getırdım geldım..kendıme cok guzel pamuklu kapri aldım xl beden:))))5 ytl den.bırde 3 tanede yıne xl thırt aldım evde rahat gıyeyım dıye:)))o da 10 ytl...eve geldım denedım hepsıde cok rahat oldu valla:))
Seren cim ben dr uma sordum yapabilir miyim diye?? ama o istemedi.. Sen şimdi sadece bol bol yürü ve merdiven çık dedi.. 34. haftadan sonra yoga yapmak istersen yap ama çok dikkatli olmak gerekli dedi..
hadi yaaa:uhm: yarın bende gıdecem kontrole ozaman bı sorım bakım nedıyecek
ya kızlar bişey sormak ıstıyorum sızlere
öncelıkle utanarak sıkılarak sorucam ama nolur yanlıs anlamayın beni 2 gundur bi tuhafım bu konuda cunku
ya benim kukumun iç tarafı yani acıkcası dogum yapacagımız yer acayıp kasınıyo tatlı tatlıda yanıyo gıbı sureklı yıkıyorum bıara duzelıyo 2-3 saat sonra yıne aynı azcık kasıntı baslıyoacaba nıye boyle yaa sızdede bole oldumu hiç :çok üzgünüm:
serencım oncelıkle gecmıs olsun ama bu konu cok onemlı bılıyorsun demı allah korusun mantar olmus olabılır..hamılelıkte bu tarz seyler cok gorunuyormus..muhakkak doktoruna soyle bunu canım..mıkrobık bırsey olmasın allah korusun...
bırde canım kuru tutmak cok onemlı yanı terlıyoruz mesela yada tuvaletten cıkarken nemlı kalmaması lazım..o da yapıyormus.bırde ıccamasırın pamuklu demı??
bılıyorum cnm yarın doktoruma sorucam ama sızdede varmı dıye merakettım bıde mantar dısta olur ıcte olmaz benım bıldıgım cok afedersın resmen parmagımı sokasım kasıyasım gelıyo yaa nıye bole oldum anlayamadım pamuk koydum sımdı offffsenağlama
canım ya benım ılk evlendıgımde dedıgın gıbı olmustu balayından dondugumde aynı senın gıbı nasıl kasınıyordu delırtıyor ınsanı yaabenneyaptımki
sonra doktora gıttıgımde mantar demıstı.ama senınde oyle olcak degıl tabıkı.
ıdrarde yanma falan yok ama demı?
ınsallah onemlı bırsey degıldır canım yaaa
yok yok ıdrarda yanma yok dıyorum ya iç kısmı dıstan olsa mantar dıyecemde diil sanmıyorum yanii off dedıgın gıbı ınsallah bişey cıkmaz biri demişti hamıleyken içte kasıntı olursa erken dogum olur dıyee
allahım ınsallah ole bişey olmaz yaa zamanında gelsın bebeklerımız yaa
yarın sorım bakım nedıcek doktorum off şimdi sıkıldım valla heee
neyse canlar ben cıkıyorum kendınıze ve bebişlerimize ii bakın
güzel hafta sonlarıııııı
sizleri seviyorummm
ay lav yuuuuuuuuuuu:teytey:a.s.
:enbuyukkk:
canım Bende De Homurtu Başlamış, Bu Haftalarda Yatınca Diaframa Baskı Yaptığı Için Normalmiş Gebelerin Bir Kısmında Görülüyor.
Ben Dün Akşam Kötü Bir Gece Geçirdim Resmen Sancılandım 10 Dk Bir, Kayınvaldelerdeydik Orada Hep Ağladım.geç Saatti Dr U Da Aramadım.bu Gece Doğururum Sandım.ama Hala Doğurmamışım..ne Bu şimdi??geçti Ağrılarım, Doğum Sancısı Olsa Artarak Devamederdi...bu Neydi Peki?asbım çok Bozuktu Dün Gece, Inşallah Bir Dahaolmaz.bugün Doktora Gideceğim Eğer Bulursam...
Aman Canim Geçmiş Olsun Dikkat Et Kendineihmal Etme Sakin Git Ara Dr Bende De Oluyordu Hastanede Kalmiştim Ben 1 Gece Fena Omuştum Bende Ama Benimki çle Geçmemişti Sonra Sonra Geçti Bir Iğnem Var Haftada Bir Vuruluyorum Ogünden Beri Rahimi Güçlendirip Erken Doğumu Engellemek Içinmişş.bu Arada Streste çok Etkili Benim Eşim Bugün Gelecekti şehir Dişindan Mesela Kendimi Okadar şartlamişim Ki Gelcek Diye Işim Uzadi Sali Günü Gelcem Diyince şok Oldum Ağla Ağla Durduramadilar Beni Yaaa şimdi De Karnimda Ağrilar Hissediyom Sikintidan Vuruyor Bi Taraflara Demekki Işte
hadi yaaa:uhm: yarın bende gıdecem kontrole ozaman bı sorım bakım nedıyecek
ya kızlar bişey sormak ıstıyorum sızlere
öncelıkle utanarak sıkılarak sorucam ama nolur yanlıs anlamayın beni 2 gundur bi tuhafım bu konuda cunku
ya benim kukumun iç tarafı yani acıkcası dogum yapacagımız yer acayıp kasınıyo tatlı tatlıda yanıyo gıbı sureklı yıkıyorum bıara duzelıyo 2-3 saat sonra yıne aynı azcık kasıntı baslıyoacaba nıye boyle yaa sızdede bole oldumu hiç :çok üzgünüm:
ben geldım kızlar pazarı altını ustune getırdım geldım..kendıme cok guzel pamuklu kapri aldım xl beden:))))5 ytl den.bırde 3 tanede yıne xl thırt aldım evde rahat gıyeyım dıye:)))o da 10 ytl...eve geldım denedım hepsıde cok rahat oldu valla:))
herkesee merhabalarrr o bugünnn coşmuşsunuzz oku oku bitiremedimm. serencikk gelmiyon gelmiyon ben yokken geliyorsunn olmuyorr :mymeka: kaçırmışım seni.
ayy kızlarr benim bebiş takvimde bir kutu daha atlamışş çok duygulandımm. dr gitmek için dayanamıyorumm bir ay oldu dr haziranın ortasında gel dedi ama hafta gidecek gibi görünüyorumm. umarım herkes iyidirr hepinizi öpüyorumm güzel anneler Şeniz
ohh ne güzel canım... iyi günlerde kullan inşallahh
Bende burada salı pazarına gidiyorum.. Çok uyguna evde giymeye eşyalar buluyor insan..
Hele şimdi kendime bişey alasım hiç yok.. Sadece bebiş giysilerine bakıyorum.. Hep oğluma derken yakında çıplak kalıcam :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?