memnun oldum canım benim ismim de Merve ..
amin inşAllah hepmimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamak nasip etsin Rabbim...
Serencim mantar olabilirsin doktora görünmelisin kaşıntı normal değil, allah korusun yayılırsa erken doğuma sebep oluyor.
Hicrancım senin iğnenin adı nedir?
selam kızlar bugün kontrolüm vardı meleğim çok iyiymiş dedi doktorum standarda uygun seyrediyormuş hamileliğim çok şükür sıkıntılar hariç tabii ama meleğim iyi ya gerisi rabbim yardımcı olur kuvvet verir bana inşallah bu bu arada 608 gr olmuş meleğim kızlar maşallah:teytey:
selam kızlar bugün kontrolüm vardı meleğim çok iyiymiş dedi doktorum standarda uygun seyrediyormuş hamileliğim çok şükür sıkıntılar hariç tabii ama meleğim iyi ya gerisi rabbim yardımcı olur kuvvet verir bana inşallah bu bu arada 608 gr olmuş meleğim kızlar maşallah:teytey:
Canım ben daha dün yaptırdım kendi doktorumda,yani hastanede...
Önce aç karnına idrar ve kan istiyorlar sonra şekerli su gibi bişey içiyorsun 1 saat bekledikten sonra tekrar kan ve idrar veriyorsun canım...Sanırım ikisini kıyaslıyorlar. Benim sonuçlarım salı günü çıkacakmış.Sen ikisini neden ayrı yerlerde yaptırıyorsun ki?
arkadaslar ben seker yüklemesi yaptırmadım inşallah sorun olmaz yaa
vitamin ilacımı sağlık ocagına yazdırmaya gittim.ebe gelmişken kan şekeri tahlilini yaptır dedi bana. bende yaptırdım.eşimde tatbikata gidiyo 9-10gün kadar yok beklesem mi acaba eşimin gelmesini.nette okudum 24ve 28.i haftalar arası yapılıyormuş şeker yüklemesi tek gidersem bi sorun olurmu acaba diye merak ettim.kimisi fenalaşıyormuş kötü oluyormuşda
arkadaslar ben seker yüklemesi yaptırmadım inşallah sorun olmaz yaa
canımcım doktor sölüyor istiyor zaten ama istemezse sen yaptırmasını söle nolur nolmaz allah korusun .bende yaptırmadım daha am dün doktorum bidahakine yapacağını söledi 50 lik şeker yüklemesi kan idrar testi yapılackmış 28 haziranda yapılacak yani ben 27 haftalıkken olcak daha vaktin var yani seninde
günaydın eylül annişleri nasılsınız görüşmeyeli.herkese iyi pazarlar.benim işler cok yogun okuldan gelip biraz dinlenip yürüyüşe oradan da uykuya dalıyorum.ama tatil girdiginde artık sık sık görüşürüz.sizlerden ne haberler umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
sizlere bi sorum olcak şeker yüklemesine gidenler beni bilgilendirirse cok sevinirim.sağlık ocagında aclık kan seker oranımın testini yaptılar.bu haftaiçi doktoruma gidecm gittigimde sekeri yüklerler mi acaba.sizlerin nasıl oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?