2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

memnun oldum canım benim ismim de Merve ..
amin inşAllah hepmimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamak nasip etsin Rabbim...

Bende memnun oldum Merve cim. amin tüm dualar karşılıklı. artık girdikçe görüşürüz. yazın inşallah evde olucam o zaman daha sık girerim inşallah görüşürüz.

Serencim mantar olabilirsin doktora görünmelisin kaşıntı normal değil, allah korusun yayılırsa erken doğuma sebep oluyor.

Hicrancım senin iğnenin adı nedir?

CANIM İĞNEMİN ADI PROLUTON DEPOT VE yarım vurruluyorum 36 haftaya kadar da devam edicekmişim haftda bir vuruluyorum

selam kızlar bugün kontrolüm vardı meleğim çok iyiymiş dedi doktorum standarda uygun seyrediyormuş hamileliğim çok şükür sıkıntılar hariç tabii ama meleğim iyi ya gerisi rabbim yardımcı olur kuvvet verir bana inşallah bu bu arada 608 gr olmuş meleğim kızlar maşallah:teytey:

Çok sevindim hicrancım maşşallah bebişine onu kucağına aldığın zaman tüm sıkıntıların kaybolucak,zaten herşeye onlar için katlanmıyormuyuz,inşallah Allah ım hepimize bebişlerimizi sağlıkla,vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip etsina.s.

Bu arada kimsecikler yok galiba,bende bugün o kadar yoruldumki bazen rahmime sızı şeklinde ağrılar giriyo korkuyorum,dışarıdaydım bebişime bi iki şey daha aldım dinlenmeye çalışıyorum ama sürekli bi iş çıkıyo evdede,Allah yardımcımız olsun hepinize iyi geceler dilerim inşallah rüyamızda bebişlerimizi görürüz öptüm hepinizia.s.

hicrancımm bebişimizin iyi olmasına çok sevindimm. umarım sende iyisindir canımcımm.
aramıza yeni katılan arkadaşımız rumiye hoşgeldinn güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşım.
bugünn hafta sonu oldugu için kimsecikler ugramamışş. bende şimdiye kadar hep iş yaptımm çok yoruldum belim kopmuş.
arkadaşlar bugün minibüste bir bayan benim konuştu çok güzel bir duygu dedi onun 6 aylık bebişi varmış. geceleri uyku nasıl diye sordum akşam yatırıyorum sabah uyanıyor pek geceleri uyanmıyordu dedi uslu bir bebek dedi. ben dedim bebek anne karnında nasılsa dogduktan sonrada öyle oluyormuş dogrumu dedim evet drumda öyle söylerdi dedi. bende ben yandımm dedimm benim bebişş hiç durmuyor maşallah gece gündüz kıpır kıpırr. uykusuz geceler bizi bekliyor. amann tek uykusuz kalalımda hayırlısı ile dogurup bebişlerimizi saglıkla büyütelimde.kusura bakmayın arkadaşlar gece gece çenem düştü sanırım. yerimseniben

günaydın eylül annişleri nasılsınız görüşmeyeli.herkese iyi pazarlar.benim işler cok yogun okuldan gelip biraz dinlenip yürüyüşe oradan da uykuya dalıyorum.ama tatil girdiginde artık sık sık görüşürüz.sizlerden ne haberler umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
sizlere bi sorum olcak şeker yüklemesine gidenler beni bilgilendirirse cok sevinirim.sağlık ocagında aclık kan seker oranımın testini yaptılar.bu haftaiçi doktoruma gidecm gittigimde sekeri yüklerler mi acaba.sizlerin nasıl oldu.

günaydın arkadaslar nasılsınız pazarınız nasıl geciyor:dance:
inşallah hersey yolundadır bebişler nasıl bakalıma.s.

Canım ben daha dün yaptırdım kendi doktorumda,yani hastanede...
Önce aç karnına idrar ve kan istiyorlar sonra şekerli su gibi bişey içiyorsun 1 saat bekledikten sonra tekrar kan ve idrar veriyorsun canım...Sanırım ikisini kıyaslıyorlar. Benim sonuçlarım salı günü çıkacakmış.Sen ikisini neden ayrı yerlerde yaptırıyorsun ki?

vitamin ilacımı sağlık ocagına yazdırmaya gittim.ebe gelmişken kan şekeri tahlilini yaptır dedi bana. bende yaptırdım.eşimde tatbikata gidiyo 9-10gün kadar yok beklesem mi acaba eşimin gelmesini.nette okudum 24ve 28.i haftalar arası yapılıyormuş şeker yüklemesi tek gidersem bi sorun olurmu acaba diye merak ettim.kimisi fenalaşıyormuş kötü oluyormuşda

arkadaslar ben seker yüklemesi yaptırmadım inşallah sorun olmaz yaa

canım şeker yüklemesi önemli bi arkadas da gizli şeker cıkmış yapılan tetkiklerde.hem seker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor.ihmal etme derim.yinede sen bilirsin

bütünn güzell annelerimizee günaydınnn. Zeliha canım ben 24 haftada yaptırdım ben birçok kere burda anlatmıştım okumadın sanırım canım ama sanada anlatayım ilk önce aç karnına kanını alıyorlar sonra daha sonra ben yanımda yarım lt su ile 1 tane limon götürmüştüm drum giderken götür yanında rahat içebilmen için demişti. labaratuvardaki kız 50 gr glikozla,su ve limonu karıştırıp bana verdi tadı aynı limonataya benziyor. tabi bu tahlili yaptırmaya gittiginde aç karnına gideceksin hiçbirşey yiyip içmeyeceksin tahlili verdikten sonra 1 saat yine birşey yiyip içmiyorsun sonra tekrar kanını alıyorlar. benim sonuçlarımı hemen vermişlerdi 135 çıkmıştı ve normal demişti drum. ben yalnız başıma gitmiştim tahlili yaptırmaya ama sen yalnız gitmek istemiyorsan eşini bekleyebilirsin canımcımm.
gül canımcımmm izin yazısını okudum cevapladımm tatlımm.
bu aradaa herkesee güzel bir pazar diliyorumm.

arkadaslar ben seker yüklemesi yaptırmadım inşallah sorun olmaz yaa

canımcım doktor sölüyor istiyor zaten ama istemezse sen yaptırmasını söle nolur nolmaz allah korusun .bende yaptırmadım daha am dün doktorum bidahakine yapacağını söledi 50 lik şeker yüklemesi kan idrar testi yapılackmış 28 haziranda yapılacak yani ben 27 haftalıkken olcak daha vaktin var yani seninde

hicran canım günaydınn nasılsınız güzel annemm. umarım herşey yolundadır bebişimizde sende iyisinizdir. :1hug:

Şeker yüklemesini perşembe günü yaptırdım,doktorum kahvaltı yapabilirsin dedi.Önce kan ve idrar tahlili verdim glukoz yüklemesinden sonra bir saat sonra tekrar kan verdim.Ertesi gün sonuçlarımı aldım.Kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Çarşamba günüde tetanoz aşısını yaptırmaya gidicem.Onun dışında sorun yok.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…