2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merak etnme canım kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu hamilellikte sık görülen normal bişeyy kansılık iiçin bol pekmez ve kara üzüm yeee idrar yolu enfeksiyonu içinde bolll su iççç mutlakaaa geçmişolsunn.ama şükür bak şeker yokmuşşş önemli olan odurrr

merhaba bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ancak bana yaptıran biri 12 saat bişey yeme dedi su bile içme dedi acaba sizin dr herhangi bişey dedi mi yani su falan da mı içmediniz nasıl dayancaz bilmiyorum 12 saat bilgi verirseniz rahatlayacağım :)

Canım olurmu öyle şey benim apartmanda hamiş arkadaşımda var oda yaptırdı,birçok tanıdığım yaptırdı.Doktorları hepsine kahvaltınızı yapabilirsiniz aç olmanıza gerek yok demiş,bende kahvaltımı yaptım gittim,kanımı verdim şeker yüklemesi yapıldı 1 saat sonra tekrar kan verdim.Bu kadar.Sakın su içmemezlik felan yapma.Bazıları aç karınla gidiyor bu olabilir ama olurmu 12 saat bişey yiyip içmemek.:icecream:şakkıdı

canım ben aç karnına kan verildi için açlık şekere bakılıyor sonra yükleme yapılıyor diye bildigimden aç karnına gittim oraya gittigimde labaratuvardaki kız su içtinmi dedi bende bir yudum içtim dedim içmeseydin dedi ama birşey olmaz dedi öyle yaptılar ama başka yerde belki başka türlü yapıyorlardır bilemiyorum.

herkese gunaydın kızlar:sm_cool:
umarım herkes cok ıyı bır haftasonu gecırmıstır,yenı bır ay daha ve hazırana merhaba dedık..zaman hızla gecıyor ve guzel sona minik bebegımızı kucagımıza alacagımız gune adım adım yaklasıyoruz allahın izniyle
bız hafta sonu oglusumla yıne cup cup yuzduk:sm_cooliknik yaptık..bol bol temız hava bol gıda anlıycagınız...
kızlar bugun eşim yenı bır ıse basladı ve ben cok heyecanlıyım,umarım hersey yolunda gıder:1closedeyes:
Bilirsiniz yenılıkler ınsanı tedırgın eder bırazcık, bırde bebıs gelecegı ıcın,ınsan korkuyor ıster ıstemez..Allah hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsallah...

canım doktorunun yapacağı şeker yüklemesine göre bakılır herhlde benimki yesende yemesende olur açlık şekerine bakmıcaz zaten dedi benim önceden bakılmıştı açlık şekerine hamişliğe başlarken ondanmı bilemiyorum ama

günaydın herkese
herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle.

duygucum eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inş.bebişlerimiz berketleriyle geliyorlar inş.merak etme için rahat olsun.

günaydın herkese
herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle.

duygucum eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inş.bebişlerimiz berketleriyle geliyorlar inş.merak etme için rahat olsun.

halımecım cok tesekkur ederım bende oyle umut edıyorum bebıslerımızın yuvamıza ugur sans ve bereket getırcegıne ınanıyorum ınsallah canım...a.s.

güüünayydınnn güünayydıınn güünayydıııııııııııııııııııınnnnnnnnn:teytey:

nabersiniz hatunlarrrr
c.tesı kontrolume gıttım :dance: , bende kaşıntı var demıstım ya eger o ilerleseymıs
mantara dönurturebılırmıs hemen onlem alalım dedı sıcaklardan olmustur dedı krem ve fıtıl verdı fıtılı atmak ıstemedım aslında bebegıme zarar vermesınden korktum zaten fıtılın atınca bebegım gun ıcınde 1 veya 2 kez kıpırdadı:çok üzgünüm: çok endıselendım ama bugun ve dun gece sankı korkma annecim der gibi arada hissettirdi kendini yavvruuuuşş:1hug: yerim onu ultrasondada bıze ole bı pozlar oyle bir hareketler çizdiki anlatamam resmen şok gecırdık doktorum bole hayret ettı cok kıpırdak sizin oglan diyo:roflol: aynı anası :roflol:
kocaman actı agzını esnıyo karşımızda:))) baş parmagını emmeye başladı ayy superdi yaa ellerını acsın dıye bekledık anam bi sag bi sol yapıyo:roflol: resmen dalga gectı bızımle valla o hallerını gorunce cok tuhaf oldum yaa ekranada sıgmıyo keretaa:))) kocaman omus maşallah yaa

benim oğluşum 5,5 aylık 410 gr teyseeelerriiii:icecream::icecream:

oy oy oy maşallah annesi ne kadar büyümüş.gerçekten aynı annesi gibi :)) nazar değmesin minik kuzucuğa.ne güzel görmüşsün kuzucuğunu.bakalım ben ne zaman görücem.allah tamamına erdirsin canım.inş.kucağına aldığın günleride görürsün.ayrıca geçmiş olsun.dikkat et kendine.a.s.

duygu selam;

Eşin inşallah yeni işinde başarılı olur canım, bebek size hayırlı gelir. Benim eşimde yeni 1 ay oldu yeni bi işe başladı ondan önce 1 hafta iş bulamamıştı evdeydi.İnanki onun için bir zor benim için 5 katı zor geçti.Şimdi buldu ama daha önceleri çalıştığı bi yerden de teklif geldi.Geçenlerde sözünü açtı bana ama daha yeni işe başladı bi yerde zaten.O dediği yerde, şehirdışına ve yurtdışına servise çıkılıyor.O yüzden de ben istemiyorum, ama onun aklında gibi.. Ya bundan sonra bebek de olacak, eşime ihtiyacım olacak. Onu beklemek istemiyorum merakla ya..Yada beni evde yalnız bırakmayacaklar ,orada burada gezinmek istemiyorum ya...İnşallah daimi emekli oluncaya kadar değiştirmez, hayırlı olur.Bebeğim şans getirir...

günaydın arkadaşlar...ne güzel herkes güzel bir hafta sonu geçirmiş...duygu eşinin işi hayırlı olur umarım...bebekler kısmetiyle gelirmiş güzel düşün o yüzden...serencim ne güzel bebişiniş görmüşsün...sen fitili kullan bebişine birşey olmaz..asıl kullanmazsan mantar olursa sorun olur zaten...ben de bebişimi gördüm cuma günü..26 haftalık ve 991 gr olmuş kızım benim...cumartesi günü de tokluk şekeri me bakıldı o da çok iyi 127 çıktı...Şimdi çok rahatım tatlılarımı yerken kimse sesini çıkaramıyor :))

Kızlar ya , benim sağ kasık altım, yani bi kemik var ya, çatı kemiği mi bilmiyorum da.. Yürürken ağrı oluyo, sızı gibi...Çatılar mı genişliyo acaba? Doktora soracam da telefonda anlatamayacakmışım gibi geliyo...Sizde de oluyo mu? Ayrıca akşamları gaz şişkinlikleri yüzünden karnım çok geriliyo.Çok yorgun oluyorum.Her işimi yapmaya devam ediyorum ama çok yoruluyorum ,sonra da korkuyorum bişey olacak diye...Allah korusun bebeklerimizi ya...

cookkk saol bıtanemmm amiinnn hayırlısıyla bi doğsalar artık yaaaa valla hemen dogurasım geldi:roflol: kızlar aman dıkkat edin mantar ve benzeri kaşıntılar erken doguma sebepmıs onada baktı şuanlık erken doğum gözükmüyor dedi çok sukur, okadarda dikkat ederim hep çamaşırları kaynatıp utulerim ama olunca oluyo işte allahtan mantara dönüşmeden onlemini aldık
bide tetonoz aşosı ol dediii offffff cok korkuyorum cok ağrı yaparmış yaaa

özdecan cnm cok saol kullandım fitili bi seferde aldı kaşıntımı ama bebiş ogun nerdeyse hiç kıpırdamadı insan korkuyo işte yaaa
rabbim bebişlerimizi korusun ınslalah saglıklı sekılde kollarımıza almayı nasıp etsin amiiinnnnna.s.

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederıma.s.

canım senınde esının ısı hayırlı ugurlu olsun ınsallah...benım esımde bu ayrıldıgı yerde 7 yıldır calısıyordu ısınle ılgılı sorun yoktu ama ne uzuyor ne kısalıyor ıste...bu yenı basladgı yer cok buyuk bır ısletme karıyer acısındanda maddı acıdanda daha ıyı olduguna ınandıgı ıcın basladı ama aynı bende senın dedıgın gıbı 1 haftadır uyku uymuyorum o kadar tedırgım oldum yanı..kendım ıse baslıcak olsam ancak bu kadar olurdu..bırde bu ısyerı suan oturdugumuz yerle o kadar terskı 1 ay sonra bırde ev tasıcaz bız galıbakafamçokkarıştı yanı anlıyacagın hayatımızda koklu bır degısıklık oluyor..hele o ev tasımak nasıl gozumde buyuyor anlatamam...ınsallah senın eşinde hep yanında olur canım benım yaaa.cok zor bılıyorum cunku..Bebıslerımız yuvamıza ugur sans getırsın ınsallaha.s.

cnm aynısı banada oluyodu c.tesı sordum doktoruma dedıgın gıbı catılar genıslıyo rahım genıslıyo doguma yol acıyoruz yanii o yuzden arada bole agrılar olabılır dedı artık belınde agrıyabılır dedı cok şiddetlı agrı olmadıktan sonra sorun yok demıstı.
yanı korkulacak bişi degil ama cok şiddetliyse doktorunu ara ıstersen:1hug:

canım oluyor oluyor bendedeoluyor benim dr normal dediii aşoırı olmadığı sürece yanii. sanki rahim ağzındaki kemikler ayrılacakmışta doğum yapacakmışım diye korkuyom benim erken doğum riskide olduğundan her an tetikteyim bel ağrısı da ayak şişmeside var bende biraz yorulunca karnım belim ağrıyorr allah bebeişlerimizi koruyordur eminim buna nasip olursa kucağımıza aldığımızda bu korkuların yerini başka korkular alacak ve bu günlere güleceğiz emin ol kucağımıza alıncada acep gazı varmı karnı iyi doydumu bebeğime sütüm fayda ediyormu diyeee:roflol:

tetanoz aşısını ol gerçekten..bazı doktorlar gerek yok diyor ama nerede doğum eyleminin başlayacağı nasıl bir ortamda doğum yapacağımızı bilemeyiz...herşey inşallah planlarımız göre gider de..tetanoz aşısı önemli o yüzden...son 5 yılk içerisinde tüm dozlarını yaptırdıysan gerek yok ..yaptırmadıysan...aşını oluyorsun...1 ay sonra tekrar oluyorsun...5 ay geçince tekrar oluyorsun...3 kez yani..ben ilkini oldum o kadar g,özünde büyütme acısı var ama abartı değil yani..kolun kasılıyor gibi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…