Şeker yüklemesini perşembe günü yaptırdım,doktorum kahvaltı yapabilirsin dedi.Önce kan ve idrar tahlili verdim glukoz yüklemesinden sonra bir saat sonra tekrar kan verdim.Ertesi gün sonuçlarımı aldım.Kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Çarşamba günüde tetanoz aşısını yaptırmaya gidicem.Onun dışında sorun yok.a.s.
Şeker yüklemesini perşembe günü yaptırdım,doktorum kahvaltı yapabilirsin dedi.Önce kan ve idrar tahlili verdim glukoz yüklemesinden sonra bir saat sonra tekrar kan verdim.Ertesi gün sonuçlarımı aldım.Kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Çarşamba günüde tetanoz aşısını yaptırmaya gidicem.Onun dışında sorun yok.a.s.
merhaba bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ancak bana yaptıran biri 12 saat bişey yeme dedi su bile içme dedi acaba sizin dr herhangi bişey dedi mi yani su falan da mı içmediniz nasıl dayancaz bilmiyorum 12 saat bilgi verirseniz rahatlayacağım :)
merhaba bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ancak bana yaptıran biri 12 saat bişey yeme dedi su bile içme dedi acaba sizin dr herhangi bişey dedi mi yani su falan da mı içmediniz nasıl dayancaz bilmiyorum 12 saat bilgi verirseniz rahatlayacağım :)
günaydın herkese
herkesin güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle.
duygucum eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inş.bebişlerimiz berketleriyle geliyorlar inş.merak etme için rahat olsun.
güüünayydınnn güünayydıınn güünayydıııııııııııııııııııınnnnnnnnn:teytey:
nabersiniz hatunlarrrr
c.tesı kontrolume gıttım :dance: , bende kaşıntı var demıstım ya eger o ilerleseymıs
mantara dönurturebılırmıs hemen onlem alalım dedı sıcaklardan olmustur dedı krem ve fıtıl verdı fıtılı atmak ıstemedım aslında bebegıme zarar vermesınden korktum zaten fıtılın atınca bebegım gun ıcınde 1 veya 2 kez kıpırdadı:çok üzgünüm: çok endıselendım ama bugun ve dun gece sankı korkma annecim der gibi arada hissettirdi kendini yavvruuuuşş:1hug: yerim onu ultrasondada bıze ole bı pozlar oyle bir hareketler çizdiki anlatamam resmen şok gecırdık doktorum bole hayret ettı cok kıpırdak sizin oglan diyo:roflol: aynı anası :roflol:
kocaman actı agzını esnıyo karşımızda:))) baş parmagını emmeye başladı ayy superdi yaa ellerını acsın dıye bekledık anam bi sag bi sol yapıyo:roflol: resmen dalga gectı bızımle valla o hallerını gorunce cok tuhaf oldum yaa ekranada sıgmıyo keretaa:))) kocaman omus maşallah yaa
benim oğluşum 5,5 aylık 410 gr teyseeelerriiii:icecream::icecream:
oy oy oy maşallah annesi ne kadar büyümüş.gerçekten aynı annesi gibi :)) nazar değmesin minik kuzucuğa.ne güzel görmüşsün kuzucuğunu.bakalım ben ne zaman görücem.allah tamamına erdirsin canım.inş.kucağına aldığın günleride görürsün.ayrıca ge:çok üzgünüm:çmiş olsun.dikkat et kendine.a.s.
duygu selam;
Eşin inşallah yeni işinde başarılı olur canım, bebek size hayırlı gelir. Benim eşimde yeni 1 ay oldu yeni bi işe başladı ondan önce 1 hafta iş bulamamıştı evdeydi.İnanki onun için bir zor benim için 5 katı zor geçti.Şimdi buldu ama daha önceleri çalıştığı bi yerden de teklif geldi.Geçenlerde sözünü açtı bana ama daha yeni işe başladı bi yerde zaten.O dediği yerde, şehirdışına ve yurtdışına servise çıkılıyor.O yüzden de ben istemiyorum, ama onun aklında gibi.. Ya bundan sonra bebek de olacak, eşime ihtiyacım olacak. Onu beklemek istemiyorum merakla ya..Yada beni evde yalnız bırakmayacaklar ,orada burada gezinmek istemiyorum ya...İnşallah daimi emekli oluncaya kadar değiştirmez, hayırlı olur.Bebeğim şans getirir...
Kızlar ya , benim sağ kasık altım, yani bi kemik var ya, çatı kemiği mi bilmiyorum da.. Yürürken ağrı oluyo, sızı gibi...Çatılar mı genişliyo acaba? Doktora soracam da telefonda anlatamayacakmışım gibi geliyo...Sizde de oluyo mu? Ayrıca akşamları gaz şişkinlikleri yüzünden karnım çok geriliyo.Çok yorgun oluyorum.Her işimi yapmaya devam ediyorum ama çok yoruluyorum ,sonra da korkuyorum bişey olacak diye...Allah korusun bebeklerimizi ya...
Kızlar ya , benim sağ kasık altım, yani bi kemik var ya, çatı kemiği mi bilmiyorum da.. Yürürken ağrı oluyo, sızı gibi...Çatılar mı genişliyo acaba? Doktora soracam da telefonda anlatamayacakmışım gibi geliyo...Sizde de oluyo mu? Ayrıca akşamları gaz şişkinlikleri yüzünden karnım çok geriliyo.Çok yorgun oluyorum.Her işimi yapmaya devam ediyorum ama çok yoruluyorum ,sonra da korkuyorum bişey olacak diye...Allah korusun bebeklerimizi ya...
cookkk saol bıtanemmm amiinnn hayırlısıyla bi doğsalar artık yaaaa valla hemen dogurasım geldi:roflol: kızlar aman dıkkat edin mantar ve benzeri kaşıntılar erken doguma sebepmıs onada baktı şuanlık erken doğum gözükmüyor dedi çok sukur, okadarda dikkat ederim hep çamaşırları kaynatıp utulerim ama olunca oluyo işte allahtan mantara dönüşmeden onlemini aldık
bide tetonoz aşosı ol dediii offffff cok korkuyorum cok ağrı yaparmış yaaa
özdecan cnm cok saol kullandım fitili bi seferde aldı kaşıntımı ama bebiş ogun nerdeyse hiç kıpırdamadı insan korkuyo işte yaaa
rabbim bebişlerimizi korusun ınslalah saglıklı sekılde kollarımıza almayı nasıp etsin amiiinnnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?