2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ya benimki tetanoz aşısından bahsetmedi hala cumartesi kontrolüm vardı 28 hazirana gene gidicem şekere bakılacak ama tetanoz iğnesiol yada yapıcaz demedi acep ogün yaparmı ben unutmiimde gidince soriiim bariii.nu arada geçen sene 4 nisanda fıtık ameliyatı olmuştum yapmışlarmıydı bana hatırlamıyorum ama acep ameliyat olduğumda yaptılarmı bana ya hiç hatırlamıyorum iyimii

yapmış olsalarda 1 kez yapmışlardır..3 rapel olman gerekiyor..ama az önce yazdığım gibi bazı doktorlar gereksiz buluyor..doğumu nasıl olsa özelde yapacaksın falan diye...sen yine de sor..

off kıs zaten korkuyorum iğneden sende şimdi iicene korkuttun doktorum gel ben yapım burda dedı yok yok dedım ii ozaman nezaman ıstersen yaptır ama bu ay içinde dedı bende ertelıyorum korkudan off zor yaa

papatyam cnm benımde doktorum bu zamanada kadar bahsetmemıstı ama bu hafta gıdınce soledı sende gıdınce soyleyecektır sanırsam soylemezse hatırlat bakalım nedıcek

özdecan seninde hayırlısı olsun canım.sende görmüşsün bebişin.maşallah 1 kiloya yaklaşmış nerdeyse.

nunuu seninde eşinin işi hayırlısı olsun canım.inş.allah gönlüne göre verir.

kızlar bu aralar kasık ağrısı çekmemiz normalmiş.başka bi siteden okuduğuma göre.rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.bendede bazen sancılar oluyor.ama düzenli değil.düzenli olmadığı sürece herşey normalmiş.

buarada halimee ebruuu öznur esraa nerdeler c.tesı bulusacaklardı :uhm:
kızlarrr bulustunuzmu cvp verın yahuuuklava:

ya ben korkma diye yazdım ... o kadar abartı bir acı değil...sen grişp aşısı falan oldun mu?en küçük iğne ile tapılan aşı ne kadar acıyorsa o kadar acı veriyor..sadece sonrasında çok hafif kas ağrısı şeklinde kalıyor...

sağol canım kocaman olmuş kızım..darısı başınıza :)) bu arada ben de öyle kasık ağrısı falan yok benim rahmim hazırelanmak istemiyor mu acaba?? benim karnım çatlamaya başladı ...çok sinirim bozuldu...krem kullanıyorum bir de okadar para verip...

Sağolun kızlar;

Benimde doktorum tetanoz aşısı için bişey dememişti.Ama bulunduğum yerdeki sağlık ocağını aradım ve hemşireler panik oldu sen nerdesin ,kayıdını yapmamız lazım diye.Sonra 5.5 aylık da tetanoz aşısı yapacaz dediler.Kendi doktoruma sorduğumda olabilirsin demişti. ama ben sorduğumda dedi,yani duymasam çevremden demeyecekti herhalde doktor da ...Şimdide ayın 9'unda ikincisini olacağım.5.kez olunca ömür boyu koruyormuş.
Ayrıca bebeği de karma aşılarına kadar koruyormuş.Yani ilk doğduklarında çoğunlukla sarılık oluyolar ama sanıyorum bu aşı hafiften atlatmalarını sağlıyor yinede..Ayrıca ilk doğduğu gibi hemen bebeklerinizi emzirin kızlar.İlk sütte antibiyotk tarzında bişeyler oluyomuş.Yani çocuk ilk doğduğunda savunmasız olduğu için hemen emzirilmesi lazımmış.Bana arkadaşlarım sık sık tembih ediyolar...

KIS BEN KAN VERMEYE BILE KORKARIM
KADIN SIRF PARMAGIMDAN KAN ALACAK SANKI DUNYA KOPUYO BEN HABIRE BIDAKKA BIDAKKA DIYE DIYE ZOR KAN ALDIRMISTIM:roflol:
YANI İĞNEDEN COK KORKARIM:bbo:

yapmış olsalarda 1 kez yapmışlardır..3 rapel olman gerekiyor..ama az önce yazdığım gibi bazı doktorlar gereksiz buluyor..doğumu nasıl olsa özelde yapacaksın falan diye...sen yine de sor..

evet soriiim ben en iyisi bu sefer sorcaktım alında unuttum yaaa valla çokta unutkan oldu ben bu hamişlikteeee:roflol:

yahu şu meret 5,5 aylıkken mi oluyormuşşş ben bidaha kontrole gidince sorucaktım doktoruma ozamana kadar 27 haftalık olcam ben e 6 ay olucak yanii nolcak şimdi

Merhaba seren cim..
gözün aydınnn :teytey: bebişi görmüşsün.. Bende bugün giidcem görmeye inşallahh
Tetanoz için de hiç korkmaya değmez.. Ben bu sabah ikinci dozumu da oldum.. Çoookk az bir ağrı var... Ama ağrım var diyebileceğim kadar çok da değil..
:teytey:

Kızlarr bu arada herkesee MERHABAAAAAA
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir... a.s.Şeniz

bebişlere neler aldık bölümüne az sonra hafta sonu aldıklarımı ekleyeceğim...

günayydınnn fıstıkımmmm
gıtte gor oglusunu gorde şok olsırnaşık şey
kocaman olmustur senınkıde
bızımkı yerınde durmuyodu bız yandık valla:roflol: ana ogul kıpır kıpır surdururuz hayatı :roflol:
aşıdanda korkuyorum valla cansum yaa ama olacaz napalım barı haftasonu olimde işyerinde agrı cekmim uyurum unuturum agrısını napım:çok üzgünüm:

Valla Papatya, ben doktoruma dediğimde olabilirsin demişti.Ama nette 3 aydan sonra diye okuduğum için bekledim.SAğlık ocağında ise hemşireler 5.5 aylıkken dedikleri için o zamanı bekledim.Sende vurduracağın yere bi sor bence.

benım doktorumda tetenoz asısı hakkında hıc bırsey soylememıstı bende cevreden duydum telefon acıp sordum o da bana gereklı bulmadıgını ama ıstersen yaptır demıstı saglık ocagına gıdıp yaptırdım hıc zor olmadı,yazılanladan cok agrılı olcagını dusunuyordum ama sadece bır gece hafıf sızladı kolum ertesı gun hıc bırseyım kalmadı...
bencede yaptırın arkadaslar ne olur ne olmaz boyle bır ımkan varken yaptırmamak olmaz bence...

bana da doktorum hiçbişey söylemedi ama ben internette okuyup öğrendiğimde sordum olunabilir ama gerek yok bizim hastanemiz hijyenik steril falan dedi ama ben ileride çıkabilecek en ufak bişey için keşke olsaydım zamanında deyip vicdan yapmak istemediğim için oldum bana da sağlık ocağı iki hafta önce yaptı 21 haftalıkken diğerini de 1ay sonra yapıcaklar ablamda doğum yapmıştı ona da yaptılar onun kolu şişti morardı bende hiçbişey olmadı ağrı dışında yani bünyeye görede değişiyo panik olmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…