2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet biz cumartesi buluştukkkk naime ben ve esraaa bi de esranın ikiziiii :sm_cool:
işte böyle akşama kadar gezdik ayaklarımız ağrıdı valla
hamiş hamiş her giittiğimiz yerde belli oluyodu az kişiydik ama gelmediniz ki kızlar yaaaaaaaaklava:

kızlar haftasonu kontrole gıtmıstım ya şimdı aklıma geldı
gittiğimde 24 gunluk bir bebiş vardı cok tatlıydı maşallah
anneciği bişey almış bayıldım ve sordumda nerden aldıgını
bebeği ilk aylarda pusete koymayın dıyolar doktorumda dedı o gusel bebişin anneciğide soledi bana
ana kucagı varmı şimdi arastırdım resmını buldum internetten lınke tıklayın ve bakın
böyle bişeydı ilk dogdugu zaman bu tarz yumusak ana kucaklarına koyun dedi hem saglıklı hemde rahat canta gibi tasıyordu bebegını valla:)))
buarada o annecik anakucagını eminönünden havuzlu handan almış istanbullu hamişlere duyruluuurrr:)))

http://www.teknotesi.com/tag/bebek/

nee esranın ıkızımı gercekten ıkızımı var anaaaa:))
o hınzır kandırmıstırda sızı ben esra ben esra dıye:roflol:
bi resim cekınemedınızmı :dilcikar:

çok güzelmiş serencim ya...benim eşim çok istiyor zaten o taşıyacakmış hevesi varmış :)) yatay taşımak bebişi daha iyiymiş bak ben onu bilmiyodum dik alacaktım ..bu iyi oldu..

yerimseniben
çok güzelmiş serencim ya...benim eşim çok istiyor zaten o taşıyacakmış hevesi varmış :)) yatay taşımak bebişi daha iyiymiş bak ben onu bilmiyodum dik alacaktım ..bu iyi oldu..

evet cnm yaa bende bılmıyordum kadında gordum sordum aman sakın oto koltuguna hemen koymayın dıyo gunah sırtları acır dıyo ortapedık olarak bole anakucagı alın dedı onunkıne baktım ınceledım gercekten cok kalıtelı bişey kraft markaydı
bak lınktede yazıyor 1 yasından once yatarak tasımak daha saglıklıymıs
bunuda ogrenmiş olduk

Kızlar selamlar.....
N asılız bakem?Minişler nasıllar???
Ben kızımı gördüm cumartesi günü...Çok tatlı,sağlıklı bir bebiş olmuş doktor teyze öyle dedi,760gr olmuş,haftyasına göre herşey normalmiş,allahıma şükür.
Şeker tetsi yaptırdım,2 kere kan verdik ama olsun kuzum için katlanırım herşeye,inşallah sonuçlarımız da temiz çıkar...

Serenim napıyosun canıım...a.s.
Ben bebek pusetini ana kucağıyla takım alacağım,daha doğrusu kızımın amcası alacak kızıma...:dance:
ilk aylar tabiki pusete bindirmek yanlış olur,ana kucağı ve araba koltuğu aynı bir arada kullananilabiliyor,o senin gönderdiğin resimdeki kanguru gibi bişey benim alacağım şu:

Ben bunu beğendim...http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=45033

senin o bayanda gördüğün kraft damı yataydı?krafta bakabilirim o zaman..

ben de ana kucağı ve puset takımlarına bakıyorum kullanan herkes onları takım alma diyor..puset çok büyük ve zor kullanıyor dedile..ana kucağını ayrı al pusetş, ayrı daha küçük olanlardan al diyorlar...yoksa ben de chicco ve kraftta beğendim....sereninkinden de almak lazım bence kanguru...ne güzel bebişlerimiz daha yakın olur bize..

senin o bayanda gördüğün kraft damı yataydı?krafta bakabilirim o zaman..

bayandaki linkteki gibi ama canta gibi içine koymustu
resimdeki gibi ayaklar dısarda diildi yani

güüll cnm hoşgeldiinn:teytey:
yolladıgın super bende ole almak istiyorum ama o pusete hemen koymayın diyolar ay bende ne yapacagımı şaşırdım:uhm:

canım begendıgın takım cok guzel gercekten ama ınceledıgımde gordumkı agırlıgı 10.8 kg dıyor
arkadasım cok agır benden soylemesı tecrubelı anneler bangır bangır agır araba almayın dıyorlar dusunsene bır elınde bebek bır elınde araba,cok zorlanırsın,kolların kopar eve gırer cıkarken ...benım araba puset takım aldım araba 6 kg.daha hafıflerı bıle var tabıkı.benden soylemesı canımcıma.s.

bu arada kızlar mothercare bakın derım acayıp kampanyalar var..ben araba ve puset takımı 350 ytl ye aldım..hamıle kıyafetlerınde ve bebek esyalarındada guzel kampanyalar yapmıslar...:sm_cool:

canım aldığımız oto koltuklarını ilk günden itibaren içine ancak silikon bir yastık koyarak kullanabiliyoruz.. Benim kuzenlerim hepsi bebişlerini ilk günden itibaren oturmaya başlayana kadar oto koltuğunda ama içinde ince silikon bebişin belini ve sırtını destekleyecek yastık ile kullandılar..

Canım ben haftasonu e-bebek mağazasındaydım.. Chicco nun o arabasını düşünüyordum bende ama araba 10 küsür kilo.. Bana çok ağır geldi.. bir de biz sürekli bursa ya gidip geliyoruz.. Araba katlandığında bile çok büyük kalıyor.. Bagajın yarısını kaplıyor.. O ürüne bakarken bunları da düşün canım..
a.s.

Hilarya benim de teyzemin kızı da yeni doğduğunda hep o ana kucağında taşıdı bebeğini
hatta evde de beşiğinde uyumadığı zamanlar hep ana kucağında yabnımızda duruyordu

Duygucum nasıl bir model senin aldığın??Kız puset ne,aaraba ne ki?*
Resmi varsa yollasana canım..

Cansucum,biraz ağır gibi ben de baktım ama çok sağlam ve kaliteli bişey gibi geldi bana..

Daha hafif olanlardan ikili takım yokki,hepsi böyle ağır,ben ana kucağı da almayı düşündüğüm için,2li set şeklinde almak daha mantıklı gibi geliyor,yani ayrı a ayrı daha pahalıya mal oluyor...

Canım bende hafta sonu e-bebek den aldım. Hauck marka travel sistem.. Oradaki satıcı cihcco dan sonra bu geliyor kalite de dedi.. Chicco benim için ço kağır buna eşdeğer ne var dediğimde bunu önerdi.Ço da içime sindi.. Hem de daha ucuza geldi.. ikisi bir arada 249 a aldım.. Ayrı ayrı olsaydı 318 oluyordu..

Bir de kızlar bebekler yürümeye başladıklarında pek pusetlerle işimiz kalmıyormuş.. Çocuk oturmak istemiyormuş içinde.. Böyle olunca da pusetle çıktığımız gezi sonunda bir elimizde bebiş bir elimizde puset olacak.. :uhm:

Ben aldığım pusetin resmini ekledim canım bebişlere neler aldık kısmında .. Bir fikir olur belki

http://www.cicibebem.com/index.php?do=catalog/product&pid=4841 buna benziyor aldığım

Son düzenleme:

canım ya resimlere neerden bakıyorduk..ben seninkini merak ettim..hafta sonu olmazsa istanbula gelirim ben de alırım..

canım bunun markası dısney diyor fiyat da senin yazdığın dan pahalı...bir de arabanın ağırlığı ne kadar biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…