2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım bunun markası dısney diyor fiyat da senin yazdığın dan pahalı...bir de arabanın ağırlığı ne kadar biliyormusun?

Canım disney hauck un alt grubu galiba...
Ben özellikle e-bebek in çamlıca daki büyük mağazasına gittim.. Bir sürü ürünü de inceledim.. Bunda karar kıldım.. 5 küsür galiba.. Tam emin değilim şimdi Orada yardımcı olan çocuk söyledi.. Hatta çocuk ile araba cihcco nun tek arabası kadar oluyor diye güldük..
E-bebek ikisini bir arada alınca indirim oluyor dedi.. Ve 249 a geldi oto koltuğu ve puseti

cok guzeller ya bayıldım bebek odalarına hangı sıte bu canım??

google dan gorselden bebek mevlut şekerlerı dıye aratırken bunlar cıktı
sıte yoktu sırf resım cnm butun resımlerde bunlardı
değişik mevlut şekerı arıyorumda anamla yapacazsırnaşık şey ama hiç değişik bulamadım yaaww

ben çıkıyorum kızlarr...
doktora gidiyorum.. Oğluşumu görmeye.. Allah ın izniyle güzel haberler alıp döneceğim...
öpüyorum sizleri ve minik zuzularınızı Şeniza.s.

ben çıkıyorum kızlarr...
doktora gidiyorum.. Oğluşumu görmeye.. Allah ın izniyle güzel haberler alıp döneceğim...
öpüyorum sizleri ve minik zuzularınızı Şeniza.s.

TMM CNM GOR BAKALIM TOMURCUUGUUUUUNUUUsırnaşık şey
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZ SLM SÖLEE BORAYAAA:roflol:
Şeniza.s.

canım mevlüdü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

canım mevlüdü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

VALLA BANA KALSA DOGUMDAN 20-25 GUN SONRA DIYORUM AMA KAYINVALIDEM VE ANAM DOGUMDAN 7 GUN SONRA OLURSA DAHA İİ DIYORLAR TAM LOGUSALIKTA OLURMUS MEVLUT :1closedeyes: NASIL TOPARLANACAM BILMIYORUM VALLA
bırde mevlutte gecelık gıyecen dıye tutturdular off cok masraflılar yaww:mymeka:

aynen ya benim kayınvalidem de gecelik diye tutturdu...bir de gitmiş dantalli iç gösteren her yeri açık gecelk almış....iade ettim..ama parasını ödediği için birşey almamız gerekiyor..ben insanların yanında gecelik giyip gezemem ya...eşofman takımı giymek istiyorum ben..

Ayyy canım ya ; google'da görsel'de mevlüt şekeri bende bakayım dedim ama Britney Spears pozu çıktı bide ya :roflol:
Yani o mu şeker ? bebek mevlütü mü yapmış ? şekeri mi çıkmış ? pek güldüm ya :dance::dance: Ne alaka orada yani :dance::dance:

kızlar mevlut 7 gun sonramı oluyormus bız daha hıc konusmadık ben 40 ı cıkınca sanıyordum cok erkenmıs yaa..:1shok:
.benım bıldıgım kadarıylada saten gecelık takımlar gıyılıyor o mevlutte bırde o yetmıyormus gıbı mıllet oturuyor sen yatıyorsun yatakta neymıs lohusaymıs ne tuhaf seyler yaaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol:ayy kaynanada alem yaa:roflol: senin ogun cok seksiy olmanı istemiş kıs kadıncaazz:roflol:
benimde çeyizimden vardı oda anam resmen dekolte ve yırtmaclı benım kaynanada onu giy giy dıyo bende aynen senın gıbı soledım annee ben nasıl mılletın ıcınde gecelıkle duracam dedım logusasın nolucak dıyo
bide o yetmezmıs gıbı ben yatacakmısım yatakta yatak acık kalacakmış sunnetlıler gıbı tobe yarabbim yaa:roflol:
ayy nelere kaldık yahuuu:sm_cool:

ya evet seren ya ; bende 1 aylığa yakınken istiyorum mevlüdü, bi akraba 25 günlükken yaptı.En azından o kadarlık olsun ya. Çok küçük olacak yinee zaten nazar falan değer diye korkuyorum. En azından bizde biraz kendimizi toplamış oluruz.Elimize ,yüzümüze bakmış oluruz dimi? Bide hani nişan alışverişinde alınan saten 6'lı takımlar var ya onun ya pijamasını yada gecelikle sabahlığı giyiliyomuş.Ben yatağımda yatacakmışım, annemin yaptığı kanaviçeler yatağa konacak . Valla nasıl olacak bilmiyom ama Allah hayır etsin , bebeğime nazar değmesin de o zaman...

hay agzına saglık aynen benım kaynanamda ole dıyo dantel yatak ortunu ser beyaz beyaz ve ıcıne gır yat bizler mısafıre hızmet ederız dıyo ay evımde herkes bıyerlerde olacak banada sıkıntı basacak valla zaten o yatak ortusune hıc dantel ıstememıstım nereye kaldırdıgımı bıle unuttum:roflol: artıkın baska sererım napam
aman ne zor yaa valla bende korkuyorum hem bızler hemde bebişler nazara gelırız dıye offff
kızlar bakın mevlut şekerlerıne cok degısık kendımızde yapabılırızsırnaşık şey

http://www.dolcioccasioni.com/collection.asp

valla ne derlerse desinler ben çok erken yapmayacağım yatakta da yatmayacağım inşallah ayakta durabiliyoroluruz hemencecik...gecelik de giymeyeceğim valla...bana ne kimse de zorlayamaz beni...utanırım ben öyle...

Ya aynen seren ya;
Bide ben o yatakları , dantelleri kaldırdım. Hatta havası azalınca az yer tutan poşet hurçlar var ya onlara sıkıştırdım. Şimdi nasıl açarım onları ,kırışmışlardır diye düşünmeye başladım. Valla ya ben de içeride olmak isterim ama nasıl olacak bilmiyom artık. Hayırlısı , bizim bide eşimin tarafı çok kalabalık, tıklım tıklım oluyo...

cnm cok şeker senınkıd
evet bu yolladıgım lınktekıler cok pahalı ama bak pahalının ucuza dondurme yolları vardır şekercımmmyerimseniben
bunun aynısından ben yapabılırım sende yapabılırsın nasılmı gıdıyosun eminonunden renklı bademlerden alıyorsun bıde streç şeffaf alıyosun cıcek yapıp ustunu strecle kaplıyorsun o dallardanda satılıyo emınonunde cok basıt kıs okadar para vermeye degmez o senın yolladıgından bıle yapılıyo o bebekler emınonunde 5 kuruş:))) yani 500bın lira ıcıne bacem doldurmuslar kesedın sonra sılıkonla yapıstırmıslar al sana mevlut sekerı işte şekerciiimmmmmm:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…