ay ne körüm ya orada yazılıymış adres of offf...
canım bunun markası dısney diyor fiyat da senin yazdığın dan pahalı...bir de arabanın ağırlığı ne kadar biliyormusun?
cok guzeller ya bayıldım bebek odalarına hangı sıte bu canım??
ben çıkıyorum kızlarr...
doktora gidiyorum.. Oğluşumu görmeye.. Allah ın izniyle güzel haberler alıp döneceğim...
öpüyorum sizleri ve minik zuzularınızı Şeniza.s.
ben çıkıyorum kızlarr...
doktora gidiyorum.. Oğluşumu görmeye.. Allah ın izniyle güzel haberler alıp döneceğim...
öpüyorum sizleri ve minik zuzularınızı Şeniza.s.
google dan gorselden bebek mevlut şekerlerı dıye aratırken bunlar cıktı
sıte yoktu sırf resım cnm butun resımlerde bunlardı
değişik mevlut şekerı arıyorumda anamla yapacazsırnaşık şey ama hiç değişik bulamadım yaaww
canım mevlüdü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
VALLA BANA KALSA DOGUMDAN 20-25 GUN SONRA DIYORUM AMA KAYINVALIDEM VE ANAM DOGUMDAN 7 GUN SONRA OLURSA DAHA İİ DIYORLAR TAM LOGUSALIKTA OLURMUS MEVLUT :1closedeyes: NASIL TOPARLANACAM BILMIYORUM VALLA
bırde mevlutte gecelık gıyecen dıye tutturdular off cok masraflılar yaww:mymeka:
aynen ya benim kayınvalidem de gecelik diye tutturdu...bir de gitmiş dantalli iç gösteren her yeri açık gecelk almış....iade ettim..ama parasını ödediği için birşey almamız gerekiyor..ben insanların yanında gecelik giyip gezemem ya...eşofman takımı giymek istiyorum ben..
ya evet seren ya ; bende 1 aylığa yakınken istiyorum mevlüdü, bi akraba 25 günlükken yaptı.En azından o kadarlık olsun ya. Çok küçük olacak yinee zaten nazar falan değer diye korkuyorum. En azından bizde biraz kendimizi toplamış oluruz.Elimize ,yüzümüze bakmış oluruz dimi? Bide hani nişan alışverişinde alınan saten 6'lı takımlar var ya onun ya pijamasını yada gecelikle sabahlığı giyiliyomuş.Ben yatağımda yatacakmışım, annemin yaptığı kanaviçeler yatağa konacak . Valla nasıl olacak bilmiyom ama Allah hayır etsin , bebeğime nazar değmesin de o zaman...
hay agzına saglık aynen benım kaynanamda ole dıyo dantel yatak ortunu ser beyaz beyaz ve ıcıne gır yat bizler mısafıre hızmet ederız dıyoay evımde herkes bıyerlerde olacak banada sıkıntı basacak valla zaten o yatak ortusune hıc dantel ıstememıstım nereye kaldırdıgımı bıle unuttum:roflol: artıkın baska sererım napam
aman ne zor yaa valla bende korkuyorum hem bızler hemde bebişler nazara gelırız dıye offff
kızlar bakın mevlut şekerlerıne cok degısık kendımızde yapabılırızsırnaşık şey
http://www.dolcioccasioni.com/collection.asp
serencım cok guzelmıs badem sekerlerı yaaa:)
bende begendım bır tane ama fıatlar cok ucuk yaa gercı arastırınca ucuza buluruz herhalde ama bılmıyorum..
benımkıde bu http://davetiyeseker.com/2510-Its-a-Boy_9016.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?