duygucum benimde öleee normal doğuma uygun herşey ama sezeryan istiyorum çok korkuyorum....:1shok:
gunaydın kızlarrr simdi doktordan geldik 2500 kilo olmuş cnım kızımm... ama hala makat geliş duruyo buyuk olasılıkla sezeryan olucaksın dedi doktorum..ben kendimi sartlamıstım oysa normal dogurcam diye .(((
günaydın herkese..
ümran duygu müjdes..
iyisinizdir inşAllah kızlar..çook güzel bir gün geçirelim hepimiz ..
müjdes bebişin kocaman olmuş maşaAllah .. benim bebeğim de seninki gibi ters duruyor ve mecburi sezeryan olacak büyük ihtimalle..bu haftalardan sonra kafalarını çok nadir döndürebilirler dedi benim dr..senin dr. ne diyor ? ben de normal olsun çok istiyorum ama mecbur olursak yapacak birşey yokk(
sanada gunaydın mervecım..bence normal dogum ıcın bu kadar sartlandırmayın kendınızı sonra hayal kırıklıgına ugramayın kızlar hayırlısı neyse o olsun...
ben sezeryan dusunuyorum benımde normal doguma uygun gıdıyor hersey ne tuhaf demı:uhm:
günaydın güzel,yakışıklı bebişlerin güzel anneleri..........kızlar takvim eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum,yardımınızı bekliyorum
Günaydinn kizlarrr sicak çok sicak dahada çok sicak olucakk bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:
OH maşallahbenimki küçük kaldı valla şeker yüzünden yaptığım diette ben aç kalıyorum bebişim hiç gelişmez artık diye korkuyorum netsem yawww çok üzülüyorum bu işeeee şişiriyor diye vitaminleride kesmiştik bakalım cumartesi şeker sonuçlarım inşallah sınırlardadırda şu diyeti accık esnetirler bu gidişle benim bebeğim 2,500 ancak doğar herhaldesenağlama
Kızlar günaydın nasılsınız.Akşam o kadar güzel uyumuşum ki sabah çok zor kalktım.Bu akşam işten erken çıkıp evimi toparlıycam.Her yer heryerinde bi görseniz. üç gündür yatıyorum dişimin ağrısına.Akşam dr dişim için karanfil yağı al dedi onu aldım koydum çok iyi geldim maşallah.Bugün iyiyim çok şükür.Valla insanın neresi ağrıyosa canı orda kızlar.
OH maşallahbenimki küçük kaldı valla şeker yüzünden yaptığım diette ben aç kalıyorum bebişim hiç gelişmez artık diye korkuyorum netsem yawww çok üzülüyorum bu işeeee şişiriyor diye vitaminleride kesmiştik bakalım cumartesi şeker sonuçlarım inşallah sınırlardadırda şu diyeti accık esnetirler bu gidişle benim bebeğim 2,500 ancak doğar herhaldesenağlama
geçmişolsun canım diş zor valla benimde çekşlmesi gereken vardı korktum idare ederim dedim 2 ay önce şimdide pişmanım hafiften hissettiriyor umarım fazla ağırlaşmaz doğumdan sonra 1 ay çekemem demişti doktorum allah yardımcımız olsun
hicrancım günaydın;
naber nasıl oldu kaşıntıların şimdi bide şeker çıkmış hay aksiliğe bak ama olsun allah başka dert vermesin dikkat et birazcık..
iştahın nasıl bu sıcaklardan ben hiçbişey yiyemiyorum yediklerimde de pek faydalı bişey yok aslında !!!!!cokacimcoook
Kızlar günaydın nasılsınız.Akşam o kadar güzel uyumuşum ki sabah çok zor kalktım.Bu akşam işten erken çıkıp evimi toparlıycam.Her yer heryerinde bi görseniz. üç gündür yatıyorum dişimin ağrısına.Akşam dr dişim için karanfil yağı al dedi onu aldım koydum çok iyi geldim maşallah.Bugün iyiyim çok şükür.Valla insanın neresi ağrıyosa canı orda kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?