agustos yada temmuz anelerinden neslihan83 bebegini kaybetmiş :1shok:kızlar cok kötü oldu.allah yavrularımızı bize bagıslasın.:Saruboceq:agustos ve temmuz annelerinden bu kaçıncı sayısını ben unuttum.allah sabırlar versin
ben de kararsızım canım .. portbebe ilk zamanlar için kullanışlı gibi görünüyor..geçen gün parkta gördüm; kadın yeni doğmuş bebişini koymuş içine , sepet gibi.. tutmuş saplarından taşıyordu çok hoşuma gittigerçi bizimkileri kışın parka bahçeye çıkartamıycaz ama..çanta dün bi tane buldum tam istediğim gibi kocaman deri çantalardan ama valiz gibi..hastaneye onu götüreceğim..ama bebişe de ayrı bi çanta almak istiyorum..kullanışlı olur işime yarar diye düşünüyorum...
AMİİNN CNM ALLAH ONLARADA SABIR VERSIN AMA NERDE BEN GOREMEDİM:çok üzgünüm::uhm:
Kızlar ben hala bebeğime bakım ürünlerinden almadım.Ne alacağımı bilmiyorum alan varmı acaba.Ben nivea istiyorum sırta asmalı çantası varya çok hoşuma gidiyo.Napsamki acaba sizce
Kızlar ben hala bebeğime bakım ürünlerinden almadım.Ne alacağımı bilmiyorum alan varmı acaba.Ben nivea istiyorum sırta asmalı çantası varya çok hoşuma gidiyo.Napsamki acaba sizce
Ay çok güzel bence al kız ayıcıklı ayıcıklı benimkide böyleymiş ayıcıklı dedi annem pek severim böyle şeyleri fiyatıda uygunmuş
Gülden arkadaşımıza nice mutlu yıllar dilerim.a.s.Arkadaşlar şu alttaki takvim için yardımcı olursanız çok sevinirim.Gerçi az kaldı doğuma ama olsun.Çok heveslendim.
kızlar siz emzirme atleti aldınız mı ? ben emzirme sütyeni almıştım ama atlet almamışım..kullanışlı olur özellikle hastanede hemşire, anne,eş falan mecburen birilerinin yanında emzirmek durumunda kalacağımız için..
fiyatları da 20 ytl internette bakıyorum şimdi..ayy ne çok şey var alınacak..hep birşeyler eksik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?