günaydın arkadaşlar ben de uyuyamadım herkes uyuyor ben oturuyorum
canım bugün nasılsın haber varmı bebek ne zaman gelecekmiş kilosu ne durumdaymışşş, gelsinde artık bizmde içimiz rahat etsinnn:1hug:
her sabah ve akşam annem gidip durumunu öğreniyor dün akşam iyi demişlerdi şimdi daha gelmedi annem, dün en az 3 gün daha kalacak demişlerdi 2 gün kaldı gün sayıyorum bende...
ben iyiyim çok şükür çabuk iyileştim, göğüslerim de sertleşmeye başladı süt iniyor sanırım bugün de sağmaya çalışacağım inşallah çıkar...
arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum ben şimdi başından beri kan ilacı ve kalsiyum içiyorum birde son 2 aydır magnezyum. bu elivat mı neyse ismini tam hatırlamıyorum birde ondan alıp kullansam bişey olurmu acaba çünkü hiç balık yiyemiyorum. doktorumda vitamin yazmayalım gıdalardan al dedi. acaba kullansammı son bir ay diye düşünüyorum. birde benim kullandığım kan ilacı folik asit ve b1 vitaminide içeriyor.
balık yiyemiyorsan bana doktorum marincap ilacını vermişti.balık yağı kapsülleri.elevit dediğin multivitamin sadece.
onun içindede varmış sanırım balıkla ilgili vitaminler yada diyorum hiç kullanmasammı:içelim:
onun içindede varmış sanırım balıkla ilgili vitaminler yada diyorum hiç kullanmasammı:içelim:
canım bende dun arayıp doktoruma sordum daha bende 2 haftadır balık yemeyı bıraktım .vıcdan azabı duyuyorum.banada marınecap onerdı ama ben alıp almamakta
kararsız kaldım zaten kalsıyum magnezyum kan hapı ıcıyorum bırde onu ıcıcem tam külfet.cevız yıyordum onuda bıraktım ama bugun alıcam bır avuc yıcem hergun...
yaa ben balık tüm hamilelğim boyunca doğru düzgün yemedim bu balık olmadan olmuyomuymuşşş acaba, bugün gene derya yok acaba nerdee kaydirigubbakcemile2
yaa ben balık tüm hamilelğim boyunca doğru düzgün yemedim bu balık olmadan olmuyomuymuşşş acaba, bugün gene derya yok acaba nerdee kaydirigubbakcemile2
ben burdayımmmhihoyyyt
arkadaslar ben haftada en az bikez balık yiyorum ama süt içe
miyorum bikaç aydan beri onun yerine cacık ayran idare vetmeye çalışıyorum.ilaçlarla aram hiç iyi değil sadecee erken doğum için verileni kullanıyorum vitamin kan ilacı aklıma geldikçe alıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?