bende aldım chicconun manuel olanından.hortum olmasa nasıl biberona gidecek süt dedigin pek anlamadım resmi varsa koysana bi bakayım[/
Canım koyamadım ya açmıyo resmi sen bebedorun sitesine girsene hem biberon oluyo hemde süt sağmaya pompası var ondan aldım.uzun böyle sarı hortumu var.İki çeşit zaten.
hoşgeldiniz gülşah, kübra...
gülşahcım biraz daha az düşün böyle şeyleri tatlım rahat ol .. inan ki geçen gün seninle doğumdan falan bahsedince rüyama girdi..normalde hiç görmezdim böyle rüyalar..başka bir gece de bebeğimi gördüm kucağımda.sapsarışın çok tatlıydı..hayır olsun..ama düşündükçe bilinç altına yerleşiyor..boşver canım kiloları da..veririz yeter ki sağlıklı olalım..çıtır anneler olucaz inşAllah :))
kızlar neye adapte olursak o basımıza gelir.bebekler eme eme göğüs basını çıkartıyomuş zaten olmazsa slikon baslıklar var onları takarsın.bol bol bebişini emzirecegini düşün.bende de sütüm olmazsa korkusu vardı düşünmüyorum artık bebişimi emerken hayal ediyorum iyi geliyo...sende dene
bende 2 sene once 71.5 oldum hemen dıyetısyene gttım dıetle 59 kg ya dustum ıdeal kılomun 59-63 arası oldugunu soylemıstı o zaman doktor.. aynı senın gıbı arkadaslarım hastamısın dedı bana cok zayıf olmusun verme sakın..
yanı ben 63 olursam yeter banasırnaşık şey
selam güzel eylül anneleri
se çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi kafamçokkarıştı ama insan çok olunca unutuyor-tatlicadiarzu- kaç gündür girememiştim siteye
derya hayırlısıyla saglıklıca bebişini kucağına alırsın inşallah az kalmış hadi gözün aydın darısı bizim başımıza
emel bilgin için teşekkür canım fata ogluşuyla iyimiş
elif herşeyi tamamlamışsın sezeryan gününde belli olmuş gözün aydın canım
gülşahcım bebişin emceği yeri bulur hiç sıkma kendinikaydirigubbakcemile3 bu konuda
tam 2 saattir geçmişi oluyorum yoruldum valla benim de yarın net tarihim belli olcak hepinize hayırlı günler diliyorum biraz dinlencem a.s.
bu model mi güzelim[/
Canım koyamadım ya açmıyo resmi sen bebedorun sitesine girsene hem biberon oluyo hemde süt sağmaya pompası var ondan aldım.uzun böyle sarı hortumu var.İki çeşit zaten.buysa tama işte sen sütünü sagınca biberon dolacak saklama poşetine koyup buzlukta saklayacaksın
bende aldım chicconun manuel olanından.hortum olmasa nasıl biberona gidecek süt dedigin pek anlamadım resmi varsa koysana bi bakayım
Canım bak eklemeye çalışıyorum bundan aldım ben sence iyimidir.Yoksa digerinimi alsaydım.
[[/IMG]
bu model mi güzelimbuysa tama işte sen sütünü sagınca biberon dolacak saklama poşetine koyup buzlukta saklayacaksın
Bak canım ekledim resmini.
Aycanım ya o emzirme derdi bendede var.Benim göğüs uçlarım resmen içerde ya kendimi kandırmanın bir alemi yok.Çok üzülüyorum emziremezsem diye ama inşallah emer yavrucum.Senin göğsünden süt yada sıvı geliyomu.Benimkinden hiçbişey gelmiyo henüz belkide gelmiycek hiç.:1no2:
bende de aynı sorun var ama olumlu düşünmek gerek arkadaşlar.bakarsınız sütümüz hemen geliverir ve bebişlerimiz zorluk çekmeden emmeye başlarlar.
İnşallah cnm hemen gelir.Zaten üzüle üzüle bi hal oldum.
Aycanım ya o emzirme derdi bendede var.Benim göğüs uçlarım resmen içerde ya kendimi kandırmanın bir alemi yok.Çok üzülüyorum emziremezsem diye ama inşallah emer yavrucum.Senin göğsünden süt yada sıvı geliyomu.Benimkinden hiçbişey gelmiyo henüz belkide gelmiycek hiç.:1no2:
üzülme canım bak üzülünce süt geri gidiyormuş.gerçi senin doğumuna daha var.böyle şeyler düşünme.onlar nasıl emeceklerini biliyorlar merak etme.ben oğluşumu çarşamba günü kısmetse kucağıma alacagım.inşallah çabuk toparlarım da tecrübelerimi yazarım.dualarınızı benden esirgemeyin.ben tüm hamişlere dua ediyorum.:Saruboceq:
Canım bak eklemeye çalışıyorum bundan aldım ben sence iyimidir.Yoksa digerinimi alsaydım.
[[/IMG]
benim aldıgımda böle bunlar daha kulanışlı oluyomuş arkadas kulandı benim cok da memnundu.digeriyle zor olur göğüse tam yanastırması filan bu daha pratik gibi
üzülme canım bak üzülünce süt geri gidiyormuş.gerçi senin doğumuna daha var.böyle şeyler düşünme.onlar nasıl emeceklerini biliyorlar merak etme.ben oğluşumu çarşamba günü kısmetse kucağıma alacagım.inşallah çabuk toparlarım da tecrübelerimi yazarım.dualarınızı benden esirgemeyin.ben tüm hamişlere dua ediyorum.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?