okudum yaa ne kadar guzell muhteseem bır dogum ya bende aynısından ıstıyorumm... senağlama
kızlar bende okudum hıkayeyı ama ben normal dogumdan cok arkadasın aldıgı kıloyla ılgılendım:roflol:
6.5 kg almıs:1shok:şaka gıbı yaaaaa
evet arkadaslar dogum yapmaya calısıyorken yatıp beklememek gerek.. a.s
yürüyüş ve merdıven cıkmayı cok yerde okumustum bende.. denemeye calısıcam ınsallah bakalım..
AYYYY COK AZZZ KALDIII YAAAAAAAAAAAAAAAAA...................... :hooray: :dance:
kızlar bende okudum hıkayeyı ama ben normal dogumdan cok arkadasın aldıgı kıloyla ılgılendım:roflol:
6.5 kg almıs:1shok:şaka gıbı yaaaaa
ben de :CüvCüv: inşAllah bu mübarek günlerde Allah bizim de yardımcımız olur...bol bol dua edelim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, normal doğum isteyenlerimiz ikinci ıkınmada doğuralım inşAllah
ayy evet betül benim 11 senin 16 gün görünüyor bakalım ilk kim doğuracak sennn aslındaaa taa başından beriiii hemen istiyorum diyodunnn inaşllahh normal doğum yaparız son dakikada dğişmezz ve canımızdaaa çok yanmaz dimiii ben 2 tane sure var onları okuyacapım bir tanesi kevser bir tanesi de felak birde ayetal kursi yi okayacağım. yaa çok merak ediyorum ne zaman başlayacak ne şekilde başlayacak doğumum ve ne zamannn son güne kadar beklermi acabaa benim oğlum bence betül seninki daha kıpırdak seninki daha önce çıkar gibi geiyor benimki biraz uyuşukk öyle çok kıpırdanmadı hiççç sakin sesisizz hareketler yapıyorrr acaba doğuncaaa karakterleri anne karnındaki hareketlerine göremi olurrrkaydirigubbakcemile5
evet ya kızlar bende sastım kaldım bırde bebıste masallahnerdeyse 3.5 kg dogmus...ne guzel bebegıne yemıs yedıgınıde...
benım kılom hıc durmuyor ayten ıster ıstemez takıyorum sen takmayın dıyon ama..
2 haftada 2.5 kılo almısım senağlamayanı ınanılır gıbı degıl...
onune gecemıyorum artık..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?