canımcanım günaydında ne doğumu ne yaptın sen :)))))))
canım
kendi dokrum bebeğimin alınması gerektiğini söyledi. anne karnınnda gelişemiyormuş.bu bebeği sıkıntıya sokuyormuş.o yüzden bu anne karnında gelişimle ilgili prof. a yönlendirdi. bi de onun yorumuna bakalım dedi.o nediyecek bakalım buğün.biraz bekleyelimmi yoksa hemn açil alınması gerek mi? diyecek .hiç bilmiyorum.yoksa durduk yere bu haftada ne doğumu olacak.ay gülsem mi ağlasammı psikolojim bozuldu.allah kolaylık versin anne adaylarına..
:teselli:ewet ya bi doluyo aniden bide bakıyosun bomboş sen nasılsın bugün güzelim ben biraz yorgunuma.s.
canım inş. bebeğinin gelişimi iyidir merve hoş geldin canım aslıcım sen son kutuya geçmişsin hadi hayırlı olsun ilk annemiz derya olcak demi onuda burdan tebrik ediyorum hayırlısı olur cümlemiz için inş.
bana da dr. 37 veya 38. haftada alırız dedi..eğer 37 de alırsa ağustos sonu oluyorr..o zamana kadar bebişim döner inAllah
hepmiz için hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize..
ıyıyım cok sukur oglumla kahvaltı yapıyoruz yavas yavas... :1rolleyes:
sen nasılsın canım bebiş nasıl..
kafamçokkarıştıbende biraz halsizim canım hiç bişi istemiyor açım ama yiyemiyorm :1no2:nedense 9gibi yemiştim ama çıkarttım anlıycan biraz uyuşuğum bugün belki zamanla açılırım bide bugün 1 gibi ultrasona gircem inşallah hayırlı şeyler duyarım:Saruboceq: sana afiyet olsun betülcüğüm...:uhm:
inşallah canım....dönmezsede korkma sezeryan olursun....orada kalmayacak :)))kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?