değışık bır hıperaktıflıgı var bı saat geldımı ınanılmaz azıyor cımdıklıo sacımı cekıoo
sureklı cıglık atıo yapma dedıkce de ıyıce yapıo
dun carrefour a gıttık orda da hep cıglık attı 18,30 gıbı babamıkz gelıo Allahtan o gelınce dunya benım oluo
onla cok ıyı oluo yıne yapıo ama kotunun ıyısı ıstee
ara ara babannesıne ınmese cekılcek gıbı deıl
bız ztn ılacsız bı kac yontem varmıs baya arastırdık mesela puanlama sıstemı
suan onu uyguluyoruz ılk gunler daha cok ıse yarıodu puanları bırıkınce ıstedıgı seker cıkolata yada gezme tozma onlardan kazanıo
ama benı hıc takmıo yaaa
dun cok kötu vurdum ..((( bılıyorum cok yanlışş sonra oturdum onla beraber agladım
ama ınanın bu evde gelsenız duramazsınız
karsı komsum hacı teyze ara ara ugruoo Allah sana sabır versın dıe gıdıo kadın.. gercekten o bıle anlıo goruo halımı
doktora goturun kızım dıo
su dortcelık cocuk hastanesı olsun bakalım az kaldı..
bu arada aral cıdden cok zekı yanı kendı cocugum dıye soylemıyorumyazı yazmayı fln bılıo 100 e kadar sayıyoo
daha bı suru sey aklıma gelmeyen. ama ıste ıcı ıcıne sıgmıoo(((
ah yasemin senin çocuklar hep doğuştan hiper aktif yahu ben memnunum kızımdan bizim tek sorun reflümüz o biraz huysuzluk yapıyo o kadar geçse reflü bişeycik kalmıcak inş.
denizcim bakalım ne dicek dr. arala bence hiperaktif aral zeki olanlarından olmayanıda varmış çünkü bu ileri zeka olanından ilaç vermicek bence baş etme yollarını anlatıcak tahminim
canım ben ecrini yeni dr.götürdüm bize bilgi yüklemesi yapıldıkça daha rahatlayacağını anlattı ama ben pskiyatristte götürmedim başka bir yere götürdüm zeki olduğundan başka şikayetlerimiz çıktı aslında ecrin iyi maşallah hareketli ama biz beyin çok yorulunca fazla harekete sıra gelmiyor.. :)))çünkü tv bakan yada buna benzer şeyelr yapan çok çikolata vs.tüketen çocular ne yazık ki hareket yüklemesi oluyor vede ne yapacağını bilemediğinden aşırı hırçanlaşıyor biz beynimizi yoruyoruz bu sayede daha iyi oldu ..ama kapasite var ecrinde maşalla seninde dediğin gibi ecrinde harfleri biliyor yazıyor çok güzel yani ben 2.çocuk olamasa kesinlikle okur kendi zaten yapıyor çoğunu yani ama oturturabilmek işte mesele bu kimisi ne yazık ki oturmuyor ecrinde oturmuyordu ama küçüklüğünden beri tek sevidği şey kitaplardı bu sayede oturuyor...umarım geçer bu dönem ...
denizcim birde şöyle bir durum var mesela ananne yada babaanne yakın oldumu evinize çocukta acayip bir huy değişikliğide olabiliyor mesela anne bişey dedimi babaneye kaçar orada daha yüz verirler yani şımartırlar bu yüzdende çocuk nasıl davranacağını bilemez iyice şımarık olur böyle durumlarda olabilir...
tabıkı canım cok cok haklısın...
Arala aşağıda pek yuz verılmez ama yınede aralda hıperaktıflıgın yanında şımarıklıkta fazlasıyla var..
bırde ıkı aılede ayrı ayrı yetışmenınde etksıı olduguna ınanıyorum böle sacmalamasında.
bırde bızım kaka ve çış sorunumuz var.. bılıosunuz Aralda dıger hazıran cocukları gıbı bezı bıraktı aynı donemlerde
o rahatlıga kavuştuk ama artık hep altına çiş yapıo kaka yapıo
ınanırmısınız bugun tam 7 kere altına kaka yaptı .. ondan once kabız olmustu ınanılmaz acı cektı 2 gun once yaparken
sımdıde sanırım tuvalete oturmak ıstemıyor..
sureklı soruyorum yok annecım dıyıp 30 sanıye sora altıma kaka yaptımmmmm annecım degıstır dıyor
Aral ben ıse gırdıgımden berı cok degıstı..
ışe gırmem kötu etkı yarattı
cunku babanne ve dede ona yetmedı 4 duvar arasında delırdı cocugum(((
ıstenc ıktıgımdan berıde beter bısey oldu duzen muzen kalmadı.. cok kötu durumdayım ..
gecmis olsun canim..insallah rahatsizligi atlatirsin kasilmalarinda kesilir bundan sonra kolay gecer..
Hamile kizlar aile hekiminize ugramayi ihmal etmeyin sizi takip etmesi lazim yoksa sorun oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?