ecrinin kilosu ne kadar iyi maşallah yasemnicim.iştahı açıldı demek şiringayla beslediğin günleri hatırlıyorum.zeynep 16 kilo bayadır hiç kilo almıyor zaten doğru düzgün bişeyde yemiyoki bebekliğinden beri .hala hiç bir yemeğin tadını bilmez yedikleri aynı tarhana makarna cicibebil süt bu kadar yani meyvede yemez hiç yazın sadece inciri çok sevmişti bol bol yedi kış meyvelerinden hiçbirini yemiyo malesef .
sevdacım doğaç ağladığında kusardı psikolojikti o duru kadar bebekken yoktu kusması 1yaştan sonra ağlama sonrası başlamıştı bebekken huysuzdu çok gazlıydı o vardı duruya ilaçlar koyu mamalarda dokunuyor ya az uyuyor çok ağlıyor napıcam ya vermesem çok kusuyor midede bişey kalmıyor ama keyfi yerinde kalıyor deryacım emzirmek istiyorum ama duru almamaya başladı çok ağlıyor almıcam diye napıcam şaşırdım ya annemde gitti yalnız kaldım tamamen doğaçta alabildiğine kıskanç bi görseniz kardeşi ağlaynca o da bağırmaya başlıyor evde bi gürültü görmelisiniz dikkati çekmeye çalışıyor aklınca onunla ilgileniyoruz diye duru düzelse herşey güzel olucak aslında 6 aya kadar çekicekmişiz bakalım doğrumu
yasemincim sende zantac kullanmıştın değilmi ecrine nasıl memnunmuydun bi püf noktan varmı aç yada tok ne bileyim nasıl verince etkiliydi ilacı bile kusuyor ya mama iyi ama o da koyu olduğu için bağırsaklarını mahvediyor sen nasıl besledin bilgilendirirmisin canım acaba süt alerjsimi dedim ama en önemli belirtisi kakada kanmış yok çok şükür demekki reflü bizimki
doğaçı hç sormayın kızlar kemik torbası resmen 1metre boy 13kilo
kızlar mr sonuçlarımı aldım boyun ve sırt ağrılarımın nedeni boyun düzleşmesiymiş boyunda c harfi şekline benzer olması gereken kemikler bende düzleşmiş buda baş dönmesi baş arısı sersemlik kaslarımda gerilme ve hatta unutkanlık yapıyomuş.boyundan beyne giden 4 ana damar varmış boyun düzleşip kaslar gerilince beyne giden kan akımı yavşlayıp şikayetler oluşuyomuş.dr fizik tedavisi verdi ama zeyneple hergün gitmem imkansız o zaman evde yapabileceğin hareketler vericem dedi hergün onları düzenli yapıcam tam iyileşme olmaz ama en azından rahatlarsın dedi .ileride boyun fıtığına çevirme ihtimali varmış inşallah o kadar fazla ilerlemez .ayrıca bu düzleşme son yıllarda çok insanda görülmeye başlamış.
yasemincim o ilaç bizede pek fayda etmiyor ama mama fayda ediyor şükür iştah yerinde benim kızın maşallah 6.5 kilo oldu kussada yiyo azimle obur kızım benimama rahatsızlık yapıyor huysuz oluyor
ahh canım yaa hem seviyo hem kıskanıyo inşallah zamanla düzene girer bu durum.bizde durum fena nuran ya kreş olmasa bitiğim dün evdeydi doğaç okulda salgın olmuş kusup durdu ne gündü benim için eşim olmadan duru abisi bağırınca ağlayınca krize giriyo ikisi aynı anda başlıyo ağlamaya görmelisiniz doğaç zarar veriyo kardeşine hem çok seviyo hem kıskanıyo değişik bi ruh halinde bana yardım etmiyo hiç bir şekilde özellikle ellerini cimcikliyo eşim gelince kusmuk koka halıyı yıkadım makinayla yemek falan yapamadım mümkün değildi pizza söyledik bende durum bu ama benim oğlan hep sorunluydu kaprisliydi zaten hep bağırmalara devam o yokken duru mışıl mışıl uyuyan agular saçan bebek abi gelince deliriyo o da korkuyo abisinden elimi sıkıcak yine diyenapıcam ben ya birinin psikolojisi birinin gelişimi çok zor kızlar çok ilk çocuğu uslu olanlar yapsın 2.yi ilki zorsa herşey çok zor
nurancım batuhan kardeşi olduktan sonramı kakasını beze yapmaya başladı.geçici bir durumdur inşallah ya bırakır en kısa zamanda merak etme canım.geçen senin resimlerine bakıyorum baktım senin kucağında kocaman bir bebek bertuğ nekadar büyümüş öyle dedim küçük bi şok geçirdim sonra dikkatli bakınca ikiz kardeşin ve onun bebeği olduğunu anladım.yaaa batuhan sizi karıştırıyomu merak ettim :)
efem geçemlrde biliyorsunuz grip olmuştu ogünden beri emmekte oldukça zorlanıyor umarım emmeyi bırakmaz ama direniyor((
selam kızlar
bugün 4. ay kontrolümüz vardı bertuğun aşısı yapıldı batuhanda yanımda diyoki hemşireye acıtma ağlamasın kardeşim hemşirede sen hiç merak etme dedi Allah tan bertuğda hiç ağlamadı güldü şansa bu arada 4. ayımızda 8500 kilo 66 cm olmuş paşam.ama bir kaç gündür sütümde azalama var gibi geliyo doktorumda olmaz birden dedi bol sıvı al ve sütüm bol de psikolojik biraz da bu durum dedi . benimde tetenoz aşımın son dozu yapıldı ama ağrıyo kolum baya çok ağarlaştı gibi.
denizcim sanırım bu işin garantisi yok ben çok araştırmıştım kız meselesini ama olmayınca olmuyo işte ama şimdide çok seviyorum iyiki erkek olmuş diyorum :)) rabbim sağlık versin tüm yavrulara :)
kızlar selammmm
cok duramıcam
ınanılmaz yogunum yorgunum bazı sorunlarımda oldu... ama duzeltmeye calsııyorum.
ıstende sıkıldım .. kafam cok dolu cok karısıkkkk
bırde sıfremı untumususm yenı sıfr eıstedım fln yarım saattır onla ugrasıyorum
neysee....
derya kızn mı olcakmı maşallhhhh haydee bakalım
ay yemın ederım bılsem kı kızımo lcak su dakka hamıle kalırım .. ama cok korkuyorum
aral zor bı cocuk . hala oyle . tabı torpulenen kısımları yonlerı var.. ama az..
kafam bebek yapma konusunda da cok karısık .. aral boyleyken nasıl yaparım dıye dusunuyorum
muratla bırbırımıze hıccc vakıt ayıramaz olduk.
deryacım yenı haberlerını belklıyorum ne kadarlık oldu bebek .. hıc bılmıyorum yaa
ne kadarlıkta cınsıyetı bellı oluo duuu
kız olması ıcın ozel bısey yaptın mıydııııııııııııııııııı hepıcıgını anlat bacım
herkesı opyorum
sevdcım gecmıs olsun.
aysegulcum nurancım ysemıncım Allah kolaylıklar versınnn
sızı sevıyorum ..............
inşallah bırakmaz yasemincim inş. denizcim önceden yap 2.yi diyodum ama yapma bence bekle ben yavaş yavaş pişman oldum diyebilirim doğaç çok değişti çok kötü anlamda resmen ellerimden kayıyor kişiliği belki kreşinde etkisi var arkadaşlarındanda öğreniyor olabilr ama bakım olarak çok zor hareketli çocuğun olunca ilki zor oluyor kardeş olmadan önce çok güzel düşünüyodu herşey güzel olacak diyodu doğaç ama şimdi sen geri koy karnına diyo ağladığı zaman susturmak için zarar veriyor kardeşine sus artık diye çok zor gerçekten sen kaldıramazsın bence henüz aral daha hareketli bi çocuk yorar benim kız hasta bide bugün de dr.a gidicez çok ağlıyor ya o dahada zorlaştırıyor herşeyi hangisine yetişcez şaşırıyoruz ilk çocuklarımızda çok küçük çünkü ilgi bekliyo sürekli
maşşalah nurancım bertuğa çok özeniyorum ya sütü iyi olana neyse içimde kalmadı artık 3ayda olsa emzirdim kızımı emzirmek keyifli gelmedi bana ben sadece bebek için isterdim uzunca emmesini beni sıkıyodu emzirmek süt kokmak falan tiksinç geliyoduemzirirken beklemek sıkıyodu beni biberonda 2dk bitiyor besleme işi zaman almıyor ne hazırcıyım değilmi dediğim gibi bebek için sterdim emzirmeyi ama emmedi sütte az olunca bebek napsın
kızımda inek sütü alerjisi var sanırsam dr.da yüksek ihtimal veriyor beslendikten sonra çok ağlıyor burnu hep tıkalı hırıltılı uzun zamandır öksürüğüde var bakalım ne dicek emzirdiğim sıra en çok benim sütümü kusardı ben çok süt ürünü beslenirdim belkide ondandır bıktım kızn reflüsünden alerjisinden inanın çok zor koşturmak bugün kaynanam gelecek yardıma çok ağlayan bi bebek duru bazen diyorum bu kadar güzel olup hasta olacağına çirkin olsa sağlıklı olsaydı diyorum hepsi beş para etmez en önemlisi sağlık kızmış erkekmiş farketmez evlat evlattır
benim kızın sağlık sorunu olmasa bişey yok aslında ama yavrum huysuzlanıyor işte reflüsü fena boyutta ama güzel haber dün dr. artık ek gıdaya başla dedi 4. aya girince muhallebiler falan o zaman kusması azalcak dedi inş. ya herşeye rağmen doğaçla kıyasladığımda doğaçtan kat kat uslu duru doğaç ömrümü yemişti resmen ne günlerdi ya duruda bebek sevgisini yaşayabiliyorum
nurancım doğaçın okulu iyi severek gidiyor bide aktivite çok tiyatro sinema kostüm partileri falan eğlenerek kalkıyor gidiyor gitme bugün dediğimde olmaz gidicem diyo çok güzel şiirler şarkılar öğrendi atatürkün annesi babası doğduğu ev cumhuriyet şiirleri falan bi görseniz ne güzel şeyler ya çok severek ders yapıyor dersten kastım boyama şarkı v.s gibi bizde eşlik ediyoruz eğleniyor çok ilerde başarılı bi öğrenci olcak gibi geliyor bana hiç sıkılmıyor çünkü kardeşini deli gibi seviyor doğaç banada söylüyo duruyu değil sizi kıskanıyorum ben diyor ilgimizi yani alışcak inş. onada mecburen artık napalım
denizcim sen kesinlikle bekle derim mahvolursun sen bence arall şimdiden mahvoluyosun yine evde yine aynı sıkıntılar bide 2kat olcak zor bence 1sene daha bekle derim ben çünkü çocuklar 5yaşta karakteri oturuyormuş aralda değişir bence 5yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?