ne biçim bi yıl olmuş senin için yasemincim...
Allah rahmet eylesin hepsine. ve canım başın sagolsun çok zor ve keder dolu bi yıl olmuş senin ve ailen için
Eltinin bebegi neden öldü
Allah onada sabırlar versin ne buyuk ne bıtmez bır acı.
bende işten tamamen çıktım.
ıstanbula gıttım hafta sonu c tesı gıttım annemı alıp pazar gunu dondum .
suan aral uyurken yazayım bıraz dedım
okulda cekılıs yapmıstık bırbırımıze hedıye alıcaz.
yarın ugrayıp verıcem .
Umarım bu yıl hepimiz için çok güzel bir yıl olur.
başınız sağolsun yasemincim üst üste gelmiş allahtan sabır diliyorum sana ve ailene
denizcm demek ayrıldın işten hayırlısı olsun aral sevinmiştir bu duruma anneyle daha çok zaman geçirecek sonuçta belki daha iyi bi iş bulursun ilerde biraz dinlen tadını çıkar bence
yasemincim başınız sağolsun çok üzüldüm üst üste gelmiş hepsi
denizcim sen işten ayrılın bende iş bakmaya bşladım hatta bugün 2 yerle görüştüm ama kafama yatmadı bu arada öss ye tekrar giricem meslek lisesi okuduğum için sadece ünide muhasebe okuyabiliyodum ama o kalkmış artık istedi,ğim bölümü seçebiliyorum. bende sansımı denicem tekrar akşam üniv. gidicem gündüzleride işe gidicem kısmetseevet çok zor olcak bizim için bikaç sene ama sonrası inşallah güzel olacak. çocuklara kayınvalidem bakıcak sağolsun iyide bakıyo çokta iyidir zaten sizede bahsetmişimdir. ama 4 sene aradan sonra işe tekrar başlamak biraz zor olcak daha da zoru çocujları bırakmak nasıl alışıcam bilmiyorum. bertuğ bir yaşına gelene kadar bende işe başlamış olurum en azından onuda azda olsa büyütmüş olucam. bakalım şimdilik planlarım bunlar 2012 bize şans getirir inşallah :)
yasemincim gerçekten çok olumsuzluklarla dolu bir yıl olmuş ama 2011 in bir iyi yanı var ikinci kez anne oldun canım allah çocuklarına sağlık ve uzun ömür versin inşallah
sağol sevdacım :)) ama öncelikle üniv.i istanbul iç.inde ve anadolu yakasından tutturmam lazım:)) şimdiden başladım ders çalışmalara :))bide 4 yıllık zor olur hem çocukşlar hemde kayınvalide açısından 2 yıllık tercih edicem. belkide çalışmam sadece üniv e giderim. bilmiyorum şimdiden o kadar düşünmüyorum o zamanı gelince rayına oturacaktır. ama şimdi baktığım işlerin haftasonu tatili ve akşam paydosun 6.30 en geç 7 olmasını istiyorum
yasemincim çok üzüldüm yaa Allah sabır versin annesine çok acı(
yasemincim canım biliyosun batuhan zaten uslu maşallah bertuğ da öyle çok şükür huysuzlıuk ağlamalar falan yok bertuğ uyuyunca yemeğimi yapıyorum ama temizliği eşim varken yapıyorum daha doğrusu evi süpürmek için eşimi bekşiyorum zaten diğer işleri o yokkende yapıyorum batuhanda oynuyo yada yanımda oluyo çopk şükür çok yorulmuyorum. ondan da aslında rahatım iş konusunda biliyorum ki kayınvalidemde zorlanmıcak rahatlar yani. bide batuhan bebekken düzenimi kuramamıştım başlarda çok zorlanmıştım ama bertuğda daha çabuk adapte oldum düzenimi çabuk kurdum ondan da rahatım belkide bilmiyorum
canım ya çok zor gerçekten bazen ben bile doğaçı götürüp ilaç isticem nerdeyse çok zorlanıyorum çok hareketli doğaçta yaramaz değil ama dötünde kurt olanlardan oturmuyo hç ve çok konuşuyo aşırı beynini yiyo insanın büyüseler b ya amaaaankızlar nasılsınız..
ben cok fenayım aral benı mahfedıo
benım oglum kesın hıperaktıf.. durdutulerını kontrole demiyor.. elınde deıl
hıc normal degil hareketlerı.. ve benide cok yoruyor..
ısten ayrıldıgımdan beri gunduzleri asla uyumuyor akşam 8,30 -- 9 gibi uyuyor
neler yaptıklarını anlatamıcam uzun uzun . aöa hıc ıyı gozukmuyor gıdışat
burda bı cocuk hastanaesı var gecen sene cok ugraşmıştık psıkatrı bolumunden randevu alabılmek ıcın
ve alamamıştık tam alacagımız gun doktorların ıstıfa ettıgını ogrenmıştık.
3 ayda bır pskiyatr bölumunden randevu alınan bı yer. neyse
bugun aksam muratı aradım ara surayı randevu al cıldırıcam die
neyse aramıs 182 yi
gece 12 den sora arayın demişler.
12 den sora arıcam ve oglumu goturucem. yazık onada acıyorum kendımede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?