2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayça ara arabendede öyle oluyo korkuyorum bu aralar dondurmayı çok yiyorum

DONDURMA KALSİYUM AÇISINDAN ZENGİN AMA KENDİNE DİKKAR ET ÜŞÜTÜRSEN İLAÇ İÇEMİYORUZ BİLİYORSUN.BİRDE ERZURUMDA YAŞIYORSUN KIZ ALLAH MÜSTEHAKINI VERMESİN.BİZ SENİNLE MESLEKTAŞIZ SANIRIM.BEN ÖĞRETMENİM.5,5 YIL ŞIRNAKTA GÖREV YAPTIM.BU SENE GELDİK KONYAYA...ARIYORUM ORALARI...

aslınd ayanlış bir hesap benim dogumum 10 haziran da ama yazmasanızda olur tabi :dilcikar:

günaydın kızlar siziler bebişleriniz nasıl ? ben bu sabah işe gelmek için dolmuşa bindim çok hoplattı yolardan sanıırm sabahtan beri sancım var bu normal mi ya ?

benim bebiş iyi allaha şükür ama çok kötü rüyalar görüyorum sizdede oluyormu hamileliktenmi acaba??

benim bebiş iyi allaha şükür ama çok kötü rüyalar görüyorum sizdede oluyormu hamileliktenmi acaba??

canım bende de aynısı var sürekli rüyamda bebeğime bişey olduğunu görüyorum. Bir yerde okumuştum bu hamile kadınlarda genelde olurmuş bilinç altındaki bir tür tedirginlikten kaynaklanıyormuş

evet ya bebekle ilgili hep kötü şeyler görüyorum allah korusun bu beni daha çok korkutuyo.inşallah saglıkla kucagımıza alırız.tüm hamilelere allah yardımcı olsun kızlar.

bende neredeysa her akşam rüyamda hamileliğimle ilgili rüyalar görüyorum.heralde biliçaltıyla ilgili.mesela genelde
kendimi hamilellikten dolayı bişeylerden kısıtlarken görüyorum.birşey yapılacak diyeylim ben hemen hamileyim yapamam edemem yada gelemem gibi şeyler diyorum.hamilelik sürekli aklımızda olduğu için

ya kızlar bişey sorucam benim karın hizamda yanlarıma sancı giriyor bazen.
ne olabilir sizce sizede oluyomu
korkuyorum böyle sızı gibi sancı gibi bişey
önemli değildir inşallah
doktorumuda arayıp sormadım
bi sitede rahimin gerlmesinden dolayı
kasıklarda ağrı olabilir diyo
ama benim bildiğim kasık bacağın yan kısmı
ama bendeki ağrı karın hizasının yanları
acaba oralarda mı kasık olarak geçiyo
beni bilgilendirirmisiniz

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran....7+1iken....10,3mm.....12+3iken...62,9mm
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran......11+0iken 41mm
6.sara-nur..................10 haziran
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
9.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
10.narin.......................16 haziran
11.yasemin....................19 haziran......9+5iken......24mm
12.çorumlu cadı..............19 haziran
13.sarı zambak.............20 haziran
14.aytii........................22 haziran
15.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm
16.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
17.serpil.......................25 haziran
18.gülden.....................25 haziran
19.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
20.ayça.......................27 haziran.......6+1iken......4,5mm....8+0iken...16mm
21.senace....................27 haziran
22.yağmursu.................28 haziran

sara nurcum büyük ihtimalle doğumunun 10 haziran olduğunu daha önce söylememişsindir.bazen kızlar doğum tarihini yazdıklarında ekle demeseler bile ben ekliyorum...hayırlı doğumlar canım...

bendede oluyor sevce.hatta birkaç dakka önce oldu.yemek masasından aniden kalktım diye olduğunu düşündüm.benide çok korkutuyor.sende ani hareketler yaptığındamı oluyor , dinlenirkendemi oluyormu

selam kızlar yeni üye oldum ve bu ilk mesajım bende haziran annesiyim 8 haziran 2007 de dünya tatlısı bir prenses annesiyim gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes hamile burda acaba yanlış sayfayamı girdim allah hepinizi bir avazda kurtarsın mis kokulu bebişlerinizi sağlıcakla kucağınaza alırsınız inşallah

sevgili sevce bu ağrı göbek deliğindenmi başlıyo eğer öyleyse bendede oluyo göbek deliğinden bi ağrı giriyo onun nedeni karın genişlemesinden yırtılmasından kaynaklanıyomuş belli bi zamandan sonra geçiyomuş :teselli:

ayça evet bende öğretmenim aslında boğazlarımda sızı var ama dondurmaya hiç dayanamıyorum ya bayılıyorum bir günde 3 tane yedim eşim almıyor artık demin melemen yapmış apartmanda biri kapıyı açtım hemen aldım kokuyu ve çok canım çekti yarın hemen yapıcam

slm arkadaşlar beni tanıyanlar bilir ben 1 senedir bebek istiyordum ama ilk bebeğimden dolayı biraz üzgündüm çünkü ilk bebeğim doğdu ve öldü sezeryanlı olduğumdan dolayı ve iltihaptan 1 sene beklemeliydim ve 1 sene bitti biraz zor geçti günler ama sabır artık hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım.umarım herkes sağlıcakla alır bebişini kucağına.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.:dance:Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…